Sevgilim benden fotoğraf istiyo

Burdakı konu bılmm de ben lısedykn m....s...n yenydı mulet orda konusyordu bızım sınfta bı kız vardı gorsenız sumsuk kımse surtna bkmaz sevgılı fln yok tabı kendıne bkmazdı bıgun geldı bı foto gostrdı sızın sevglnz varsa bnmde var dıe bktık cocuk baya cıx neyse ıyı dedık eee hngı okulda dedık hnı bızm okuldan dıl belı sanıozkı cocuk ank da dedı dıyarbakırda sasrdık nerdn buldn nete kızdık gormdın bılmefın bırı yapma kıskndınız demı dedı dınlmefı bızı sona aradan 2 3 ay gectı aglıo bole yardm efın fln noldu bu kamerdan ıste kony sahbınn dedı gıbı seyler cocuk cekmıs bunu bunu yolmıs bana para vermesen nete yayrm fln sonu pek guzel olmadı aılesı fln dymystu kızn acı bı trajedı ornk al derım konu sahıbı okudum bı form dıl buzat gozlerımle gordum kulmla ıstım bırseydı kız sımdı napar bılmm ben leseden mezun ollı 10 yıl oldu zatn sıkı gorsmdım bırydı

hala mı yaaa bu annemlerin zamanında kalmadı mı.....

yok bence yaa artık geçti o zamanlar... şimdi herkez istediği gibi yaşıyor... şimdinin modası erkek mi beslicem yeaaaa diyen bağımsız gadınlar :)))

bu nasıl Türkçe ... liseden mezun olman güzel :)

Kı zaten suanda hatlarımız bıle dınlenrken ozelıklede androıd tlfnlar ve son modeller sılsen bıle telın bı koseden cıkıo bende olmustu dugun fotosundan bır kacını sılmıstım tesaduf bı noktada gormustum hata esımın telfonunda sule bı ozelık var sıldıklerı album ıcınde ayrı yerde cıkar

Ben konu sahıbını cozemedım baska forumda kınuda yanı sevgılım baska kızla msjlasyor dıye konusu vardı bunu bılerek resm atmk ıstemesı yada sevmesı garıp

hala mı yaaa bu annemlerin zamanında kalmadı mı.....

yok bence yaa artık geçti o zamanlar... şimdi herkez istediği gibi yaşıyor... şimdinin modası erkek mi beslicem yeaaaa diyen bağımsız gadınlar :)))

Büyük konuşmiyim ama bende evde ayı gibi oturan kocayı beslemem Gitsin çalışsın beya

Canım sakın atma yarın tertemiz bi yuva kuracaksın ya bu beyle yada başkasıyla sakın sakın böyle bir hata yapma ..

Liseden mezun olmuş olman başarı panpa.

Sakın ATMA!!! burada okuduk fotoğraflardan neler olduğunu.

hıc bı translate karsılamıyor bu yazıyı
tercume edebılecek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…