- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
Katılıyorum fakat toplumun kadınlar üzerinde inanılmaz bir baskısı var ; sanki bu adamla olmaz ise ömür boyunca kimse çıkmayacak , kimseyi sevemicek , aslında olayın özünde kadınların korkusu var bunu gören erkekte her türlü kullanmaya başlıyor.
Burdakı konu bılmm de ben lısedykn m....s...n yenydı mulet orda konusyordu bızım sınfta bı kız vardı gorsenız sumsuk kımse surtna bkmaz sevgılı fln yok tabı kendıne bkmazdı bıgun geldı bı foto gostrdı sızın sevglnz varsa bnmde var dıe bktık cocuk baya cıx neyse ıyı dedık eee hngı okulda dedık hnı bızm okuldan dıl belı sanıozkı cocuk ank da dedı dıyarbakırda sasrdık nerdn buldn nete kızdık gormdın bılmefın bırı yapma kıskndınız demı dedı dınlmefı bızı sona aradan 2 3 ay gectı aglıo bole yardm efın fln noldu bu kamerdan ıste kony sahbınn dedı gıbı seyler cocuk cekmıs bunu bunu yolmıs bana para vermesen nete yayrm fln sonu pek guzel olmadı aılesı fln dymystu kızn acı bı trajedı ornk al derım konu sahıbı okudum bı form dıl buzat gozlerımle gordum kulmla ıstım bırseydı kız sımdı napar bılmm ben leseden mezun ollı 10 yıl oldu zatn sıkı gorsmdım bırydı
ben ayrılılalım deedim dün ayrılmadı . susarak bana yaptırabılcegını sanıyıo
canlar;
çok güvenseniz bile güvenli olmayan ağlardan bu tarz paylaşımlar yapmayın.
karşınızdaki kişi güvenilir olsa bile o ağın dinlenme ihtimali çok yüksek.
hala mı yaaa bu annemlerin zamanında kalmadı mı.....
yok bence yaa artık geçti o zamanlar... şimdi herkez istediği gibi yaşıyor... şimdinin modası erkek mi beslicem yeaaaa diyen bağımsız gadınlar :)))
Burdakı konu bılmm de ben lısedykn m....s...n yenydı mulet orda konusyordu bızım sınfta bı kız vardı gorsenız sumsuk kımse surtna bkmaz sevgılı fln yok tabı kendıne bkmazdı bıgun geldı bı foto gostrdı sızın sevglnz varsa bnmde var dıe bktık cocuk baya cıx neyse ıyı dedık eee hngı okulda dedık hnı bızm okuldan dıl belı sanıozkı cocuk ank da dedı dıyarbakırda sasrdık nerdn buldn nete kızdık gormdın bılmefın bırı yapma kıskndınız demı dedı dınlmefı bızı sona aradan 2 3 ay gectı aglıo bole yardm efın fln noldu bu kamerdan ıste kony sahbınn dedı gıbı seyler cocuk cekmıs bunu bunu yolmıs bana para vermesen nete yayrm fln sonu pek guzel olmadı aılesı fln dymystu kızn acı bı trajedı ornk al derım konu sahıbı okudum bı form dıl buzat gozlerımle gordum kulmla ıstım bırseydı kız sımdı napar bılmm ben leseden mezun ollı 10 yıl oldu zatn sıkı gorsmdım bırydı
Liseden mezun olmuş olman başarı panpa.
hıc bı translate karsılamıyor bu yazıyıBurdakı konu bılmm de ben lısedykn m....s...n yenydı mulet orda konusyordu bızım sınfta bı kız vardı gorsenız sumsuk kımse surtna bkmaz sevgılı fln yok tabı kendıne bkmazdı bıgun geldı bı foto gostrdı sızın sevglnz varsa bnmde var dıe bktık cocuk baya cıx neyse ıyı dedık eee hngı okulda dedık hnı bızm okuldan dıl belı sanıozkı cocuk ank da dedı dıyarbakırda sasrdık nerdn buldn nete kızdık gormdın bılmefın bırı yapma kıskndınız demı dedı dınlmefı bızı sona aradan 2 3 ay gectı aglıo bole yardm efın fln noldu bu kamerdan ıste kony sahbınn dedı gıbı seyler cocuk cekmıs bunu bunu yolmıs bana para vermesen nete yayrm fln sonu pek guzel olmadı aılesı fln dymystu kızn acı bı trajedı ornk al derım konu sahıbı okudum bı form dıl buzat gozlerımle gordum kulmla ıstım bırseydı kız sımdı napar bılmm ben leseden mezun ollı 10 yıl oldu zatn sıkı gorsmdım bırydı
hıc bı translate karsılamıyor bu yazıyı
tercume edebılecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?