Sevgilim benden fotoğraf istiyo

Ben olsam fotograf istedigi an tamam askim odama geciyorum cekip aticam derdim. internetten bol kıllı erkek gogsu fotografi indirip, fotograf isteyen sevgilime atar trollerdim ayrica sonrada cuku dusen beyefendi benden ayrilirdi zaten
Ben hiç resim falan da aramazdım şahsen. Hani yok, alırsın sen manasında milletçe meşhur bir el hareketimiz var ya?
Heh işte onu fotoğraflar gönderirdim.

Valla istediği kadar trip atsın sen fotoğrafı atma sakın. Seninle konuşmam, bana fotoğraf atmazsan mesaj atma diye istediği kadar kendini yırtsın bu bir yıldırma politikasıdır. Sonrasında üzüleceğine bırak ayrılıyorsa ayrılsın şimdi üzül nasıl olsa biter gider.

ama bazen adamlara da hak veriyorum yani.... 20 günde muhabbet buraya gelebildiyse...

Aslında kızlar kendince öyle konular veya öyle fotolar gönderdikçe daha çok sevileceklerini düşünüyorlar ama adamlar direkt kaşar diye damgayı vuruyor. Ha bana göre bu tarz erkekler kaşardır.

Atmak istemiyorum ama onuda seviyorum
illa da memenizin fotoğprafını isteyen göndermeyince de küsen adamı nasıl seviyorsunuz hayret ediyorum..
bu tarz bir ilişkiniz olur,yani belli bir süre belli bir güven belli bir samimiyet noktasına ulaşılmış olur anlarım,fantazilere de karşı değilim ancak öyle bir ilişkiniz yok,üstelik 20 gündür berbaeriz diyorsunuz..
adam memenize bakıp yapacağı şey belli...nasıl içiniz alacak anlamıyorum...

Aslında kızlar kendince öyle konular veya öyle fotolar gönderdikçe daha çok sevileceklerini düşünüyorlar ama adamlar direkt kaşar diye damgayı vuruyor. Ha bana göre bu tarz erkekler kaşardır.

kızlar da saf olmasın bu kadar... 20 gün tanıdığım adam böyle bir teklifte buluncak ben de acaba göndersem mi diye düşünücem... bu saflık değil olamaz... hadi 15 yaşına kadar bu saflığı kabul edelim, ama sonrası artık yani ııı ııhhh... insan kocasına bile çıplak foto atmamalı bence görcekse canlı görsün foto ne yaa... her şey gelir insanın başına.... sonra diz boyu rezillik elden ele dolaşan mm ler... ayyyy töbe ...

konu sahibi kaç yaşında acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…