- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
Ben hiç resim falan da aramazdım şahsen. Hani yok, alırsın sen manasında milletçe meşhur bir el hareketimiz var ya?Ben olsam fotograf istedigi an tamam askim odama geciyorum cekip aticam derdim. internetten bol kıllı erkek gogsu fotografi indirip, fotograf isteyen sevgilime atar trollerdim ayricasonrada cuku dusen beyefendi benden ayrilirdi zaten
Konu sahibesi netten erkek çükü bul onu atBu sana yeter de hahahha
Hevesli hevesli resmi açtıktan sonraki yüzünün halini çok merak ederdim.
eveet bu süper fikir :)) yada netten sahipsiz mm bul at :))
Ben hiç resim falan da aramazdım şahsen. Hani yok, alırsın sen manasında milletçe meşhur bir el hareketimiz var ya?
Heh işte onu fotoğraflar gönderirdim.
ama bazen adamlara da hak veriyorum yani.... 20 günde muhabbet buraya gelebildiyse...
Şimdi fotoğrafı hevesle indirmeye çalışacak. Sonra bir açacak kiHahaha o da olurburadan gorur gibi oldum yuz ifadesini. yazarken bile inanilmaz eglendim
Düşünsene adam heyecanla bekliyor sonra pat ayyy gülme krizine insan girer
illa da memenizin fotoğprafını isteyen göndermeyince de küsen adamı nasıl seviyorsunuz hayret ediyorum..Atmak istemiyorum ama onuda seviyorum
Gerizekali herif amaci belli!! Sakin atma siliosa da silsin abaza ergenNormal değil tabiki . Göğüs filan
Belli sevdigin! Kaybetmek istemediginide ona cok belli etmissin o da bunu kullanio suanAtmak istemiyorum ama onuda seviyorum
Aslında kızlar kendince öyle konular veya öyle fotolar gönderdikçe daha çok sevileceklerini düşünüyorlar ama adamlar direkt kaşar diye damgayı vuruyor. Ha bana göre bu tarz erkekler kaşardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?