Sevgilim benden fotoğraf istiyo

Çocuk zaten askerde diye istiyor, düz duvara tırmanır vaziyete gelmiştir, yazık.
D dertlikizz12 Sevgilini de kendini de ilişkinizi de sen biliyorsun. İşin ucu namus davasına kadar gidecekse, aç internetten çıplak kadın fotusu, çek fotosunu yolla, ona bakarak yapsın ne halt yapacaksa.
Ama ben fotoğraf yollayıp sonra ölüyorum bitiyorum kafasına girecek olan kızlar böyle "fanteziler"den uzak durun diyorum.
Şunu da söyleyeyim; ilişki iki kişi arasındaki rızaya dayanır. Senden özel fotoğraflar isteyebilir ama sen yollamayı kabul etmezsen beni bir daha arama diye duygusal şantaj yapma hakkı asla ve asla yok.
O askerde ihtiyaç giderecek diye sen kimsenin tatmin aracı olmak zorunda değilsin.

Böyle bir şey istiyorsa bunu bence yapmamali ve son noktayi koymalisin ... Seviyor diyorsun seviyorsa senden böyle bir şeyi istemenin akli selim bir açiklamasi yoktur bence sencede cok masumhane bir istekmi ? Seni özlediyse gönder suratinin resmini orani burani istemenin anlami nedir ki ?
Simdiden bu yuzden kusuyorsa ilerde nelere kusmez .
Ya da başka sey istemeyecegini nerden bile bilirsin ?

Sakın atma kötü bir teori belki ama bi resimle nelere yapar askerde sonuçta bilmem kaçyüz erkek ya başkalarınada verirse sakın yollama bunun içinde ayrılıyosa ayrılsın demek değer vermiyo sana nedemek resim yaa birde internet üzerinden yollanan resimler uydudan hacerlar tarafından kullanılabiliyo kendini afişe etme bence

Sevgilinin art niyeti olmasa bile internet üzerinden yollanan İmaj dosyaları 3. Şahısların eline geçebilir. Ne ne kadar güvenli?

Whatsapp daha yeni uçtan uca şifreleme İle güvenli olduğunu duyurdu? Yersen tabi. Her bir mesajımız, gönderdiğimiz resimlerimiz başkalarının elinde olabilir..

Bir de Adam asker yani.. Belki Trojan yazılım var telefonunda .. Kendi bile bilmez ki.. Erkek arkadaşın ya çok cahil ya da sen onun için cok rahat riske atılacak birşeysin.

At at yarın ayrılcam dedıgınde aılene gstermekle tehdıt eder !!! ayrıca ftgraf gndermedın dıye de ayrılacak kapasıtede bı adama nasıl guveneceksın ayrıca 20 gunluk bı ılıskıde nasıl buralara kadar ılerledınız ayrıca bu adam senı onemsemyr deger vermyr gıbı pek guvenme ayrıca uyanık ol buna pek guvenme kendını kullandrtma

Ben şu fotoğrafla tahrik olan yada kendini tatmin etme isini bir turlu anlayamiyorum arkadas... Bir meme görüp cosmanin mantığı ne acaba :) fikir sormak icin acmissin konuyu burdakiler gönder canim ne var dese gonderecekmisin ki ? Gönderen arkadaslarda ne amacla gönderdi acaba cok merak ettim onlarda istedimi sevgililerinin malum resimlerini acaba :) Genislik olarak görmüyorum ama pek mantıgimda almadi bi aydinlativerin beni :)

Tam bir sapik.hemen silecekmis :)) bizde yedik.sakin yapma ilerde ne olacağı hiç belli olmaz.iki üç gün sonra seni aldatır sen ayrılmak istersin ama seni tehdit eder.karar senin.ama sende de suç var.isteyecek yüzü senden aldi.

Yani şimdi senin attığın fotoğrafa bakarak uykuya dalacak hali yok, tabi ki de resmine bakıp mastürbasyon yapacak. Askerdeki erkek başka neden ister? Bir de bu bana iğrenç geliyor, bu cinselliğin iğrenç olan yüzü bence. Resim at ben de ona bakarak kendimi tatmin edeyim olayı falan. Canlı canlı yaşanması gayet doğal ve normal iken böylesi değil. Ve benden bu istense soğurum sanırım. Bu ne yaa...

Yuh yaa. Ben esime boyle fotograf yollamam...
Neyse sakin yollama. Salak, madem cok merakli internette dolu baksin. Terbiyesiz.

Senın bu konuyu bızlere sorman bıle hata. kaldı kı sevyrm dıyorsun an ıtıbarıyle kosarak uzaklasırdım. benı bedenım ıcın et parcası ıcın sevecek adama tahammulum olmazdı. lutfen kendıne gelrmısın ??
Kendınızı meze yapmaktan vazgecın artık rıca edicemm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…