- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
Kesinlikle ayril hem de cayirti yaparak ayril ki yaptigi terbiyesizligi kursaginda birak ya ne munasebet ciplak fotograf istiyor!! Allah´im nolur kizlarimizi boyle sapiklardan uzak tut koru yaRabbimasla atmam . ben sadece nasıl davranım ne yapim gıbısınden mjs attım buraya
Çocuk zaten askerde diye istiyor, düz duvara tırmanır vaziyete gelmiştir, yazık.şekerim bana kızma ama senin sevgilinde baya sapık yani,askere gitmiş hala şeyinin peşinde..sakın fotoğraf falan atayım deme..bunun için bırakıyorsa bıraksın hayır gelmez zaten ondan.
hee illaki fotoğraf istiyorsa sevgilini trolleyebilirsin onada kapak olur yani
Böyle bir şey istiyorsa bunu bence yapmamali ve son noktayi koymalisin ... Seviyor diyorsun seviyorsa senden böyle bir şeyi istemenin akli selim bir açiklamasi yoktur bence sencede cok masumhane bir istekmi ? Seni özlediyse gönder suratinin resmini orani burani istemenin anlami nedir ki ?Sevgilim askerde . Biz 20 gündür birlikteyiz. 2 buçuk senedir filan da tanisiyoruz
Dün benden fotoğraf istedi bende atmiyacagimi söyledim . Israr etti yine Hayır dedi . Benim le atana kadar konuşma dedi . Aradan 1 kaç saat geçti msj attim.cevap yok . Baya çok maj attım sonunda cvp verdi . Sen bana guvenmiosun dedi hemen silcem dedi . Ben atmak istemiyorum onu da kaybetmek istemiyorum sizce napim
Bu askerde kılere sap map versınler askerlık bıtene dek dunya ahıret bacıları olsun yoksa yazık xd
Vala bende yazarken guldum mıllet bana baktı avm de cay ıcıom molaya cıktımda xdSesli güldüm
Sakın atmaaa kimseye güven olmaz dünyada neler var kötü olursanız sana karşı kullanmayacagı ne maglum bugün gögüs dekolte ister yarın allah bilirNormal değil tabiki . Göğüs filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?