- Emoji Skoru
- 202
- Puanlar
- 333
Tabiki yaşıtımız bi erkek tarafındanda başımıza gelebilir ama bu tür durumlarda insanın aklına bunlar daha çok geliyo malesef bi tanıdığım vardı kadın kendinden 9 yaş falandı oda küçük biriyleydi çocuk üniversite okuyodu istanbulda işleri oluyo oluyodu geliyodu kadında kalıyodu bedavadan yemek bedavadan kalıcak yer kadında zannediyodu beni seviyo falan hatta çocuk annesiylr ablasıylada konuşturmuştu telefondaçocuğun ablasıda gelmişti beraber yemeğe çıkmışlardı sonra bi şekilde bi tanıdığımızla konuşturduk çocuğu farkında olmadan ona aşık olmadığını öğrendik kadında gerçekten ciddi bi beraberlikleri olduğunu düşünüyodu başta ciddi girmişlerdi çünkü bana kalırsa erkeğin kadından daha olgun olması daha iyi ama bu gönül meselesi ama daha dikkatli olmak lazım zor herşeyi göze almak
Çıkar olayı yine yaşıtımız biri tarafından da olabilir. Ama bizim durumumuzda öyle bir şey yok. Kadın büyük olunca akla ilk bu geliyor, maddi çıkarlar. Hatta sevgilimle konusu bile oldu bunun kaç kere. Benim etrafımda da var maddi çıkara dayalı ilişkiler. Sevgilime anlatıyorum ve konuşuyoruz bunları. Ama bizde öyle bir şey yok. Onun ve ailesinin durumu iyi. İhtiyacı da yok.