Kimse kimseyi dış görünüşünden ötürü, vücut değişiminden vs hafızada sevgi çubuğunu hooop azaltmıyor. Muhtemelen korona etkisiyle asosyal ve tek kalma isteği olabilir bunun dışında erkeklerin en başta love bombing durumunun hat safhada olup sonra böyle kendi köşelerine bireysel hayatlarına çekilme halleri de o kadar tanıdık ki. Aynı durumu eşimle yaşamıştık hatta araya ayrılık bile girdi onun tekil halleri yüzünden.
Size keşke biri de bana önerseydi dediğim nacizane önerim; alma- verme dengesini önemseyin. Nasıl o size uzaksa siz de ona normal ama ekstra ilgili davranmayın. Biz kadınlar bir anda bu moda giren erkeklere anaçlaşıyoruz ve “noldu, neyin var morali bozuk yükseltmeliyim modunu. “ hallerine kaptırıyoruz ama o arada bizim modumuz umurlarında olmuyor. Siz de bi süre kendi haline bırakın gerçekten bırakmazsanız bunu alışkanlık haline getirecek siz patlayana kadar ve patlama malumunuz hasarlı sonuçlanıyor. Ben kendisinin dadısı gibi, moralim diplerdeyken hem de en kötü dönemlerimde peşinde guguk kuşu gibiydim sonra patladım ve ayrıldık 2-3 ay ayrıydık kendisi iletişime geçmeseydi o derece de artık tek başıma olacağım tek kendi derdimi çekip kendi kendime üzüleceğim diye söz vermiştim kendime. O derece modumu dibe doğru sürüklemişti devamlı bu melankoli, kendi kendimeyim, kafama göre bazen sıcağım genelde soğugum halleri...