Sevgilim beni aldatıyor sanırım...:(

kahveinsani

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
130
92
35
2 yıllik ilişkim var.Üniversitenin son senesi arkadaş olduk. 4 yıldır tanışıyoruz.O zamandan beri arkadaşça konuşurken 2 sene önce beni sevdigini söyledi ve ilişkimiz başladı.:KK200:8 ay önce sevgilim iş dolayısıyla ailesiyle izmire taşınmak zorunda kaldı.Yaklaşık 4 aydır benimle daha az ilgilenmeye başladı soğuk davranıyor.Eskisi kadar arayıp sormuyor.Ben aradığımdada daha çok meşgule atıyor.Çok üzülüyorum.Sanırım ilgilendigi başka birisi var Fakat ben onu hala çok seviyorum eskisi gibi olabilmemiz için ne yapmam gerekiyor :KK17::mad:

canım sana eskisi gibi değer vermeyen ve birini bulma şüphesi yaşadığın biri için çare mi arıyorsun, bugün çareyi buldun diyelim yarın yine aynısı olucak, çünkü kapasitesi var, o yüzden kendi değerini daha fazla düşürmeden geriye çekil

Artık eskisi gibi olamayacağınızı kabullenin bence.Başka şehir uzaktan ilişki yürütmek her yiğidin harcı değil.Heleki ilk günkü gibi severek.

gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş. sizinki de o hesap. bence yine şükretmelisiniz en azından tavrını belli etmiş. hakkınızda hayırlısı olsun inş

2 yıllik ilişkim var.Üniversitenin son senesi arkadaş olduk. 4 yıldır tanışıyoruz.O zamandan beri arkadaşça konuşurken 2 sene önce beni sevdigini söyledi ve ilişkimiz başladı.:KK200:8 ay önce sevgilim iş dolayısıyla ailesiyle izmire taşınmak zorunda kaldı.Yaklaşık 4 aydır benimle daha az ilgilenmeye başladı soğuk davranıyor.Eskisi kadar arayıp sormuyor.Ben aradığımdada daha çok meşgule atıyor.Çok üzülüyorum.Sanırım ilgilendigi başka birisi var Fakat ben onu hala çok seviyorum eskisi gibi olabilmemiz için ne yapmam gerekiyor :KK17::mad:

İlişkiniz son düzlüğe girmiş, ipi göğüslemeye az kalmış. Bişi yapamazsın.

Bu zamana kadar açıkcası hiç sıkıntımız yoktu.Gidince değişince bende birini buldu sandım.Sonuçta izmirin kızları güzel ne bilim.s

Yapacağın şey çok net. Bir arada olabilmemiz için artık evlenmeliyiz de. Niye bekliyorsunuz ki? Yaşlar tamam, iş güç var, zaten yılı geçmiş sevgilisiniz, eee...

Şu anda ailesi sıkıntıda evlenmek tabi konuşuyorduk ama şu an imkanı yoko_O
Siz de ucuz bir evlilik yapıverin. Mesela anlı şanlı bir düğün olmasın, showroom'a benzer bir ev kurmayıverin. Hem ailesinden size ne ki evi o geçindirmeyecek mi? Ev kuracak kadar ayakta duramıyorsanız neden üniversite okudunuz? Diplomanızı ne için aldınız? Yani biraz daha büyük gibi davranmanız gerekmez mi?

X