Sevgilim beni aldatıyor sanırım...:(

Sevmek acizlik değil ki.

sizi istemeyen birini sevmek evet acizliktir.
yerinizde olsam çekerdim kendimi o arasın, o sorsun sizi.
üstüne düşmeyin sonra ne oldum delisi oluyorlar.
aldatma varsa yapacak bir şey yok elbette ayrılmak en doğrusu.
ve lütfen her şeyi iyi niyetli görmeyin.
her şey parayla pulla olmuyor.
yuvasını kurmak isteyen erkek ne yapıp edip o parayı buluyor, o yuvayı kuruyor ama eksik ama gedik.

İzmir'in kızları güzel diye böyle düşünmüş
Bende sordum da
Evet onu da okudum ama kendini baştan şartlandırmış konu sahibi aldatılacağına. Böyle düşününce de yine kıskançlığa bağlıyorum ben olayı. Yine aynı fikirdeyim erkek arkadaşını durup dururken bu tarz desteksiz kıskançlıklarla bunaltmış olabilir bence.

sizi istemeyen birini sevmek evet acizliktir.
yerinizde olsam çekerdim kendimi o arasın, o sorsun sizi.
üstüne düşmeyin sonra ne oldum delisi oluyorlar.
aldatma varsa yapacak bir şey yok elbette ayrılmak en doğrusu.
ve lütfen her şeyi iyi niyetli görmeyin.
her şey parayla pulla olmuyor.
yuvasını kurmak isteyen erkek ne yapıp edip o parayı buluyor, o yuvayı kuruyor ama eksik ama gedik.
Aramamaya çalışıyorum artık

Ortada cok farkli bir durum yoksa ki yok tasinmak tasinmak disinda ,bir erkek durduk yere ilgi azaltiyorsa o ilginin aktigi baska biryer var demektir %90

Öncelikle aldatıldığınız sonucuna nasıl vardınız? Ayrılsam mı acaba da yazmışsınız bir de...
Çözüm basit, ne hissediyorsanız ona anlatın. Beklentilerinizi, isteklerinizi, o sizinle ilgilenmeyinceki ruh halinizi...
Eğer hala bir düzelme yoksa demek ki o eski halinizden eser yok.
Ama size bahane değil nedenlerini söylüyorsa ve buna inanıyorsanız sabredin.

Öncelikle aldatıldığınız sonucuna nasıl vardınız? Ayrılsam mı acaba da yazmışsınız bir de...
Çözüm basit, ne hissediyorsanız ona anlatın. Beklentilerinizi, isteklerinizi, o sizinle ilgilenmeyinceki ruh halinizi...
Eğer hala bir düzelme yoksa demek ki o eski halinizden eser yok.
Ama size bahane değil nedenlerini söylüyorsa ve buna inanıyorsanız sabredin.
Bana ilgi göstermedigi için başkasına ilgi gösteriyor diye düşünüyorum.

Bana ilgi göstermedigi için başkasına ilgi gösteriyor diye düşünüyorum.

Bazen insanların yoğun zamanları olabilir, kendimize bile tahammül edemiyoruz bazen değil mi?
Bunları kafanda kuracağına onunla paylaş, beni aldatıyorsun deme ama ben kendimi yalnız hissediyorum de mesela.
Uzun süredir görüşmüyorsunuz bir sürpriz yap yanında gitmeye çalış. Olmuyorsa onun gelmesini iste.
Emek vermeniz lazım ikinizin de eğer bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız.
Zaten az çok tavrından anlarsın, eğer içine sinmeyen bir şey varsa yeniden düşünürsün ayrılığı.

Bazen insanların yoğun zamanları olabilir, kendimize bile tahammül edemiyoruz bazen değil mi?
Bunları kafanda kuracağına onunla paylaş, beni aldatıyorsun deme ama ben kendimi yalnız hissediyorum de mesela.
Uzun süredir görüşmüyorsunuz bir sürpriz yap yanında gitmeye çalış. Olmuyorsa onun gelmesini iste.
Emek vermeniz lazım ikinizin de eğer bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız.
Zaten az çok tavrından anlarsın, eğer içine sinmeyen bir şey varsa yeniden düşünürsün ayrılığı.
Tabikide bu ilişkide çok emek harcadık birbirimizi tanımak anlamak için şimdi bunun için sorun yaşamak üzüyor beni

2 yıllık bir ilişkimiz var ama tabiki konuşcak çok birşey kalmıyor napıyorsun nasılsın dışında

Benimde uzun iliskim oldu 3 sene kadar :)) biliyorum yani neyin ne oldugunu ve konusma hicbizaman napiyon la bitmedi hatta arkadaslar siz hic sıkılmazdiniz mi ya diyordu sonra aldatildim ilgi gitmisti zaten sonra bunu ogrendigim gibi 3 seneyi bir gecede sildim ayrildim.. ortada baska bir kadin varsa o emekler zaten boşunadir oyuzden emek verdik ayrilmayim mantigi aptalliktan ote gecmez ayrildiktan cok degil 1 ay sonra kopek gibi geri geldi ... kabul etmedim şuan eşimle evliyim :) iyikide evlenmisim bazen cok zorlamamak lazim

Benimde uzun iliskim oldu 3 sene kadar :)) biliyorum yani neyin ne oldugunu ve konusma hicbizaman napiyon la bitmedi hatta arkadaslar siz hic sıkılmazdiniz mi ya diyordu sonra aldatildim ilgi gitmisti zaten sonra bunu ogrendigim gibi 3 seneyi bir gecede sildim ayrildim.. ortada baska bir kadin varsa o emekler zaten boşunadir oyuzden emek verdik ayrilmayim mantigi aptalliktan ote gecmez ayrildiktan cok degil 1 ay sonra kopek gibi geri geldi ... kabul etmedim şuan eşimle evliyim :) iyikide evlenmisim bazen cok zorlamamak lazim
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sizinde

Telefonla konuşurken yorgunum gibi konuşuyor kapatmak için bende tamam diyorum mecbur Benim ailem biraz tutucu gidemiyorum gitmek istiyorum ama hatta ilk zamanlar sen gel diyordu bana
Gidemiyorsa aileni ikna etmisin yada gizli gimeye calisiyomus gibi soyle nasilsa gitmiceksin bakalim ne dicek..olmadi gelemiyorum dersin :D

Back
X