Sevgilim beni aldatmamış!

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
35
..
Merhaba arkadaslar dun bi konu acmistim sevgilim beni aldatdi canimdan cok sevdiyim kisi beni aldatdi AMA yanilmisim oyle diyilmis cok kotu durumdaydim okulada gitmedim odamdan disari cikmadim kisaca Persian bi hala dusmustum ve ayrildiq sevgilimle ona hic kendisini savunmaya sans vermedim,numarami degistirdim benimle hic bir baglanti kura bilmedi bu gun teyzesi ve kuzeni bize geldiler onlarla konusuyordum AMA Ailem hic tanimiyordu onlari, bu konu icin bize gelmisdiler ve ömerin beni aldatmadigini soylediler oysa ömerin bilgisayari bi arkadasindaymis ve arkadasi ömerin hesabindan girib kizla iliski kurmus arkadasida geldi cok cok ozur diledi hakikaten kizla baglanti kuran arkadasiymis Omer o saatde teyzesi gilde olub, durumu bana anlatdilar arkadasida tam herseyi bana soyledi inanmiyorsunsa bak deliller gosterdi kisaca Omer diyilmis bunu yapan,,,, bilgisayarini arkadasina dersleri icin vermis arkadasinin bilgisayari bozulmus kendiside tabletini kullaniyormus ve Hersey icin cok sagolun bana yardimci olduz kotu animi sizinle paylastim ve mutlu animida sizinle paylasmak istedim.

Sizde inandiniz, oyle mi?

Diger konunuzda " hic bir aciklama yapmadan ayrildim " demissiniz. Mesajlari gordugunuzu, aldattigini dusundugunuzu nereden bilipte boyle bir savunma yapiyor, ilginc dogrusu.

yedin mi??
klasik yalandır bu.. ben de eşim bilgisayarındaki videolar içi n " aaaa görüyomusun şerefsiz ismaili, o bakıodu bugün " dynce doğru söylyo sanmıştım.. ikincisinde virüs dedi.. üçüncüyü görcek kadar beklemedim...

Ben pek inandırıcı bulmadım konunuzu. Sevgilime söylemem de söylemem neden ayrıldığımı dediniz.
Söylemediysen o sevgili nasıl öğrendi de teyzeler meyzeler eve geldi??
Hem ne sıfatla ailenin evine gelip böyle açıklamalar yaptılar? Ailen bunlar ne ayak demedi mi??
Sevgiline madem söylemedin de o nerden, bi gisayarını verdiği arkadaşının bir haltlar karıştırıpta üstüne kaldığı kanısına var dı?????

Son düzenleme:
Çok klasik yalanlar bunlar.İnsanları da alet etmiş
Arkadaşı pc almışta onun hesabında girmişte mişte muşta...
Sanki hesapları parayla veriyorlarAdam kendine hesap açamıyor da sevgilinizinkini kullanıyor
Hiç inanmayın bunlara

Hı dimi yani, tasarruf ediyorlar sanki hesaptan. Bu ay beraber senin hesabı kullanalım, önümüzde ki ay da benimkini mi kullanırız mantığı anlamadım ki

Konu başlığı hatalı.
Sevgilin seni bir kez daha aldatmış.
Hem de organize

Vay yavrum vay çocuk yalan söylemek için tüm aileyi seferber etmiş :111:

İnanma ama böylesi bir yalana.
Sevdiğin için inanasın gelir elbet ama sana yazık olur.
Bir kere affettin mi yine aldatır.

Hı dimi yani, tasarruf ediyorlar sanki hesaptan. Bu ay beraber senin hesabı kullanalım, önümüzde ki ay da benimkini mi kullanırız mantığı anlamadım ki

"utanmasa çocuk hesap almayı bilmiyor benimkini verdim ayıp olmasın diye " diyecek

Arkadaşlar söyledim ya hiç şans vermedim kendisini savunmağa ben zaten ona söylemedim beni bi başkasıyla aldatdın her şeyi biliyorum yalnızca beni bi daha arama dedim gir başka kızlarla konuş söyledim bunun için kuzeni ve tz bize geldi neden böyle yapıyorsun bende hepsini anlatdım ve Ömerede haber verdiler Ömer'de anında ben böyle bişey yapmadım yeminler falan etdi ama nafile inanmadım ama isbat etdi Aileme geldikde ise aileme karşı çıkmıştım Ömer için bi çabadan sonra ailem kendi isteğiyle razı olmasada benim için razı oldular

Yatsı olmuş, ömerin mumu çoktan sönmüş...
En yakın zamanda görmen dileğiyle..

Kızlar çok safım diyilmi benya hemende bu numarayı yedim çok aptalım ben çok

Beztabya, sen hariç hiçbirimiz inanmadık be güzelim. Neyse Ömer'i bize savunmana gerek yok. Madem sen inandın ve geri döndün.
Hayırlısı olsun. Biz niye nefes tüketelim ki şimdi sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…