Sevgilim beni aldatmamış!

Sanki Ömer'in hesabı yok sosyal paylaşım sitelerinde, başkasınınkini görünce atlayıvermiş...

Çok komiksin cidden ya . İnanmak istediğin şeylere inanıyorsun . Başka face bulamamış mı sevgilininkine girmiş hadi onun pcsinden girer tamam da onun facesinden mi giriyo . Çok salakça ve klasik bi yalandan başka birşey değil .

Siz moskova'da değil misiniz? Ömer'in teyzesi kuzeni orda napıyormuş ben orayı anlamadım?

Arkadaşı da mal mıymış, kendine skype açamamış mı.. skype parayla sanki. Hem sen hani söylemicektin ömere neden ayrıldığını? Dayanamadın dimi Kendini savunmasına izin verme dedik sana dimi. Akıllı kızım :)

Şu babanın iş ortağının oğluyla evlendirceklerdi ya seni.. O iş noldu, bence değerlendir ailen uygun gördüyse vardır bildikleri. Sen hiç mantıklı hareket etmiyosun.

Son düzenleme:
Hı dimi yani, tasarruf ediyorlar sanki hesaptan. Bu ay beraber senin hesabı kullanalım, önümüzde ki ay da benimkini mi kullanırız mantığı anlamadım ki

Hesap otlanıyordur belki,bende kalmadı abi az seninkini kullanayım mı felan

Ah bu erkekler yalan konusunda hiiiç yaratıcı değiller,yıllardır aynı hikayelerle bizi kekliyolar

Yok arkadaşım benim hesabı kullanmış,Benim telden arkadaş mesaj çekmiş,yaz kızım 3 ton çimonto

Artik konu kapatilsin kizlar bune ya Ömer'in teyzesi Moskova'da ne geziyo falan filan Ömer ve bazı akrabaları Moskova'da oluyor bazıları Almanya'da bazıları ise Türkiye'de eşi burda çalıştığı için teyzesi gil burada oluyor ama bende cok salagim Ömer'in yazdığı senaryoya Hemende inanmıştım ama yok bitdi her şey artik biz deyilen birşey yok hersey bitdi ve konuya dair olmayan yorumlar yapmasak daha iyi olur yorumlarınız için sagolun.

Son düzenleme:

Evet ya, madem onun ailesi ömeri bile istemiyordu, nasil olurda teyze kuzen eve gelip istenmeyen damadi savunuyorlar?

Evet ya, madem onun ailesi ömeri bile istemiyordu, nasil olurda teyze kuzen eve gelip istenmeyen damadi savunuyorlar?

Sülalece kızın peşinde dolandıklarına göre de ailesi haklı olabilir yani maddiyat konusunda. Hangi teyze gelip yeğeniyle sevgilisini barıştırmak için bi yerini yırtar?

benim eski sevgiliminde telefonunda mesajlaşmalarını görmüştüm bir kızla. Kardeşim aldı telefonumu o konuştu demişti. Yani klasik yalanları.Hemen kardeş varsa kardeşin üstüne atılır ya da en yakın başka kim varsa.

Bir ara pardon kuzenim yazmış vardı
Ayy aşkım pardon arkadaşım yazmış versiyonu
Teyzeler kuzenler ile de organize işler:44:
İnanma

Benim hiçbir hesabımın şifreleri arkadaşlarımda yoktur. Geçmişimi de her gün temizlerim ki, birisi bilgisayarı alacağı zaman giremesin.
Kişisel bir şey bu, yok halam girdi yok açık kaldı kardeşim oynadı falan pek inandırıcı değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…