- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
Beztabya, sen hariç hiçbirimiz inanmadık be güzelim. Neyse Ömer'i bize savunmana gerek yok. Madem sen inandın ve geri döndün.
Hayırlısı olsun. Biz niye nefes tüketelim ki şimdi sana.
Sen gerçekten kadınmısın?
Rusya'da bu kadar Türk yaşıyor mu ya? Hadi sen ve Ömer oradakiniz da teyzesi filan.
Yok ya hiç inandırıcı gelmiyorsun bana
Merhaba arkadaslar dun bi konu acmistim sevgilim beni aldatdi canimdan cok sevdiyim kisi beni aldatdi AMA yanilmisim oyle diyilmis cok kotu durumdaydim okulada gitmedim odamdan disari cikmadim kisaca Persian bi hala dusmustum ve ayrildiq sevgilimle ona hic kendisini savunmaya sans vermedim,numarami degistirdim benimle hic bir baglanti kura bilmedi bu gun teyzesi ve kuzeni bize geldiler onlarla konusuyordum AMA Ailem hic tanimiyordu onlari, bu konu icin bize gelmisdiler ve ömerin beni aldatmadigini soylediler oysa ömerin bilgisayari bi arkadasindaymis ve arkadasi ömerin hesabindan girib kizla iliski kurmus arkadasida geldi cok cok ozur diledi hakikaten kizla baglanti kuran arkadasiymis Omer o saatde teyzesi gilde olub, durumu bana anlatdilar arkadasida tam herseyi bana soyledi inanmiyorsunsa bak deliller gosterdi kisaca Omer diyilmis bunu yapan,,,, bilgisayarini arkadasina dersleri icin vermis arkadasinin bilgisayari bozulmus kendiside tabletini kullaniyormus ve Hersey icin cok sagolun bana yardimci olduz kotu animi sizinle paylastim ve mutlu animida sizinle paylasmak istedim.
Kusura bakmayin ama türkçeniz berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?