Sevgilim beni aldatmamış!

Daha 1 yıldır sevgilisiniz. Adam sana yalan söylüyor.
Sen terkedince birden "teyze" ve kuzen devreye giriyor.Söz yok nişan yok aileler tanışmamış.
Bana çok masumane gelmiyor bu durum.
Ailen bazı konularda haklı olabilir.

Sen gerçekten kadınmısın?
Rusya'da bu kadar Türk yaşıyor mu ya? Hadi sen ve Ömer oradakiniz da teyzesi filan.
Yok ya hiç inandırıcı gelmiyorsun bana

Son düzenleme:
Bu arada diğer konularında bunu kanıtlıyor aslında.
Bir ayda pek çok konu açmışsın.
Önce okulunu düşün bence ne ömer ne babanın ortağının oğlu gelecek sağlamaz.

Beztabya, sen hariç hiçbirimiz inanmadık be güzelim. Neyse Ömer'i bize savunmana gerek yok. Madem sen inandın ve geri döndün.
Hayırlısı olsun. Biz niye nefes tüketelim ki şimdi sana.

Hayır ben ona geri dönmedim son defa dün konuştuk aptalımya ben hemende inandım çok aptal geri zekalıyım Ömerle konuşmadım yalnızca uydurduğu senaryosunu dinledim vede saf gibi inandım bu kadar

Sen gerçekten kadınmısın?
Rusya'da bu kadar Türk yaşıyor mu ya? Hadi sen ve Ömer oradakiniz da teyzesi filan.
Yok ya hiç inandırıcı gelmiyorsun bana

Evet canım yaşıyor bazılarıda işleri için bi kaç ay kalıb ve gidiyor

bi çok kez aynı olaylara şahit oldum sanalda işler karıştırıp sevgiliye yakalananların ortak yalanıdır. ne cevap verdi arkadaşımı girmiş konuşmuş diyince evet öyle dedi derlerdi. fazlasıyla tesadüf değil mi ?

Boyle biseyi ogrendiginde bu kadar sarsilan bir kadinin numarasini pat diye degistirebilecegine inanmadigim icin konunun gercekligine inanasim gelmedi. Lutfen beni kimse yanlis anlamasin ama hislerim inanmadi iste......

Son düzenleme:
Ah be arkadaş ah bu kadar sıradan bi yalanı yemeyi nasıl başardın?! Çok klasik, yılların eskimez yalanı. Kanıtlamışta bilmem ne. Kendini kandırma. Mantıklı düşün. Kalbinin değil mantığının peşinden git. Bu nedir ya?! Parmaklarında oynatmışlar resmen seni. Sende inanmışsın hemen. Aldatıp aldattığını kabul eden adam ne gördüm ne işittim ben. Sonuna kadar inkar ederler. Tabi ki aldatmadım diyecek. Kaybetme korkusundan yalanlar, bahaneler üretecek. Ama Allah aşkına nasıl bu kadar saf olabiliyorsun? Bu yalanı 13-14 yasında kızlar bile yemez ya. Arkadasında bilgisayarın ne isi var? Onu geçtim neden sevgilin olacak adamın hesabından kıza yazıyor? Kendine ait hesap açamıyor mu? 2 dakikalık is hesap acmak. Kendini kandırma artık! Daha fazla gururunu ayaklar altına alma! Senin yerine ben sinir krizi geçirdim burada ya. Biraz mantık ya!

Son düzenleme:
Sevgiliniz cok akilliymis dogrusu. Cete bjnlar ya:)
Cok klasik davranmis ama...
Yalniz benim anlamadigim hangi sifatla teyzesi geliyor?
Ve sizi baristirmak istiyo ortada ne bi söz ne bi nisan hic bisey yokken..
Hayirlisi!

Ben yapmadım arkadasım yapmış klasık bi yalandır sende inanmışsın zaten hayırlısı olsun.

Güne açan çiçekler gibiyiz YALAN YALAAAAAN...
Öyle saf ki sevgimiz. YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN...

Hep öyle olur zaten ah o arkadaşlar yok mu...

Sabah sabah beyin fırtınası yaptım olabilir mi acaba diye, çıkardığım sonucu paylaşayım:

Birinci senaryo: Ömer'in arkadaşı pcyi alır, bakar hatunlarla sohbet edebileceği bir hesap var, bunu Ömer'e sormadan kullanır mı? Kullanmaz. Hemen Ömer'i arar, "kanka" der "hesabın açık kalmış, azıcık fink atabilir miyim?".. Ömer şu cevabı verir "at tabi yeaaa, senden kıymetli mi " Ve malum arkadaş sinsice hesabı kurcalamaya, ağına hatunları düşürmeye başlar. Aklına yeni bir hesap açmak gelmez, çünkü bahsi geçen programda hesap açmak ücrete tabidir.

İkinci senaryo:
Arkadaş: "Kanks senin hesap açık kalmış, azıcık hatunlarla cilveleşebilir miyim?"
Ömer: "yürü git layhnnnnn kendine yeni hesap aç, hesabımı mundar etme " der ve arkadaş kendisine yeni hesap açar.

ÖZET: Beşikteki bebeğin bile sosyal paylaşım hesabı olduğuna göre, arkadaş fink atmak için ya kendine yeni hesap açmalıdır, yada mutlaka Ömer'den izin almalıdır ki Ömer'in müsaade etmeyeceği 2x2=4 olmalıdır.

SONUÇ: Hıı kesin de arkadaşı yapmıştır.

Çocuk kızla iletişime geçmek için sevgilinin pc yi ve hesabınımı seçmiş,veya şöyle diyelim kızla iletişime geçmek için sizin pc yi mi beklemiş..Tesadüff..

bu teyzeyele kuzen gerçekmi dicektim ama daha öncede onlarla konuşuyodum demiş ömer yalanlarına bütün aileyi organize etmiş

hani sen neden ayrıldığını söylememiştin
o nerden biliyo da sülalesini toplayıp sana açıklamaya geliyo

ayrıca sevgilinin hesabının şifresini herkese veriyo mu
arkadaşının kendi hesabı yokmuymuş ki onunkini kullanmış
çok saçma geldi bana doğrusu

bi msn ya da skype hesabı açmak bu kadar mı zor ki başkasının hesabını kullanıyolar
ayrıca o arkadaşı o kızla yazışmaya devam edeceği zaman yine sevgilinin şifresini mi kullanacaktı

ben inanmadım arkadaşım devam etmek istiyosan sen bilirsin
suçlu olduğu için teyzesine de yalan söylemiş olmaz mı arkadaşıyla da konuşmuş olamaz mı seni ikna etmek için

Arkadaşlar aptalım ben aptal hemende inandım ya ben zaten Ömer beni aldatmazdı demişdim Ömer'in yazdığı senaryoya da hemende inandım çok safım ben ya hem de çok neyse arkadaşlar Ömer artık benim için yok yok tamamen sildim hayatımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…