• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni annesiyle tanıştırmıyor

Yani sonuçta daha 1 yıl olmuş...
Erken olduğunu düşünüyor olabilir...
Erkek kuzeni ile tanıştırmaması bana çok tuhaf gelmedi doğrusu...

canım bende eşimin ailesini ilk aileler tanıştı orda gördüm hiç gidip tanışmadım ailesi tutucuysa senin belki tek gelmeni doğru bulmuyo sevgilin yada ailesi

O kadar günübirlik, aylık, geçici ilişkiler yaşanıyor ki valla oğlan anneleri yetişemiyor bu tempoya.:68:

benim 2 buçuk yıllık ilişkim var. mesela biz evliliğe ilk adımı atacağımız zaman ailelerle tanışıcaz. şu an bende sevgilimde aileleri araya sokmak istemiyoruz. ki doğrusuda bu bence. zamanı gelince tanışırız.

bence bunu dert etme canım zamanı gelince tanışırsın zaten. bence ailelerin ilişkinize karışmadığı zamanın tadını çıkarmaya bak. çünkü aileler araya girdimi ilişki iki kişilik olmaktan çıkıyor...

arkadaşlar bakın biz ztn ciddi düşünüyoruz hani evlnnce tanışalm değil olay ztn evlenicez ama ünivin bitmesini bekliorz bn diorm hani bu arada bni annesi ya da ablası ile tanştrsa gzl olmaz mı bnde ilk o sölesin istedm ama baktm tık yok bn açtım konuyu.
Aslında anneyle tanışmak önemli bir basamak olarak algılanıyor.Ama bazı aileler oğullarının her kız arkadaşıyla tanışıyorlar.Bu her zaman bir ciddiyet göstergesi olmayabilir.Bence de teklifin erkekten gelmesi daha doğru olur.
Yalnız ben seni anladım sanırım,senin endişen başka.Ciddi düşündüğün bir arkadaşlığın var ve onun aile yapısının sana uygun olup olmadığını merak ediyorsun.Haklısın,gözünle görmeden anlayamayacaksın.Ne kadar erken tanıyabilirsen o kadar iyi olacak çünkü süreç uzadıkça bağlanıyorsun.Ailesi tutucuymuş,kuzeni ilahiyat okuyormuş ve böyle arkadaşlıklara karşıymış.Bunlar seni endişelendiriyor doğal olarak.
Bence en azından ablasıyla tanışmak için ısrarcı ol.Erkek arkadaşını daha yakından tanımaya çalış.Hayat görüşü,kadına ve evliliğe bakışı,gelecek hakkında düşünceleri,evlenince eşini kısıtlar mı,çalışmasını engeller mi...İş işten geçmeden buna benzer konular açıp fikir edinsen iyi olur.
evet cnm tamamiyle anlamışsın bni bnm derdim bu çnkü diorm ki kuznnle nie hiç tanıştrmadn burda okuo bna dior o kız arkadaşlara fln karşı ama biz ciddyz diorm napayım karşı istemez dior. kadına görüşüne de gelecek olursak mesela bn çok hırslıyım işte üniv bitsin kariyer yapıcam fln diorm ne gerek var kariyere orta düzeyde çalış dio işte çocuğumz olursa bakıcı mı bakcak sen bakcaksın bn zen snn kapanmanı isterm ama zorlayamam kendin istemen lzm diyor bnde acaba bni değiştmeye mi çalışıor istediği gbi biri olnca mı tanştrck die merak ediorm :50:

kuzeni erkekse tanıştırmayabilir ne demek... erkekler bu kadar iradesizmi... anlamıyorum.. nedir bu haremlik selamlık olayları. 1 yıl çok olmasa da az bir süre değil. annesi babası tanışmak istemiyor olablr haklılardırda ama kuzen kardeş vs. tanıştırılır yani.. en azından kuzen. erkekse de eminm konu sahibi arkadaşı görünce günaha girmez...

konu sahibi arkadaşım.. benm aklıma erkek arkadaşının seni geçici olrak görmesi yada başını kapatmadan ailesine tanıtmak istememesinden başka birşy gelmiyor açıkçası..

işte bnde bundan korkuorm kendisine de dedm saçmalama dedi geçiştirdi..

bence tanıştırmalı madem tutucu olduklarını düşünüyorsun evlenmeden hele de iş ciddiye binmeden tanışmalısın bence...
tabii insandan insana değişir ama benim kayınvalidemlerde kapalı hepsi ben açığım ve hiçbir zaman hiç bir sorun yaşamadık nişanlımla
ayrıca bence tanıştırmıyorsa kendini hazır hissetmiyorda olabilir..

tanışmayın.. hiç gerek yok..
ben 5 senedir fellik fellik kaçıyorum :)))

istemeye gelecekleri vakit tanışırsınız..
yüz göz olmaya gerek yok gerçekten de...

yanı herkes sızın gıbı dusunmek zorunda degıl kuzenı sevmıyo olabılır aynı ortamda bı kızla bulunmak ıstemıyo olabılır bunda suphelı bıı durum yok ama kızsa kuzenı boyle dusunmesı sacma demek ıstemıstım dogru duzgun okuyalım işkembeden degıl:20:

kız kuzeni varsa görüşmek istememesi anormal ama erkekse görüşmek istememesi normal? ayrıca keşke seviyenizi koruyabilseydinz size saygı duyabilseydim.

arkadaşlar neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsnz.. hep beraber tatile çıkmaktan fln bahsetmiyoruz. alt tarafı merhabalaşmak.. çocuğun aile istemyior olablr.. erken diye düşünüyor olablr ama kuzenden bahsediyoruz, arkadaş gibi... neyse konu sahibi arkadaşım, bekleyip göreceksin anlaşılan başka çaren yok. kararlı ol hiç bir zaman kendi karakterinden düşüncelerinden ödün verme.. gerçekten kapanmak istersen kapan. kapancaksan kocan için değil allahın öyle istediğini düşünüyorsan kapanmalısın aksi taktirde o ailenin ünüformasını giymekten başka bir anlama gelmez kapanman. açık açık konuşmaktan çekinme sevdiğinle. umarım herşey dilediğin gibi olur.

Son düzenleme:
kızlar bnm sevglmle 1 yıllk bi ilişkim var biz aşık olark başladık ilşkiye zorluklarla ve gerçektn birbirmizi bulduğumu evlenmeyi düşünüyoruz.ama bnm sevglm bni ne annesiyle ne ablasıyla tanıştırıyor.ben biraz zmn geçsin o desin diye bekledm istekli görünmemk için ama baktım çıt çıkmıyor.daha sonra bn dedim tanışmak istiorm en azından ablanla ya da annenle.tmm tanıştıraym dedi ama annesi demiş ki hızlı gidiyorsunuz yazın tanıştır:53:1 yıl oldu öncesinde de arkadaştık tanıyorduk birbirmizi ne hızlısı dedim ve bni istemediğini düşündüm.sevglmin ailesi biras tutucular acaba bn açığım die mi beni istemedi dedim çnkü sevglm demişti evlendiğimzde belki sorun olur ama bn bu kızı seviorum dediğimde bna karışmazlar demişti.bn öle dediğimde de saçmalama diyor amam başka ne sebebi olablr ki?sevglm akrabalarıyla da çok görüşen biri ama kuzeni var mesela onla nie tanştrmıosn diorm o böle şeylere karşı tanışmaz kız arkimle dio:53:bna çok garip gelio böle şeyler bn isterdim ki onlar bni tanısın sevsin ama dış kapının dış mandalı kaldım...:58:

Kız arkimle dediğine göre niyeti ciddi değil

kız kuzeni varsa görüşmek istememesi anormal ama erkekse görüşmek istememesi normal? ayrıca keşke seviyenizi koruyabilseydinz size saygı duyabilseydim.

arkadaşlar neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsnz.. hep beraber tatile çıkmaktan fln bahsetmiyoruz. alt tarafı merhabalaşmak.. çocuğun aile istemyior olablr.. erken diye düşünüyor olablr ama kuzenden bahsediyoruz, arkadaş gibi... neyse konu sahibi arkadaşım, bekleyip göreceksin anlaşılan başka çaren yok. kararlı ol hiç bir zaman kendi karakterinden düşüncelerinden ödün verme.. gerçekten kapanmak istersen kapan. kapancaksan kocan için değil allahın öyle istediğini düşünüyorsan kapanmalısın aksi taktirde o ailenin ünüformasını giymekten başka bir anlama gelmez kapanman. açık açık konuşmaktan çekinme sevdiğinle. umarım herşey dilediğin gibi olur.

bn kararlıyım ztn ona da dedm bn kapanmayı düşünmüorm hani değiştirirm bn onu zmnla fln diye düşünme kabul etceksen bnii böle kabul et dedim o da bn sni böle kabul ettim ailem de eder bizi ayırcak değil ya dedi annesi bni biliomş fotomu fln da görmüş o da anlatıomş bni buluşmalarımızı fln..

Back
X