kızlar bnm sevglmle 1 yıllk bi ilişkim var biz aşık olark başladık ilşkiye zorluklarla ve gerçektn birbirmizi bulduğumu evlenmeyi düşünüyoruz.ama bnm sevglm bni ne annesiyle ne ablasıyla tanıştırıyor.ben biraz zmn geçsin o desin diye bekledm istekli görünmemk için ama baktım çıt çıkmıyor.daha sonra bn dedim tanışmak istiorm en azından ablanla ya da annenle.tmm tanıştıraym dedi ama annesi demiş ki hızlı gidiyorsunuz yazın tanıştır

1 yıl oldu öncesinde de arkadaştık tanıyorduk birbirmizi ne hızlısı dedim ve bni istemediğini düşündüm.sevglmin ailesi biras tutucular acaba bn açığım die mi beni istemedi dedim çnkü sevglm demişti evlendiğimzde belki sorun olur ama bn bu kızı seviorum dediğimde bna karışmazlar demişti.bn öle dediğimde de saçmalama diyor amam başka ne sebebi olablr ki?sevglm akrabalarıyla da çok görüşen biri ama kuzeni var mesela onla nie tanştrmıosn diorm o böle şeylere karşı tanışmaz kız arkimle dio

bna çok garip gelio böle şeyler bn isterdim ki onlar bni tanısın sevsin ama dış kapının dış mandalı kaldım...