arkadaslar merhaba.benimde ailem ve nişanlıımın ailesiyle ilgili sorunlarım var sizi cok sıkmadan kısaca yazmak istiyorum.cok caresiz hissediyorum kendimi bu durumları yasayan arkadaslardan fikir almaya ck ihtiyacm var.Ben ankarada yasıyorum cok iyi bir işim var nişanlım istanbulda oda orda güzel bir işi var.biz bu sene haziranda nisanlandık hersey cok güzel gidiyordu.onun ailesi kapalı genel olarak bnm ailem acık.ama sorun olmamıstı.hatta nisandan önce ailesi falan tanısmaya geldi gayet iyidi hersey anlaşmışlardı. nişanda güzel geçti öle böyle.nişandan snra bayramda ben istanbula gittim benden bi kaç gün snra ailemde oraya geldi.bnm annem ablam ve enistem var babam hayatta değil.ama orda sürekli bana bi hizmet ettirme cabaları sürekli saçma sapan hareketler diz üstündeki normal bi eteği mini etek görmeeleri.ki kendi genc kızlarıda var oda acık bnden acık giyinr.4tane görümce var bu arada 3ü evli büykler bi tanesi kücük bnmle yasıt hatta kız aileme dgru drst hosgeldnz ble demedi hiç bi iş ypmadı kıyamazlar hc onaa.görümceler falanda ilk basta cok iyilerdi inanılmaz iyilerdi hemde bnde yapı olarak canayakın samimi bi insanmdr hep telde görüsürdk gittiğimde falanda gayet iyidi.ama ne olduysa nisanlandktan snra bi garip oldular.bnm ailem istemeye geldiler ettiler hc sorn cıkarmadılar onlar bu sene istemsti. sadece seneye olsn dediler maddi manevi bizde hazırlanalm üstümüze düşeni yapalm die.yani nasl desem insanları asla kücümsemek olarak anlamayın annesi ve babası özellkle cahil kalmıslar eğitim acısndan deil görgü ve davrans acısından diyorum.kendi binalarında bi daireleri var bz orda oturmak istemedik nisanlmda istemio sevmio o semti.babası yüzüne karşı tamam oglm istersen otur istemezsen otrma dio ama mesela enstemle ve ya baska biriyle knsnca aslnda burda otrsnlar istiorm dio oglu soruncada bn demedm dio inkar edio.bnde snr oluorm madem istio alsn karsısına acıkca knssn diorm.nişanlm enstesnn yannda calısıo yllardr zamannda adam batms btn srket nişanlnmn üstüne bütün yükte onn ustunde ama bi sigortasını dahi yatırmıo lafa gelncede oglm gibi görüorm dio.nisanlmda bilio farknda ztn kendisi anlattı bana bnları mutlu deil o işte calsmaktan.snra bnm ailem istemedi bu durumları görnce bide orda geldklernde bni hep mtsz gördüler bununda ck etkisi var.nişanı bozdu bnm ailem bohcaları gönderdi.ama biz ayrlmadk görüsüorz hala tabi aramz cok kötü oldu 3 aydr bu durumlarla ugrasıorm.annemde üzülüo yalnz kadn bide.bn ztn ck düşünüodm nası bırakp gidicem die smdi bide gönlü yok dahada zor gelio onu böle huzursuz tek bırakmak.nişanlm gelmeyi düsünüo ama bu sefer onn ailesi sorn cıkarıo bi evin bi oglu cnkü.o bn gelrm ne derlerse desnler dio.bn ondan ayrıldm falan ama hiç vazgecmedi bnden hep ugrasıo evlenelm düzelsn die bana ck destek oldu ailesine falanda gerekenleri söledi karışmayn dedi.sizce nasıl bi yol izlemeliym?? ailemle nişanlm önceden ck iyidi annemle özllkle.ama artk görüsmüo ailem bnm onlarla yapamaycagımı uyum sağlayamayacagımı dusunuolar bas edemezsn diolar.cok farklıyız gercekten her acıdan.fikirlernizi bekliyorum