Sevgilim beni ansızın havaya kaldırdı

dilaragusel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
183
22
Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi:KK43:( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi:KK43:( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

Bişi olurmu derken,korkma hamile değilsin :cool:

Kızlar Merhaba,

yok artık hemen doktora koş hamile olabilirsin:KK53:

ya obsesiflik var takıntılıyım. hamilelik değil sorduğum kızlar. ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi

Ya iceri girince bile bi baskiyla yirtiliyor ordan yirtilma ihtimali yuzde binde sifir.

birisinden duymak istedim sadece dediğim gibi takıntılıyım ve benim hiç erkek arkadaşım olmadı. diceksiniz cahil misin diye ama hiseettiğim çok berbat kaö gündür

ya obsesiflik var takıntılıyım. hamilelik değil sorduğum kızlar. ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi

kızlık zarına yani ,nasıl bir güçle şiddetle çarptı ki
ve bana sürtündü bunu hissettim

sürtünerek ilişkinin yeni bir çeşidi olsa gerek

korkma burada o sürtünmeyi üzerinde bir şey olmadan gerçekleştirenler var

yine de birşey olmuyor konu açıyorlar

kız oğlan kızım ama hamileyim diye

"Bekaretim bozuldu mu" diyorsunuz.
Şakacı bir kişiliksiniz belli ki ya da hiç biyoloji dersi görmediniz.
İnternet kullanabilen birinin bu denli cahil olduğunu düşünmek benim devreleri yakıyor o yüzden şakacı olduğunuzda ısrarcıyım.
Selamlar, sevgiler.

X