Sevgilim beni birakti

7 ay tanismak icin iyi bi sürec dedim. Söz olsun istedm 1-1.5 yil sonra dügün olurdu belki. Onun icin erken ama cok sevseydi birakmak yerine baska yollar denerdi. Diyebilirdi erteyelim diye. O duygularindan emin degilmiski. Beni sevmis ama asik olamamis. Ve bunu hic diyememis bana. Ill baslarda beni kaybetme duygusu varmis. Ama suan beni kaybettigne üzülmüyor.
Babamla konuscam dedi ama konusmadi. Kendisi hep düsünmek istedgini söyledi.ve olay bu noktaya kadar geldi.

anliyorum seni evlilik istemen tabiki normal ve dogal ama karsindaki insan hazir hissetmemis olabilir bunu sana acikca söylemeliydi tabiki hatasi burada. Bunun icin ona kizamayiz aslinda cünkü hem okuyor hem erkek icin gercekten yasi daha fazla "kücük". Sevgi, ask konusunda birsey diyemem tabiki. Sevdi ama hayatan suan beklentileriniz farkli oldugunu icin ayrilmis olabilirmi? Ben iliskilerde evlilik konusunu erkegin acmasini düsünüyorum. zaten zaman icinde evlilik ile ilgili düsüncelerde belli olur

Bbunu zaman gosterir onun yasayacaklari gosterir belki senden sonra bi iliskisi olucak ve mutlu olamicak sana donecek bunu bilemessin.biseyler olmasi lazim senin kiymetini anlamasi icin cnm

Onun dedikleri hersey cok dengesizce. Basta o bana teklif etti asik oldgunu sevdgini hep yanimda olmak istedgini söyledi. Cok mutluyduk. Eskisi gibi bu sözleri kullanmiyordu. Hep sordugmda acaba benden sogudunmu bana karsi duygularn hala aynimi diye hic birsy degidmedi ben biraz odunum yapim bu dedi ( cünkü kisin cok görüsemedik benim son sinvlar vardi onlara calistm) bundan 2 hafta önce ona cok pahali bi hediye aldim istedgini biliyordm. Cok mutlu oldu beni defalarca sevdgini ve beni esi olarak gördgünü söyledi. Ama simdi beni sevmis ama asik olamamis o yüzden devm etmek istemedgini söyledi. Bilio benm gibi birini bulamayacagini. Kendisi söyledi evliligi erteyelim dedm dün ama istemedi. Seven insan cabalardi benm gibi bi yol bulurdu oda. Ama istemedi. Insan bukadarmi dengesz olur. Madem kararsizdn neden bana esimsin diyebildn dedm. Anlayamiorum.

Ben ondan vazgecemiyorum. Nasil pisman olur nasil geri döner? Döner mi ki (( bunlar asilmayacak konular degildi. Daha kendisini hazr hissetmiorsa bile bekle duyebilirdi. Kabul ederdim. O ilk basta kendi dedi seninle evlnmk istiorum sadece seni istiorum kalbm baskasina kilitli dedi. Agizi iyi laf etti belliki. Hersy yalanmiydi? Basta beni seven insanin sevgisi azalirmi hic bi hatam olmamisken

Daha doğru düzgün tanımadığınız, vakit geçirmediğiniz adamları evliliğe zorlarsanız olacağı bu..

Ne evlilik meraklısı toplumuz arkadaş ya.. Tek hayat amacı mübarek..millet bir erkek bulsamda nasıl imzayı bastırsam derdinde..

30 sene geçse bir erkeğe evlilik konusu açamam ,gururum elvermez..evlilik teklifini erkekten beklerim..

Ve asla 7 aydır tanıdığım birinden emin olupta evlenmem!

Biriyle 10 yilda ciksaniz bi insani zaten tamamiyla taniyamazsiniz. 10 yil ciksanizda karsi tarafin kani bozuksa yine evlenmez yine kandirir. Ben zaten flört etmeden yana degilim 6-7 ay birini tanimak icin gayet yeterli bi zamn bu benm görüsüm.

Hic bir zaman hatalar tek tarafli degildir. Bence sen evlilik lafini geregincen cok fazla yapmissin. (yorumlardan yola cikarak diyorum) Cocuk daha yeni okumaya baslamis ne evlenmesi. Iliskinin basinda tabiki o ilk heyecanla bunlar denebilir ama zamanla hersey yerine o

Evet seven insan ne olursa olsun vazgecmezdi ve seviyorsa zaman icinde geri döner. Yalniz kusura bakma ama o benim gibi birini bulamaz lafin hic hos degil. Bunu onadami dedin yoksa? Bence siz suan icin hayatan ayni seyleri beklemiyorsunuz. Beklentileriniz farkli. Ama dedigim gibi zaman icinde hersey belli olur. Sen en iyisi üstüne gitme gittikce kacacaktir.

Ben onu cok sevdim onun icin herseyi yaptim. Arabam var onu her seferinde evinden aldim ve evine biraktim. Pahali Hediyeler aldim.ilk haftada bile... Ilgi gösterdim sinavlarim varken bile bisekilde vaktimi ona ayirdm. Onu bu kadar seven ve ilgi gösteren onun icin herseyi yapan biri olmayacagi icin benim gibi birini bulamazsn dedm. O zaten bunu tasdikledi. Biliyorum dedi. Farkinda. Benim arkadasim bile dedi 6 aylik biri icin 200€ luk hediye almazdm dedi...bunlari burda söylüyorum cünkü gercekten fazlasiyla deger verdm ona.
Ve o evlilik konusunu firsat bilip ayrildi. Aklinda maslesef bu düsünceler varmis. Ben evlilik konusunu acmasaydimda o bi sekilde bahane bulup ayrilcakmis. Ben bunu anladm. Daha fazla sorgulamicam. Kalmak isteyen kalirdi. Ayrilamazdi. Üstüne gitmiyorum. Sessiz kaliyorum. Cok zor. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Ama pisman olmasini istiyorum. Onu hala cok seviyorum ve özlüyorum.

Bak canim evet belki senin gibisini bulamaz ama yinede ona böyle “benim gibi birini bulamazsin demen” bence hic hos degil. Ben emin olsam sevgilimden iyisini bulamayacagima ama sevgilim bunu bana dese inan bana o an ondan sogurum cünkü itici. Ne biliyim yaralayici. Bilmiyorum. Önemli olan ona pahali hediyeler alman degil ki bunlar tabiki hos seyler ama deger vermek böyle olmuyor pahali hediyelerle ölcülmüyor. Herneyse su konuda tabiki haklisin gitmek isteyen insanin bahaneleri coktur. Bence siz hayata suan ayni seyler beklemiyorsunuz. Beklentileriniz farkli. Belki döner, belki dönmez bunu zaman gösterir. Sen hayata kaldigin yerden devam etmeye calis. Biliyorum öyle hemen unutulmuyor ama üzerine gidersen iyice kacar. Arama, sorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…