- 24 Mayıs 2016
- 22
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Aysenurrrrx
benim 7 aydir tanistigim biri vardi.kendisi benden 2 yas kücük. Benim üniversitem bitti o daha yeni basladi. Ilk basta o bana acildi beni sevdgini bana asik oldugunu söyledi. Bende ona karsi bos degildim mantigimla ve duygularimla onu kabul ettim. Herseyimiz ayniydi kültür yapisi düsüncelerimiz hayat standardimiz yasantimiz. Hic bir fark yoktu. Cok iyi anlasiyorduk. Hic bi kavgamiz tartismamiz olmadi. Ben bi iliskiyi uzatma taraftari degilim. Aradan 7 ay gecti ben aileme söyledim (cünkü ailene söyleyebilirsn babn nasil isterse ona göre hareket ederiz dedi) babmlar onlarla tanismak istedi. Ve o ilk basta babamla konusayim dedi. Sonra ben düsünmek istiyorum dedi. Benden emin degildi galiba. Sonra seni sevdim ama birsey engel dedi mantigim kabul edio senin gibi birini bulamam diyo ama sevgisinden emin olamadi sanirim. Ben sana layik degilim dedi klasik sözler.evlilige hazir degilim bunlar büyük adimlar dedi.basta senden etkilendim seni sevdim ama sonra hep kararsizdm dedi. Ve 7 ay icerisinde emin olmaya calistm dedi. Ben hala onu cok seviyorum.onun icin herseyi yaptim hediyeler aldim cok iyi biliyordu onu sevdgimi. Cokmu simarttim? Aslinda geri dönmesini istiyorum ama birdaha gitmeyecegi ne malum. Kendimi aptal yerine koymus olurum. Farkindayim. Suan canim cok yaniyo. Birileri benim gibi yasanmis bu tür olayi oldumu. Erkek geri dönermi aramizda bi sorun yoktu sonucta...