Sevgilim beni birakti

Aysenurrrrx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
22
2
1
34
benim 7 aydir tanistigim biri vardi.kendisi benden 2 yas kücük. Benim üniversitem bitti o daha yeni basladi. Ilk basta o bana acildi beni sevdgini bana asik oldugunu söyledi. Bende ona karsi bos degildim mantigimla ve duygularimla onu kabul ettim. Herseyimiz ayniydi kültür yapisi düsüncelerimiz hayat standardimiz yasantimiz. Hic bir fark yoktu. Cok iyi anlasiyorduk. Hic bi kavgamiz tartismamiz olmadi. Ben bi iliskiyi uzatma taraftari degilim. Aradan 7 ay gecti ben aileme söyledim (cünkü ailene söyleyebilirsn babn nasil isterse ona göre hareket ederiz dedi) babmlar onlarla tanismak istedi. Ve o ilk basta babamla konusayim dedi. Sonra ben düsünmek istiyorum dedi. Benden emin degildi galiba. Sonra seni sevdim ama birsey engel dedi mantigim kabul edio senin gibi birini bulamam diyo ama sevgisinden emin olamadi sanirim. Ben sana layik degilim dedi klasik sözler.evlilige hazir degilim bunlar büyük adimlar dedi.basta senden etkilendim seni sevdim ama sonra hep kararsizdm dedi. Ve 7 ay icerisinde emin olmaya calistm dedi. Ben hala onu cok seviyorum.onun icin herseyi yaptim hediyeler aldim cok iyi biliyordu onu sevdgimi. Cokmu simarttim? Aslinda geri dönmesini istiyorum ama birdaha gitmeyecegi ne malum. Kendimi aptal yerine koymus olurum. Farkindayim. Suan canim cok yaniyo. Birileri benim gibi yasanmis bu tür olayi oldumu. Erkek geri dönermi aramizda bi sorun yoktu sonucta...

Okadar birbirinin aynısı olunca malesef ki ilişki bir yerde tökezliyor. Çünkü yarında merak edilecek birsey kalmıyor..
Her neyse.. çocuk bir kez arkasına bakmadan düşünmeden gitmiş. Hemde babana söyle dedikten sonra. Şimdi sen buna bir daha nasıl güveneceksin? Çoktan büyümüş olanlar varken neden çocuk büyütmeyi tercih ediyorsun ki bırak gitsin de dönmesin. Anladığım kadarıyla ultra fedakar davranıyorsun ama kendine zarar

Evliligi ertelersem ya tekrar emin olamazsa. 2 sene sonra ben istemiyorum derse. Bosa yillarim gitcek. Hic bir sorun yok aramizda. Ama Tekrar konusursam cok havalara girer hatasini anlamaz diye endiseleniorum. Ben geri plana cekilmeyi düsünüyordum.

Tamam o zmn biraz geri cekil sıkmamis olursun.bak erkekler evlilikten korkar kadinlara pek zor gelmez evlilik ama erkeklere cok zor geliyo.zaten seviyosa dusunur gelir geri sensiz yapamaz.zaten cok ilgiliymissin ona baskasi senin gibi yapmazsa tipis tipis gelir bence.uzulme

Senin gibi birini bulamam zaten dedi. Kalben seviyormus ama engel varmis ne oldugunu bilmiyormus. Zamanla belki tam severim sanmis. 7 ay az bi süre dedi. Evlilik icin hazir hissetmiyorum kendimi dedi. Ama benim gibi seveni bulamayacagini biliyor. Onunla cok ilgilendim benim almanyada devlet sinavm varken bile onunla görüstm sadece ona vakit ayirdm henüz 6 ay beraberken bile ona cok pahali bi hediye aldm bunu burda laf etmek istemiorum ama ozamn bile demisti beni bukadar cokmu seviyordn diye. Hatta iki kardesi ona demis ne kadar sanslisin böle bi sevgilin var diye. Onu belkide cok simarttm. Cok üstüne düstüm. Degerimi bilmedi belkide. O yüzden sessiz kalayim iyice düsünsn diyorum. Zaten zorlada olmaz maalesef. Tabiki bu arada hediyeyi geri aldm ben istedm.

Ve simdiye kadar beni sosyal medyadannsilmefi. Instagramda hala adim ve kalp duruyo. Silmemis. Bi anlam cikarmam gerekiomu

Y seni seviyo da evlilikten korktugu icin boyle yapiyo bence.bide seviyo seni asik olmamis sana asik olupta seveydi kabul ederdi ama asik olmamis.ama sevgi asktan daha iyi bisey belki ayriyken asik olur sana bence de bekle sen biraz.

Benim hakkimda düsüncelerinden emin degil. Beraber olup sonra pisman olurum korkusuda var kaybedersem yine pisman olurum korkusuda var. Dediginiz gibi asik degildir ama birazda olsa sevdi bence. Ilk basta benimle cok ilgiliydi sevdgini gerci ozamnda asik oldugunu söylerdi. Ben bu davranisina bi anlam veremedm.

Hmm bilemedim ki ya ilk bastaki heyecandir bence daha asik olmamis o.yaa zaten hersey olacagina varir.hayirlisi olsun sevdiginden uzak olmak kotu bisey dir ben bilirim.ama yapacak bisey yok.

Bu aileye söyleyipte cayma olayı bende de olmuştu Doğuluyum tabi babam sevgilim olarak değilde görücü usulü olarak biliyodu annem söyledi babama kızı istiyolar diye babam da araştırdı bilinen bi aile durumları da iyi erkek arkadaşımda üniv mezunu bende okuyorum aynı zamanda babamı zor bela ikna etti annem sonra söyledim ben o Şahsiyete dedi şuan işleri toparlamam lazım en gec 1 seneye gelecez yine gelmedi tabi bende ayrıldım 2 hafta falan oldu hiç ama hiç üzülmüyorum 4 sene verdim ona gereğini yapmıyorsa sen de gereğini yapacaksın üzülme onun için değmez dostum

kusura bakmayin ama ben sizi biraz haksiz buldum. Yaslar kac? Daha Universiteye yeni basladi diyorsunuz. Evet bir iliskinin uzatilmasi iyi olmayabilir cogu zaman ama bu yaslada alakali bazen beklemek zorundasin sartlar bunu gerektirir. Suanda kendini böyle bir sorumlugu alacak konumda görmüyor muhtemelen. O yüzden böyle birsey yapmis olabilir. Belkide sizde ister istemez baski yaptiniz karsi tarafa

Su varki ben evlilik konusunu actigimda olmaz filn demedi. Ilk basta baban nasil istiyorsa öyle yaparz ailene beni anlatabilirsn dedi. Zaten benim bu zamn icinde önemli sinvlarm vardi. Onlar bitnce ailem tanismak istedi. Tekrar bu konuyu ona actigmda babmla konusaym dedi. Sonrada olan oldu. Bana bastan diyebilirdi ben düsünmüorm erkn diye. Ona göre bnde aileme söylemezdm. Beni mahcup düsrdü. Biz almnyadayz burda üni okurken ayni anda evlenen cok var. Bi problm olmuyo. O 24 yasinda.

Ve ben hemen evlenelm demedm sadece sözlenelm dedim is ciddi olsn istedm. Bilmiyorum acele mi ettim benmi hataliym kafam cok karisik.

Ve ben hemen evlenelm demedm sadece sözlenelm dedim is ciddi olsn istedm. Bilmiyorum acele mi ettim benmi hataliym kafam cok karisik.

Iliskiyi uzatmaktan yana degilsin ama söz, nisan,dugün uzatmaktan saniyormusunki cok daha mantikli. Isin icine aileler girince hersey cok daha zor oluyor inan. Keske biraz sevgililigin tadini cikarsaydiniz.

Su varki ben evlilik konusunu actigimda olmaz filn demedi. Ilk basta baban nasil istiyorsa öyle yaparz ailene beni anlatabilirsn dedi. Zaten benim bu zamn icinde önemli sinvlarm vardi. Onlar bitnce ailem tanismak istedi. Tekrar bu konuyu ona actigmda babmla konusaym dedi. Sonrada olan oldu. Bana bastan diyebilirdi ben düsünmüorm erkn diye. Ona göre bnde aileme söylemezdm. Beni mahcup düsrdü. Biz almnyadayz burda üni okurken ayni anda evlenen cok var. Bi problm olmuyo. O 24 yasinda.

Bende Almanyada yasiyorum ve malesef gencler daha kendi ayaklarinin üstünde durmadan evleniyorlar bence pek güzel birsey degil. Bana göre sen olaylara erkek arkadasinin yönünden bakamamissin. Hakli oldugun taraf ise sana acik olmasayidi keske daha erken oldugunun hissetigini söyleseydi ama bence muhtemelen kendini baski altinda hisseti seni kaybetmek istemedigi icinde öyle demis olabilir. Babasiyla konusutugnu söylemissin belki ailesi "oglum daha erken bir okulunu bitir is bul öyle" demistir bilmiyorum ama dedigim gibi keske birazda önce sevgiliilik döneminin tadini cikarsaydiniz.

Y seni seviyo da evlilikten korktugu icin boyle yapiyo bence.bide seviyo seni asik olmamis sana asik olupta seveydi kabul ederdi ama asik olmamis.ama sevgi asktan daha iyi bisey belki ayriyken asik olur sana bence de bekle sen biraz.
Ya sey. Sen bu konuda hakliymissn. Ben bugn onla konustum bi sebepten dolayi. Tekrar sordm. Seni sevdim ama asik olamadm dedi. Asik olsaydm seni birakmazdm seni kaybetmkten korkardm dedi. Ama istemiyo beni. Kesin kararli. Ben artik onla konusmicam birdaha. Dediniz ya sevgi asktan daha öte diye.o bunun farkina varirmi. Ya beni görmedikce beni unutursa? Azcik olan sevgide biterse...

Son düzenleme:
Back
X