Merhaba kızlar,
Nerden başlasam nasıl anlatsam hiç bilemiyorum ama çok doldum ve değişik yorumlara ihtiyacım var. 2 yıldır devam eden,nadiren bazı krizler olsa da atlatılan iyi diyebileceğim bir ilişkim vardı.Ama artık emin değilim iyi gittiğinden ve de bir ilişkim olduğundanSevgilimle ayrı şehirlerde okuyoruz ve yüz yüze iki haftada bir görüşebiliyoruz onun dışında msn ve sms ile sürekli iletişim halindeyiz. Son haftalarda bazı anlayış sorunlarımız başladı.Ben smslerde o an istediğim sevgi sözcükleri olmayınca sinirlenmeye başlıyorum.Zaten görüşebildiğimiz günler sınırlı,onun dışındaki günlerde de ilgi bekliyorum. Bana beni önemsediğini hissettirsin istiyorum. Beni önemsemiyosun,kaale almıyosun dediğim zaman senden önemli neyim var bebeğim diyor ama bunu dedirtmemeli, ben söylemeden hissettirmeli.Bir de istediğim gibi olmadığı zaman öfkemden çok ağır konuşuyorum ama buna o sebep oluyor. Biraz alttan alsa, benim istediğim gibi davransa ve tek bir adım görsem ondan yetecek bana ama olmuyor.Bu konuyu konuştum onunla dedim ki birbirimizi anladığımız halde ve ne yapmamız gerektiğini bildiğimiz halde yapmıyoruz.Tüm samimiyetimi katarak konştum ama etkisi olmamış ki hala sorun devam ediyor.Bana artık çok sabırsız ve anlayışsız olduğunu görüyorum.
Birlikteyken sorun olmuyo ama biz her anımızı birlikte geçiremiyoruz ki,onun da bunu bilip o şekilde davranması lazım bana.Cuma günü 2 sınavım vardı ve de toplamda 3 saat sürdü sınavlar.Ben tüm hafta 3-4 saatlik uykularla sınav konularını yetiştirmeye çalıştım,harap oldum hem psikolojik hem fiziken.3 saatlik sınavlar sırasında bana sadece başarılar bebeğim yazıp başka hiçbişi yazmaması çok gücüme gtti ve tripli bi msj attım.Derken kavga ettik.Ona ayrılmak istedğimi söyledim,senden bana sevgili olmaz,ben kötü anlarımda bana destek olan bi sevgili istiyorum dedim.İlgisiz olcaksan olma hayatımda dedim.Bunları daha önce de söylemiştim büyük bi kriz yaşamıştık şu anda olduğu gibi.Ama düzelmiştik ayrılmak istemiyordum, tüm o yaptığımız planlar herşeyin bir hayal olarak kalacak olmasına dayanamayıp geri adım atıyordum ama artık bu ilgisizliklere dayanamam. Beni seviyorsa istediğim gibi davranmasını bilecek.Bana dedi ki fikrini değiştirirsen msj atarsın.Ayrılık konusunda ciddi olduğumu biliyor.Buna rağmen düzelmemiz için birşey yapmıyor.Nasıl hala benden bi adım bekleyebilir aklım almıyor.Fikrin değişince msj atarsın ne demek?Cumadan beri konuşmuyoruz ve de bu 2 yıl içinde hiç bu kadar uzun süre iletişim kopukluğu yaşamamıştık.Hayatında başka birinin olduğundan bile şüphelendiğim oldu ama bunu bilirdim öyle olsaydı,hissederdim en kötü.Hep te söylerim başka biri olursa zamanımızı çalmayalım birbirimizin diye. Bu kez çok kırıldım ben,o atmadan bi adım atmaya hiç niyetim yok.Benden ayrı kalmadı daha önce hiç ve merak ediyorum nasıl bi etkisi olacak.Geri adım atmazsa diye de ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum, her aklıma geldikçe ağlıyorum ve de şu 2 gündür rüyalarımda hep onu görüyorum en çok ta bu acı veriyor.Ama ağlaya ağlaya da olsa,olması gereken buysa unuturum gerekirse,gurursuz biri değilim.Sizce hata mı yaptım yine her ağzıma geleni söyleyerek? Yine benden bi adım bekliyor ama ben onun da canının yanmasını istiyorum biraz. Sizce ne yapmalıyım fikir verin bana lütfen...
kusura bakmayin ama ne bileyim,karsinizdaki insani sadece sizin istedigniz sekilde olmasini istiyorsunuz ve bunuda yapmasin icin ayrilmayla tehtid ediyorsunuz...
en basitinden "basarilar bebegim" bunun yerine ne bekliyordunuz yani ne iyi gelecekti size"canim cok calisitn insallah sinavin güzel gecer,basarilar"bu mudur yani ben
anlayamadigimdan dolayi soruyorum..cocuk unutmamis ki basari dilemis siz olayi yok kötü,zor günümde yanimda olmayan sevgilim olamaz falan fisitk demissiniz..
peki hic düsündünüz mü siz onun ne kadar yanindasiniz,yani belki siz daha hos mesajlar atiyorsunuz ama ona göre sahi ne kadar yanindasiniz..
birde kendimden birsey söyleyecem birisi bana gelse ya bak bana iyi ol,sunu bekliyorum senden yapmazasn bitecek dese,insanin icinden iyi birseyler
yapmak gelmez.. ya da biraz zaman vermeden aaa bak yapmadin hadi yap yap demek gibi birsey..
valla icimden bile gelse yapamam ben beklentiler icin,insan 7/24 ayni olamiyor..kafasinda bir yigin sorun oluyor,düsünce oluyor..
ama dile getirilmis seylerde samimi gelmiyor..ben düsünürdüm ayrildm bitti diyen birsi sirf elde etmek icin birseyleri ya da kendi istediklerini yaptirmak icin bunu diyorsa
neden adimi atayim..hayat bu degil iste..eger gelecekten birsey bekleniyorsa karsilikli,böyle basarilar dedi diye sadece ayrilmak olmaz...
ilgi istersin,önemsenmek istersin mesajlarinda canim cicim demesini istersin,ama bunu illa yapacaksin dersen ya da bir sart kosarsan yapilsada
ictenligine inanmak biraz zor...
Bence hatalisin kusura bakma arkadasim...
bekledigin ilginin boyutu cok fazla bence her an yuzyuze gorsmeseniz bile msn sms yoluyla hep beraber sayilirsiniz bir muddet uzak kalin bence iyi gelebilir ikinizede...
İsteklerinin fazlalığını ya da azlığını tartışmak bize düşmez her insanın beklentileri farklıdır. O yüzden seni yargılamayacağım. Fakat eğer bu kadar ilgi bekliyorsan mesela sadece başarılar bebeğim hoşuna gitmiyorsa, o zaman onu değiştirmek yerine bunu sana sağlayabilecek birini bulmalısın.
İkincisi bu adam önceden ilgiliydi son zamanlarda değiştiyse ve senin istemediğin bir insan tipine dönüştüyse altta şu sorun vardır: SANA VE İLGİ İHTİYACINA YETMEK İÇİN kendisini zorlamıştır. Sonunda da patlak vermiştir böyle.
Nerden mi biliyorum eski deneyimlerimden.
Sonra şahsı değiştirdim ve anladım ki ben çok fazla şey istemiyormuşum aslında. istediklerim yerine gelmedikçe kafayı yemiş hep fazlasını istemek üzere kurulu bir BASKI ilişkisi yaratmışım.
Ancak doğru adamı bulunca anladım ki benim NORMAL olan isteklerim varmış ve bunlar karşılandıkça daha fazlasından ziyade bazen canım gerek yok bile diyebiliyormuşum.:)
Eskiden de bu şekildeydi aslında ama belli dönemlerde mesela keyfi yerindeyken çok daha fazla ilgili oluyor,aklında kafasını kurcalayan birşey varsa herhangi bi konuyla ilgili bu bana da yansıyor.Sanırım biraz daha ılımlı yaklaşmalıyım ama düzelmezsek daha fazla üzülmek istemiyorumİsteklerinin fazlalığını ya da azlığını tartışmak bize düşmez her insanın beklentileri farklıdır. O yüzden seni yargılamayacağım. Fakat eğer bu kadar ilgi bekliyorsan mesela sadece başarılar bebeğim hoşuna gitmiyorsa, o zaman onu değiştirmek yerine bunu sana sağlayabilecek birini bulmalısın.
İkincisi bu adam önceden ilgiliydi son zamanlarda değiştiyse ve senin istemediğin bir insan tipine dönüştüyse altta şu sorun vardır: SANA VE İLGİ İHTİYACINA YETMEK İÇİN kendisini zorlamıştır. Sonunda da patlak vermiştir böyle.
Nerden mi biliyorum eski deneyimlerimden.
Sonra şahsı değiştirdim ve anladım ki ben çok fazla şey istemiyormuşum aslında. istediklerim yerine gelmedikçe kafayı yemiş hep fazlasını istemek üzere kurulu bir BASKI ilişkisi yaratmışım.
Ancak doğru adamı bulunca anladım ki benim NORMAL olan isteklerim varmış ve bunlar karşılandıkça daha fazlasından ziyade bazen canım gerek yok bile diyebiliyormuşum.:)
Ben neden alttan almadım söyleyeyim. Ona ruh halimden, kötü olduğumdan bahsettiğim halde beni her zamanki gibi sinirli olmakla suçladı.Halbuki ondan tek beklediğim bi kaç güzel söz duymaktı o berbat günü kapatırken,biraz anlayış bekkledim ama trip gören ben oldum sonunda.Bence de hatalısın.
İki hafta dediğin nedir ? 4-5 ay görmediğim oldu.
En son bir ay önce gördüm ve bi daha ne zaman görüşebiliriz bilmiyorum.
Sen neden alttan almayı denemiyorsun ki ?
Birlikteyken ilişki yürütmek kadar kolay bi şey yok.
İki gülersin,bi yaslanırsın omzuna tamam.
Erkek arkadaşını sabırsız ve anlayışssız olarak tanımlamışsın ama bence sen öylesin.
Ve böyle olmaya devam edersen de kimseyle mutlu olamazsın.
Ben neden alttan almadım söyleyeyim. Ona ruh halimden, kötü olduğumdan bahsettiğim halde beni her zamanki gibi sinirli olmakla suçladı.Halbuki ondan tek beklediğim bi kaç güzel söz duymaktı o berbat günü kapatırken,biraz anlayış bekkledim ama trip gören ben oldum sonunda.
canım söyle söyleyim benm sahsi fikrim sendede hata var sevgilindede. sen sinirlenince, kırılınca agır konuşuyosun oda deger vermiyo veya gösteremiyo. benm nişanlımda aynı böyle biliyomusun o yüzden seni çok iyi anlıyorum. ben ona deger vermiyosun dedigimde o an en güzel şeyleri söyler ama neden ben söyleyincee diyorum ozman degeri kalmıyoki. kendiliginden yapması lazımki mutlu olalım dimi ama. bazı erkeklerde böyle fazla ilgi göstermiyolar işte naparsın. ben kendimi geri çektigimde çok ilgi gördüm sevgilimden genelde. sende öyle yap. bide demişsin ki ' ciddi oldugumu bile bile adım atmıyo' diye canım ciddi oldugunu bilmiyo çünkü sürekli ayrılalım dediysen yada bi kaç kere bile dediysen o erkegin beyninde yer ediyo bu daha öncede böyle söylemişti bırakamaz diyolar. haklılarda çünkü bu inancı biz onlara veriyoruz. anladıgım kadarıyla aslında onun için ölüp bitiyosunsana msj at diyemem hatta atma bile . o adım atsınki degerini anlasın. ama vurdum duymaz bi yapısı var sanırım olan sana olcak. benmkininde içi giderdi barışmak için ama sırf inadından adım atmazdı en sonunda bende parçalandıgım halde adım atmadım hatta ondan sonraki hiçbi kavgada adım atmadım o geldi hep. tabiki hata yaptın agzına geleni söylememeliydin kırıldıgını dile getirip bi kaç gün msj atmasaydın kendini suçlu hisseder o özür dilerdi EMİN OL. '' bazen susmak, aslında çok sey anlatır''
Ya o da aynı şeyleri senden görmek,duymak istiyorsa?
aynennn katılıyorum çok dogru söyledin .... sen fazlasını beklemiyosundur kesin o sana yetemiyodur. insan gerçekden durduk yere bişeyler yapınca gerek yok diyebiliyo. çok dogru şeye parmak bastınız.
Ben zaten o bana ilgili olduğunda iki katını gösteren bi insanım.Ve o kadar seviyorum ki hani derler ya içime sokasım geliyor diye aynen o şekilde. Ve de en ufak ters bişi söylese çok sinirleniyorum.Ben onu bu kadar çok seviyorken yapılır mı bana bu diye bir düşünce oluşuyor.
kusura bakmayin ama ne bileyim,karsinizdaki insani sadece sizin istedigniz sekilde olmasini istiyorsunuz ve bunuda yapmasin icin ayrilmayla tehtid ediyorsunuz...
en basitinden "basarilar bebegim" bunun yerine ne bekliyordunuz yani ne iyi gelecekti size"canim cok calisitn insallah sinavin güzel gecer,basarilar"bu mudur yani ben
anlayamadigimdan dolayi soruyorum..cocuk unutmamis ki basari dilemis siz olayi yok kötü,zor günümde yanimda olmayan sevgilim olamaz falan fisitk demissiniz..
peki hic düsündünüz mü siz onun ne kadar yanindasiniz,yani belki siz daha hos mesajlar atiyorsunuz ama ona göre sahi ne kadar yanindasiniz..
birde kendimden birsey söyleyecem birisi bana gelse ya bak bana iyi ol,sunu bekliyorum senden yapmazasn bitecek dese,insanin icinden iyi birseyler
yapmak gelmez.. ya da biraz zaman vermeden aaa bak yapmadin hadi yap yap demek gibi birsey..
valla icimden bile gelse yapamam ben beklentiler icin,insan 7/24 ayni olamiyor..kafasinda bir yigin sorun oluyor,düsünce oluyor..
ama dile getirilmis seylerde samimi gelmiyor..ben düsünürdüm ayrildm bitti diyen birsi sirf elde etmek icin birseyleri ya da kendi istediklerini yaptirmak icin bunu diyorsa
neden adimi atayim..hayat bu degil iste..eger gelecekten birsey bekleniyorsa karsilikli,böyle basarilar dedi diye sadece ayrilmak olmaz...
ilgi istersin,önemsenmek istersin mesajlarinda canim cicim demesini istersin,ama bunu illa yapacaksin dersen ya da bir sart kosarsan yapilsada
ictenligine inanmak biraz zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?