Sevgilim beni çok üzdü

Evet beklentiler çok önemli.Sanırım abartmışım.Bir keresinde neden sadece iyi geceler tatlım yazdı diye sinir olduğumu söylemiştim de bana demiişti ki sevgi sözcüklerinin değer sıralaması varsa söyle ona göre kullanalım veya kullanmayalım:) Çok zorladım sanırım onu ama bu da bu ilişkinin en çok emek veren tarafının ben olduğumu düşünmemden kaynaklanıyor biraz da

Her seyin azı cogu zarardir canim, belki o da senin cok ilgi gostermenden sıkılıyordur ama sen kizarsin diye soylemek istemiyordur.simdi evlilige giden iliskiler 5-6 yil surebiliyor ve her gece sana nasil uzun uzun ya da bir cok sevgi sozcugu barindiran iyi geceler msji yazabilir ki? Beni sevgilim cok uzun yazardi iyi geceler msjini "iyi geceler hayatim Allah rahatlik versin tatli ruyalar seni seviyorum guzelce uyursun insallah..." ayy ben o kadar cok sıkılıyordum ki bir gun onunla konustum alindi biraz uzuldu ama artik sadece "iyi geceler bitanem" gibisinden kisa msjlar yaziyoruz :) sence ben kisa msjlar attigim icin onu sevmiyor muyum? Cok seviyorum ki ona ben acildimm ona ben cikma teklifi ettim ben kostum pesinden kendime asik etmek icin ugrastim aylarca.. :)

Helal kız berceste.

Canımm çok teşekkür ederim yorumun için.Duygularımın,yaşadıklarımın birebir tarifini yaptın bu kadar olur :) İnsan smste veya msnde ne kendi duygularını yeterince net anlatabiliyor, ne de onu net bir şekilde anlayabiliyor.Bizim öyle ilgisizlik dışında başka sorunumuz yok,birlikteyken herşey çok güzel ve beni sevdiği çok belli sadece yanımdayken gösterdiği ilgiyi uzaktayken daha fazla şekilde istiyorum.Ve dediğin gibi her sorun da mesafeye dayanıyor.İnşallah sorunun üstesinden geliriz. Bu arada şu an birarada olmanıza çok sevindim,allah mutluluğunuzu daim etsin

Hmm bunu sormam lazım belki sıkılıyordur dediğin gibi.Ama artık beni istemiyorsa diye de düşünmeden edemiyorum çünkü ona onu istemediğimi söyledim

beklentilerin uyşması, uyumlu bir çift ne güzell. olması gereken de bu. gerçekten karşıdakiyle anlaşamıyorsan ben mi sorunluyum acaba diyebiliyo insan.
inşallah ben de anlaşabileceğim bir insanla karşılaşabilirim.

belkide öyledir,onun teselli bicimide budur...

ama ayrilmak istemiyorsan gercekten ayrilacam deme gercekten sonradan bikinlik veriyor erkekler icin,

Teşekkür ederim. Umarım ikiniz de sabırlı davranarak bu durumu çözersiniz. Forumda bazılar uyuşamıyorsanız ayrılın falan diyorlar ama ben anlamıyorum. İnsan kaç kişiyi sevebilir ki. Mutlu olmak için sabır lazım emek lazım. Bence sevginizin kıymetini bilin böyle zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Ayrılmak kopmak bu kadar kolay olmamalı. Anladığım kadarıyla ne sen baskı kuruyorsun, ne de sevgilin ilgisiz. Durumunuz bunu böyle gösteriyor ama ikinizde de gariplik yok bence. Sadece sorunun neyden kaynaklandığını bilseniz, en azından senin bilmen, ilişkiyi güzel bir şekilde yürütebilir. Güzelim ilişkinizi böyle ayrılıklarla yormayın çünkü her şeyin izi bir yerlerde kalıyor. Tatsızlıktan olabildiğince uzak durmaya çalış, kendini alıştır uzak olmaya eğer kısa zamanda birleşemeyecekseniz. Böyle kızdığın ilgisiz gördüğün anlarda da içini yemek yerine seni ne kadar sevdiğini hatırlatacak anılarınızı günlerinizi hatırla. Olmadı uyu. Ben uyuyunca kızgınlığım geçiyor

Sabretmeden ve de emek etmeden karşılığını alamıyor insan hiçbirşeyin.Ben de üstüme düşeni yapıp daha ılımlı yaklaşmayı deniycem artık ona karşı.En küçük problemde ortalığı ayağa kaldırmamak lazımmış. Canım tavsiyelerine çok teşekkür ederim,insanı en iyi aynı şeyleri yaşayanlar anlıyor.İçimi öyle rahatlattın ki anlatamam :)

kusura bakmayın ama siz sevgilinizi seviyor musunuz? bana kalırsa siz sevgili değil sizi pışpışlayıp pohpohlayacak, egonuzu tatmin edecek bir kukla arıyorsunuz.

Rahatlatabildiysem ne mutlu bana :) Umarım her şey istediğin gibi güzelce olur, sevgiler

kusura bakmayın ama siz sevgilinizi seviyor musunuz? bana kalırsa siz sevgili değil sizi pışpışlayıp pohpohlayacak, egonuzu tatmin edecek bir kukla arıyorsunuz.

Olayların iç yüzünü,yaşananları bilmeden böyle yorum yapablmek çok kolay.Onu sevmesem buraya derdimi anlatıp bi çıkar yol aramazdım, ne onunla vaktimi harcardım ne de onunkini çalardım.

Sen sevgilini resmen biktirmissin.
Adam sana mesaj atiyor, senin istedigin icerikte yazmamis diye kavga etmissin.
Cok yalnis bence.
Eger onu kaybetmekten korkuyorsan, arayip hatali oldugunu söyleyip özür
dilemelisin.

Sen sevgilini resmen biktirmissin.
Adam sana mesaj atiyor, senin istedigin icerikte yazmamis diye kavga etmissin.
Cok yalnis bence.
Eger onu kaybetmekten korkuyorsan, arayip hatali oldugunu söyleyip özür
dilemelisin.

Evet hatalıydım kendime göre sebeplerim vardı.Doğru zamanı bekliyorum konuşmak için.

Canım bence biraz abartıyosun gibi geldi.Sonuçta ayrı şehirlerdesiniz oda ister her zaman beraber olmak senin sınav psikolojini sevgilinde yaşıyodur biraz kendini onun yerine koy .Sevginin değerini bilmelisin

Canım bence biraz abartıyosun gibi geldi.Sonuçta ayrı şehirlerdesiniz oda ister her zaman beraber olmak senin sınav psikolojini sevgilinde yaşıyodur biraz kendini onun yerine koy .Sevginin değerini bilmelisin

İnsan bazen sadece kendi duygularını önemseyip karışısındakini esgeçebiliyor,geriye sadece kırgınlıklar kalıyor. Kendimi onun yerine koyuyorum elbet ama ben de kırgınım ona onun bana olduğu kadar.Şu an için biraz olay yatışsın diye bekliyorum sonrasında bakalım neler olcak

bencede sen hatalısın ondan bekliyorsun sen yap.
ilşkide herşeyi karşı taraftan bekliyorsan bencilsin arkadaşım yanlış anlama emek vermeden sevgi olmaz bnce sen hatalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…