Sevgilim beni dövdüğü için arkadaşlarım ayrılmamı söylüyor, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

StarryNightzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
30
-13
1
30
Lütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.

6 yıl önce neden ayrılmadınız?

Son iki gündür ne yeni üye yaptı burası, konular da hep çelişik çelişik arada kalmalar filan.
Ne imiş bu psikolojik rahatsızlığı?
Aslında öfke sorunu yok direkt ama OKB teşhisi koydular ve sosyal ilişkilerinde sorun vardı kendini ifade etmek yerine öfkeleniyordu

Tabiki arkadaşlarından ayrıl
Sevgili kolay bulunmuyor
Efso duyarcılar gelmeden ironidir.

Aslında öfke sorunu yok direkt ama OKB teşhisi koydular ve sosyal ilişkilerinde sorun vardı kendini ifade etmek yerine öfkeleniyordu
Gecmis olsun, 5 yildir siddete bagli 1 yanlisini gormediyseniz iyilesmistir bence zaten yogun tedavi almis ne guzel. Mutlulugunuza bakin derim.

Çünkü çok pişman oldu ve ben ona aşıktım
Iliskiyi yaşayan sizsiniz, ayrılmaya ya da devam etmeye karar verecek olan da ..
6 yıl için de size karşı gerçekten şiddet ve yanlış bir davranışı olmadi ise geçmiş olayı gün yüzüne çıkartmanın anlamı yok , herkesin psikolojik sıkıntıları olabilir tedavi olduysa ne mutlu

Gecmis olsun, 5 yildir siddete bagli 1 yanlisini gormediyseniz iyilesmistir bence zaten yogun tedavi almis ne guzel. Mutlulugunuza bakin derim.
Trşekkür ederim. Bu arada hala tedavi görüyor. Korona yüzünden psikologa gidemiyor ama normalde gidiyor yanii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…