Sevgilim beni dövdüğü için arkadaşlarım ayrılmamı söylüyor, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bu durumu sorun etmıyorsun ki ne diye konu açtın ben de bunu anlamıyorum iyi anlattın anlatmıssın
Sonunda soru yok zaten ayrılmayacaksın ne diye anlatıyorsun

Vah vah çok üzüldüm demek psikolojisi bozuk
Ne diyeyim başka
6 yıl önce olmus olay kabullenmişsin devam etmişsin ne yani nedir?
Sinir etmek için mi konu açıyorsunuz

Lütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
Bir de bu psikolojisi bozuklar bir tek sevgililerini eşlerini dövüyorlar.
Patronuna yumruk atan annesine küfreden yok.
Bir de siz Mazhar Osman mısınız psikolojileri bozukları tedavi etmeye çalışıyorsunuz
Gitsin adama akıllı tedavi olup sevgili yapsın o zaman

Sen bu durumu sorun etmıyorsun ki ne diye konu açtın ben de bunu anlamıyorum iyi anlattın anlatmıssın
Sonunda soru yok zaten ayrılmayacaksın ne diye anlatıyorsun

Vah vah çok üzüldüm demek psikolojisi bozuk
Ne diyeyim başka
6 yıl önce olmus olay kabullenmişsin devam etmişsin ne yani nedir?
Sinir etmek için mi konu açıyorsunuz
Sonunu okumadın herhqlde ya annem öğreniree bu durumu?

Ne olursa olsun arkadaşlarımın hayatıma ve kararlarıma müdahil olmalarını istemem her şeyin dozu sınırı olmalı..Lakin arkadaşlarınızda çok haklılar tedirgin olmaları çok doğal
Ne var ki siz hiç tedirgin değil gibisiniz..
Tek sorun annenizin bu tatsız olayı öğrenip üzülmesi gibi duruyor..
Unutmayın Bu tür tedavilerden sonra ufacık bir öfke nöbetinde tüm tedavinin hiç olması gibi bi durumla karşı karşıya kalınabilir..ona göre iyi düşünün güzel karar verin .Karar verirken Duygunuzu mantığınızın önüne geçirmeyin..

Sonunu okumadın herhqlde ya annem öğreniree bu durumu?
He sorunun annenin öğrenmesi öyle mi de bu senin hayatın üzülür mecbur kalbullenir sen dünden razısın çünkü
Sorna ay beni dövdü anne evine nasıl gidicem konuları açarsın

Annen olayını keşke baştan düşünseydin annenden önce kendini düşünseydin
Stockholm sendromu bacım bu

Ha bak şu da var bazı insanların ilginç zevkleri var dayaktan hoşlanmak gibi öyle bir insan olabilirsin buna lafım yok

Böyle arkadaş olmaz olsun. Bence sizi kıskanıyorlar ondan ayrılmanızı istiyorlar. Bir an önce o arkadaşlarınızla küsün de insanların kafası rahatlasın. Yoksa evlenince de kocam dövdü diye kafalarını şişireceksiniz.

Sevgilinizde benzer sorunlar yaşanmasa bile hayatınız hep o ilaçlar üzerine kurulu olacak biliyorsun değil mi, evlendikten sonra ilaçlar yüzünden cinsel problemler, dozlar az gelince çıkan terör estirme maceraları... Hep yaşanacak bunlar ne yazık ki.

Arkadaslarinla görüşmeyi kes bence ne olmuş yani sevgilin seni bi kere dövdüyse 😂😂
Tövbe tövbe ne yapcagin belli degilmi zaten uzak durcan !

Sevgilinizde benzer sorunlar yaşanmasa bile hayatınız hep o ilaçlar üzerine kurulu olacak biliyorsun değil mi, evlendikten sonra ilaçlar yüzünden cinsel problemler, dozlar az gelince çıkan terör estirme maceraları... Hep yaşanacak bunlar ne yazık ki.
Çok ağır değil bir tane ilacı var. Asıl psikolog tedavisi görüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X