Sevgilim beni dövdüğü için arkadaşlarım ayrılmamı söylüyor, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılmak mı o da ne? Sakın duymamış olayım. Bi kere bi yola çıktınız dövse de sövse de katlanacaksınız evlilik bunu gerektirir. Arkadaşlarınızı şutlayın siz

Ben ayrılmak istemiyorum ama arkadaşlarım evlenince seni yine döver deyip duruyor.
Başlığa cevap,Sevgilin seni dövdüğü için ayrılmanı söyleyen arkadaşlarını döv,kov yanından.
Kaç gündür bazı üyelere bi kal geldi,normalde refleks olarak tokadı basacak yerde bize soruyorlar naaapmalıyım diye

Konuyu yazış ve ele alış tarzınızdan daha çocuksunuz gibi gelio .Bu sevgilinizle mi olur başkasıyla mı olur bilmem ama evlenmek için acele etmeyin,zamana ihtiyacınız var.

Boşanma diye bir şey var ya hani.
Evli olanlar da bu seçeneği değerlendirebilir mesela.
Yani adam kesin böyle bir şey yapacak diye bir şey yok yaparsa evlenince bosanabilir dediğiniz gibi.. 5 yıl aradan sonra da pek bile bile lades olmaz belki.. hani başkasıyla da evlense aynı sorun nedeniyle bosanabilir çok yüksek bı ihtimal maalefes ki burdaki çoğu konuyu dikkate alınca özellikle

Eğer ki terapi gitmeseydi arkadaşların haklı diyecektim
5 senedir mi terapiye gidiyor
Terapiye gittiğinden eminmisin
Bir gün sende birlikte terapiye gitmelisin

Belki bir daha dövmez ama Okb teshisi konan biriyle de hayat çok kolay olmayacak sizin için. Bunu da düşünün. Basta 5 yıldır bitmeyen ne tedavisiymis durum o kadar mi vahim diye okudum okb yazmissiniz. Neye karsi obsesif peki?

Ne yaparsan yap yeter ki dönüp evlendik beni dövdü hamileyim çocuğum var ayrılamıyorum beni dövüyor diye konu açma. Kendinize bunu yapmayın arkadaş yaa

Bu hanım kızımız 6 yıl önce onu döven sevgilisiyle bu konuyu açtıktan 2,5 saat sonra evlendi, kendisine mutluluklar diliyoruz, nikaha katılmayanlar için konunun sağ tarafına altın sandığı koyduk, çeyrek altından aşağısını kabul etmiyoruz, sevgilerle fakegül.

Bizi baya kekliyor mu yani ya her defasında nasıl düşüyorum bilmem
Aklınca birkaç üyelik alıp birinde sevgilisinin dövdüğünü, diğerinde eşinin çok sakin mizaçlı olduğunu yazarak trollemek istemiş, yaz geldi denize karpuz kabuğu, KK'ye bolca troll düşer artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…