Sevgilim beni dövdüğü için arkadaşlarım ayrılmamı söylüyor, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden hala tedavi görüyor?
6 yıldır düzelmedi mi?

Ben olsam sürdürmezdim bunca zaman, sevgilim kim de beni dövecek?
Kocam dövemezken.

Bu arada evliliğiniz adam sizi dövmesin diye ilaçlar üzerine kurulacaksa O evlilikten de hayır gelmez haberiniz olsun,rahatsızlığının arkasına Sığınmasına da izin vermeyin

Adam tedavi görmüş daha ne yapsın.. O değilde ben olsam bir kaç sert hamle ile deneme çekerdim.. aynı tepkileri alacakmıyım diye dener eşşeğimi sağlan kazığa bağlardım.Direk ayrıl demekte haksızlık olabilir erkek kişisine,çünkü düzelmek için çaba harcamış ve düzelmiş görünüm sergiliyor. 5 sene ayrılmayıp şimdi neden yokken ayrılmakta abes yani..Deneme yap bir kaç yerden..farklı konudan sına derim

Tabiki ayrılmayın sakın bu pislik rezil arkadaşlarınız sizi çatır çatır kıskanıyor adam su an dövmüyormuş e daha ne olsun ki yarın birgün döverse de hakkıdır yani sonuçta erkek hem sizde seviyorsunuz zaten olur öyle dövmek falan sorun değil ( ! )

Özel hayata karışmak yardım ermek mi oluyor yani? Üstelik sevgilim hakkında kötü konuşuyorlar

Cümlelerimin hangisinde yardım etmek geçiyor?
Arkadaşlarınız nelere şahit olup bu şekilde davranıyorlar bilemem. Ben olsam 5 sene önce bu olay ilk yaşandığında size arkadaşınız olarak destek olur, sonra da devam etmeye karar verdiğinizi görünce sizinle arkadaşlığımı bitirirdim. Dediğim gibi kurtarılmak istemeyen insanı kurtarmazsınız, üzerine dayakçı sevgiliyi kötülüyorsunuz diye bir de arkadaşınız tarafından laf yersiniz. Yok, değmez gerçekten.

Biz ebeveynler ne emeklerle, ne cabalarla ve ne hayallerle buyutuyoruz yavrularimizi bir bilsen..

Tabiki ayrılmayın sakın bu pislik rezil arkadaşlarınız sizi çatır çatır kıskanıyor adam su an dövmüyormuş e daha ne olsun ki yarın birgün döverse de hakkıdır yani sonuçta erkek hem sizde seviyorsunuz zaten olur öyle dövmek falan sorun değil ( ! )
Dövmenin yanlış olduğunu ben de biliyorum ama bana söz verdi yapmayavağına dair

Biz genelde evli olup çocukları olan ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara diyoruz ki bacım eşin bir psikologa görünsün. Öfke problemi var. Çünkü orda büyümeye çalışan toplumun bir ferdi olacak çocuklarda var. Böyle ortamda büyümesinler. Ekonomik özgürlüğü olanlarada direk boşan ne çekicen diyoruz.

Sizede diyeceğimiz şu. Bile bile yürüyorsunuz inşallah sonunda pişman olmazsınız. Ama görünen köyde klavuz istemiyor. Hayatınız ilaçlarla iyi ilaçsız kötü olacak. Bir an ilacı bıraktığında yine bir kıskançlık nöbetiyle size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.

Ha zaten sağlıklı kocanında yok ben kaderime razıyım diyorsanız. Çocuklarınıza bırakacağı genetik mirasıda düşünün.

Biz genelde evli olup çocukları olan ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlara diyoruz ki bacım eşin bir psikologa görünsün. Öfke problemi var. Çünkü orda büyümeye çalışan toplumun bir ferdi olacak çocuklarda var. Böyle ortamda büyümesinler. Ekonomik özgürlüğü olanlarada direk boşan ne çekicen diyoruz.

Sizede diyeceğimiz şu. Bile bile yürüyorsunuz inşallah sonunda pişman olmazsınız. Ama görünen köyde klavuz istemiyor. Hayatınız ilaçlarla iyi ilaçsız kötü olacak. Bir an ilacı bıraktığında yine bir kıskançlık nöbetiyle size zarar vermeyeceğinin garantisi yok.

Ha zaten sağlıklı kocanında yok ben kaderime razıyım diyorsanız. Çocuklarınıza bırakacağı genetik mirasıda düşünün.
Çok ağır bir ilaç içmiyor şu anda sadece takıntıları için. Ama psikologa gidiyor

Keske bunu bir psikologa sorsan.örnegin ilaçlarını bıraktı veya tam düzeldi derken stres sonucu hastalığı nüksetti yine dövermi.bende ne diyecegimi bilemedim gercekten.şimdi şöyle birşey varki antidepresanlar adamı pamuk gibi yapıyor.bırakınca gercek karakterine dönermi

Konuyu okumadım başlık olayı çözmeme yardımcı oldu..
tabiki ayrılma seni döven bir sevgiliyi kolay kolay bulunmazsin🙄

Çok ağır bir ilaç içmiyor şu anda sadece takıntıları için. Ama psikologa gidiyor

Psikologa şuan gidiyor. Yarın imzayı attıktan sonra ben gitmiyorum demeyeceğinin garantisi yok. Daha ağırlaşmayacağınında garantisi yok. O kadar acabalar, soru işaretleriyle nasıl evlilik kuracaksınız. Kursanızda mutlu olacak mısınız tartışılır.

Siz zaten arkadaşlarınızıda dinlemiyorsunuz. Burda bizi dinlemiyorsunuz. Yarın ailenizi dinlemeyeceksiniz. Konuyu açmasanız olurmuş. Biz burda arkadaşlarınızı taşlayalım içiniz soğusun, bir nebze ferahlasın diye açtıysanızda = Yanıldınız.

siddet meyili olan insanlara tedavi ol diyoruz,
adam uzerine duseni yapmis ve terapiye de devam ediyorsa bence gayet guzel bir adim ve basari hikayesi.

Ama annenizden saklamayin bu durumu, siz kendiniz soyleyin.
Bilmesi daha iyidir .
Zaten söylemek zorunda kalacağım galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X