- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi StarryNightzzz
Sen kimsin diyemediniz mi?
Döver de sever de o sizin sevgiliniz yav.
Döver de sever de o sizin sevgiliniz yav.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde her hafta psikologa gidiyordu artık 2 haftada bir gidiyor. Doktor ilacı da azaltmaya başladı5 yıldır tedavi mi görüyor? Bu çok uzun bi süre, neden bırakmadı tedaviyi hala? Asıl sorun bırakırsa nasıl olur. İlaçlar onu sakinleştirir elbette ama bırakırsa arkadaşların haklı çıkabilir
Ayrılamadım evet seviyordum hala seviyoeumBu adam seni dövdügünde bile senin ondan ayrilmayacagini bal gibi anladi, her seyi tedavi olduya baglamayin
Abartmıyor musun? Gerçekten pişman olmuştu.Yine döver. Hatta öldürür.
Olayı anneme anlatacak arkadaşlarım öğrensinler istemiyorum.6 yıl önce ayrılmadıysanız şimdi de ayrılmazsınız zaten. Ne sorduğunuzu anlamadım.
Yok yav ne ayrılması. Birdaha bulamazsın onun gibisini.Lütfen sonuna kadar okuyun. Ben 25 yaşındayım, sevgilim benden bir yaş büyük. 6 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk aylarında yani bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce sevgilim beni dövdü. Bu olaydan sonra bir ay hiç konuşmadık. Erkek arkadaşım çok pişman olduğunu ama kendini kontrol edemediğini söyledi. Ben de onu affettim. Kısa bir süre sonra sevgilim psikolojik tedavi görmeye başladı. Hem ilaç kullanıyor hem de psikologa gidiyor. Ve tedavi olmaya başladıktan sonra çok değişti. 5 yıldır bana değil vurmak sesini bile yükseltmiyor. Hiç kavga etmiyoruz. Tartışsak bile çok sakin ve kibar bir şekilde fikirlerini söylüyor. Yakında nişanlanacağız ama bizim geçmişimizi bilen yakın dostlarım bana "o adama sakın güvenme, ayrıl, evlenirseniz seni yine döver" diyorlar. Ama gerçekten o kötü birisi değil. Sadece psikolojik problemleri vardı ve şu an halen terapiye gidiyor. Asla şiddet yanlısı bir insan değil. Fakat çok yakın bir dostum eğer ondan ayrılmazsam sevgilimin beni dövme olayını anneme anlatacağını söylüyor. Annem hiçbir şey bilmiyor eğer duyarsa çok üzülür.
Özel hayata karışmak yardım ermek mi oluyor yani? Üstelik sevgilim hakkında kötü konuşuyorlar5 sene önce affetmişsiniz ve ayrılmamışsınız bu saatten sonra hiç ayrılmazsınız. Arkadaşlarınız da bir iki söylenir sonra düğününüze eğlenmeye gelirler. Herkes kendi seçimlerini yaşıyor sonuçta bu hayatta siz de öyle yapacaksınız demek ki. Kurtarılmak istemeyen bir insanı kurtaramazsınız ben hep bunu söylüyorum, umarım arkadaşlarınız boşa kürek çekmeyi bırakır yakın zamanda.
6 yıl önce anlattım her şeyi ama şu an pişmanım. Keşke kimseye anlatmasaydım diyorum. Sevgilim ise çok pişman oldu zaten tedavi görmeye o olaydan sonra başladıAyrıl/boşan timi yine iş başında. Psikolojik destek aldı ve sonrasında tekrarlanmadı diyor kız okumuyor musunuz?
karşına al nişanlını doğru düzgün konuş,böyle böyle bir olay olmuştu tekrarlanmayacak değil mi ona göre karar alalım de.
Arkadaşlarınla da her şeyi ayrıntılı paylaşma.
Olayı anneme anlatacak arkadaşlarım öğrensinler istemiyorum.
Anneme anlatmalı mıyım geçmişi yani?Ben ilişkinizi bilemem. Çok değişti, ben ondan eminim demenize de güvenemem çünkü şiddet eğilimini normal görüp görmezden geliyor olabilirsiniz. Objektif ve bilinçli bir insan olsaydınız zamanında ayrılırdınız.
Ha gerçekten tedavi olmuştur, iletişim sorunları ve kıskançlığı düzelmiştir, feminizme sıcak bakan bir adamdır artık kommmmmmple kendine gelmiştir o zaman belki sağlıklı ilişki yürütebilir derdim ama sizinle değil. Size şiddet göstermiş, barışmışsınız. Bu davranışı olumlamışsınız adamın kafasında. Her stresli durumda bunu hatırlayacak.
Yani ne denir. Umarım tamamen düzelmiştir de mutlu olursunuz. Böyle bi' şeyi ailenizden saklamanızı tavsiye etmem yine de.
Okb rahatszlgi ile ifke kontrol problemi ayni sey degil. Psklojik tedaviyi okb nedeniyle gorduyse ofke kintrolsuzlugu kendi tercihidir diyebilirz...Aslında öfke sorunu yok direkt ama OKB teşhisi koydular ve sosyal ilişkilerinde sorun vardı kendini ifade etmek yerine öfkeleniyordu