Sevgilim beni engelledi, bende onu engelledim :)

Canım sen köpek gibi ne zaman pişman olur dememissin seviyorum demissin öf yazasım gelmedi bu konuya yorum yapmayacagım daha

Evet bende öyle düşündüm canım niyetinde çok ciddi olan biri buradan konuşabiliriz demez zaten , belki biriyle bile konuşuyor olabilir. sende yedekte bekle gibi geldi bana yada bakalım karşıma daha iyisi çıkacak mı çıkmazasa sen burada dur gibi :) bende cepte görünmek istemedim.

Yahu altı üstü fikir istemişsin ne çok olay olmuş, ağla-ağlama meselesine dönmüş. Eee yaşı 18 de olsa, 48'de olsa herkese akıl ve fikir almak amacıyla açık bir platform... Şaşırdım yani...

Her neyse, valla canım ben bu engelleme işlerini saçma bulurum eşimle evlenmeden evvel de hiç bu tarz konular yaşamadık. Ama erkeklere sonradan dank ediyor. Yada iki üç iyi haberi aldıklarında hemen paçaları tutuşuyor. Sevgisi bakiiyse, yakındır. Ama üzüntünü ortaya koyma :) ona muhtac bir mesaj atmaman iyi olmuş...

Ayrılma sebebiniz neydi?
Bir de yaşlarınız?

Aynen yani yazma amacımız belli. burada zaten bazı tipler sırf laf sokmak için giriyor. bende öyle engelleme olayına karşıyım evet ama şimdi o beni engellediği için diğer platformlarda ezik gibi görünmek istemedim. neticede tecrübe ediniyoruz yaşadıklarımızdan ağlayınca yada yalvarınca neler olduğunu da gördüm geçmişimdeki ilişkilerden yada yakın arkadaşlarımdan. o zaman hiç değer vermiyorlar. güçlü görünmek istedim. ağlasamda o bilmesin diye düşündüm. ilk birkaç gün kötüydüm tabi ama en azından o bunu bilmiyor ve topladım kendimi şuan öyle acı falan çekmiyorum ama aramasını istiyorum tabiiki. birde kitap falan okuyorum. ilişkiler hakkında, erkeğin peşinden gidilmemesi gerektiğini vs anlatıyor .ruhuma iyi geliyor yani

Senin canın tartışma istemiş bi konu açayımda kk üyelerine saydırayım demişsin yorumlara yapılan tüm cevapların bunun kanıtı

Ayrılma sebebiniz neydi?
Bir de yaşlarınız?
Yaşımız 30 canım uzaklıktan dolayı pek görüşemediğimiz için. ama ben gerçekten seviyordum o da öyle söylüyordu önceden de tabi herşey değişebiliyor hayatta bilmiyorum şimdi ne düşünüyor. Benim kötü bi anıma denk geldi biraz üstüne gittim. Ama beni o pozisyona sokan da oydu tabi yani normalde sakinimdir.

30 mu daha küçük sandım ben yani olan olaylardan dolayı.
Aslında bıraksaydın engellemel için bile kılını kıpırdatmasaydın daha iyi olurdu.
Tepkisizlik ilgili erkeğin ilgisini çeker. Ay nasıl bi cümle oldu bu Yani ne kadar takmazsan o kadar merak eder ve döner. Senden haber alamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…