Sevgilim beni engelledi, bende onu engelledim :)

tabii ki de engelleyicem adam beni engellemiş. orada cepte mi görüneyim . engellemesen adam bir gün yazarım der arıyacağı varsada engellemez.

Ben olsam engellemem

"Engellersen engelle, meh

Git kendi kendine kumda oyna" mesajı veririm

Çünkü tam o seviyede bir hareket

yok ben normalde eski hesabımdan giriyordum . orada bazı konular açmıştım eski erkek arkadaşımla ilgili tabi o zamanlar tecrübesizliğimden daha çok etkilenmiştim ağladığım kötü olduğum zamanlar olmuştu. o zamanlarda niye ağlıyorsun diye laf sokuşturanlar oluyordu. ilişkilerimden edindiğim tecrübelerim sayesinde bu ilişkimde güçlüyüm ama arkadaşlar yine laf sokunca gerçekten sinir oldum yani. engellememi çocuksu bulabilirler vs anlarım ama neden ağlamadığım problem mi şimdi gerçekten çok gereksiz yorum yapıyor bazı arkadaşlar. aslında engellememek beni cepte gösterir diye korktum istediğim zaman dönebilirim hesabı yaparsa diye. yani o anki psikolojiyle öyle yaptım, açamamda artık ama bakmadım bile whatsapa 4 gündür belki de engellemiştir bilmiyorum en son engellememişti yani.

Ben olsam engellemem

"Engellersen engelle, meh

Git kendi kendine kumda oyna" mesajı veririm

Çünkü tam o seviyede bir hareket

:) ya off yanlış mı yaptım ki biz böyle bir şeyi bir kez daha yaşamıştık . şubat ayında o zaman engellememiştim 24. gün engelledim ben engelledikten 8 gün sonra aramıştı . merak etmez o şekilde beni diye düşündüm

Bence evet, hata.

Özellikle geri dönsün de ağlansın istiyorduysan üzerinde etkisi yokmuş gibi davranmalısın.

Bu daha cazip. Çünkü "sen kimsin ki, gidersen git, sensiz de yaşıyorum ben" mesajı veriyor.

Tabi "çok mutluyum ahahah" modu da iyi değil, yapay duruyor.

Yokmuş gibi, hiç olmamış gibi devam etmek en güzeli.

Hem arada görürdü fotoğraflarını falan güzel güzel :) Ben olsam daha gözüne sokardım :)

Ama engellediğin zaman, tepki vermiş oluyorsun, sanki halen hırsın, sinirin varmış gibi, hala umursuyormuşsun gibi.

Ağlama/ağlamama konusuna gelince de hangisi daha rahat ettirecekse öyle yap, insanların acıları atlatma yöntemleri farklıdır.

İnsanlardan fikir alsan da bakma başkasına. Gördüğün gibi ağlarsan "neden ağlıyorsun", ağlamazsan "neden ağlamıyorsun" olur. Herkesin, her zaman söyleyecek bir lafı vardır yani.

4-4lük olsan neden 4-4lüksün der insanlar, öyle çünkü

Herkesin yorumlayışı farklı. Bende bazen sinirim tepemdeyken bazı konularda sinirli yorum yapıyorum, konu açarken her türlü yoruma açık olman gerekir hoşuna gitmeyenleri alıntılayıp cevap yazmazsın konun dağılmamış olur hem.

Neyse şu andan itibaren çocuğa karşı tepkisiz ol senden haber alamasın. Ayrıca engellemezsem çantada keklik sanar diye birşey yok. Engellemezsen sana birgün yazabilir evet ama sende sert bir tepki verirsin ağzına lafı tıkarsın onu beklemediğini anlar. Sonuçta engellemişsin. Önerim tepkisiz kalman.

Yürrü be just

canım şimdi engel açılmaz dimi. yani 1 ay sonra açsam daha kötü olur sanki tüh durumu düzeltemem de. peki böyle durumda merak etmez mi hiç beni. resim olayı çok mantıklı güzel güzel resimler çekip koyabilirdim dediğin gibi .. son konuda evet haklısın tecrübe işte mesele ağlayıp ya da ağlamamak değilmiş. zaten insanlara kendini beğendiremezmişsin bugün de bunu öğrendim hayat işte öğreniyoruz

canım zaten yaptığım bir şey yok da şimdi 10 gün oldu ya. erkek ne kadar süre de merak edip arar sizce şimdi benim edindiğim bilgiler doğrultusunda zaten 3 veya 4 hafta aramayın deniliyor. acaba 1 ay içinde arar mı ki sonrasında da iyice korku sarar içime başka biriyle mi diye

Başkasıyla olursa da bu sana bir işaret olur şahsen.
Erkeklere geç dank ediyor. 1 ay belki 2 ay sonra. Ama beklemeni önermem. Zira 30 yaşında hala olgunlaşamamış bir tip.

Hahahahah bilirsin yürürüm

Tecrübe işte

Yoo, istersen aç, ne olacak ki

Bir şey sorarsa da "Çok çocukça olduğunu düşündüm, bitecekse yetişkin gibi bitsin, sen yoluna ben yoluma, iyi günler" yazarsın

Bence gayet koyar bu

Birinin aklına düşebilmek için bence arada bir gözüne görünmek lazım. Sonuçta görmediği bir şeyi neden merak etsin. Unutması daha olası.

Hem bu şekilde senin hayatına onsuz devam ettiğini görmesi daha mümkün.

Ama sen bunu oynayabilecek misin? Mesela mesaj atsa yelkenleri suya indirmemek/saldırmamak gerekiyor.

Çok nötr olmak

[QUOTE=".[/QUOTE]
:) bizde dün akşam bunu konuşmuştuk arkadaşımla o da aynı şeyi söyledi kızlar acıyı hemen hissediyorlar fakat erkekler tam kız unutmak üzereyken kafasına dank ediyormuş. biz unutmaya başladığımızda onlar ya acaba ne yapıyordur diye düşünüp hislerini fark ediyorlar mış. zaten gerçekten bittiyse de arammaak lazım da işte insanoğlu sevince gözü görmüyor pek mantık devre dışı oluyor

Engelleme varsa iletişim kopuklupu vardır.. O ilişki yürümez. Ama evet vazgeçtiğinde hep dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…