Sevgilim beni eskortla aldattı

dthanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
1
-3
1
26
1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz

Üzülerek söylüyorum demmekki sizi sevmiyor sex düşkünlüğü var 2 ay uzak kaldiniz sizi eskortla aldati ve siz sadece bunu gördünüz gerisini kim bilir ayrıca sürünmesi yerine ipleri koparmanizi tavsiye ederim

Peşimden sürünsun ne ya.Kendine saygın varsa sana ihanet eden birisini aff etmezsin.
Sen neyine yetmiyorsun ki eskortlarla konuşuyor?
Zaten seni gözden çıkarmış başkasına yazmış sevse seni böylemi yapardi?
Birde şu erkeklerin timsah gözyaşlarına kanmayın artık.

Yani eskortla aldatarak sizi sevmiyor olmasini geçtim, kendini affettirmeye bile tenezzül etmiyor. Ufacık sevgisi yok farkında değil misiniz? Kafanızdan direkt silin bence kendinize zarar verirsiniz.

Sizi yok sayıp aldatmış. Sevgiliyken yapan evlenincede yapar nasıl olsa beni seviyor düşüncesi olusur.Ayrilin. Duygu sömürüsune kanmayın.

Biz olsaydık ayrılırdık, dönmesini köpek olmasını beklemezdik.

Sevgilin binbir türlü deri ve zührevi hastalık barındıran fahişe ile aldatmış sen hâlâ bekliyorsun ki pişman olsun.

Pişman olacak insan büyük hatalar yapmaz ayağı kayıp eskorta gitmedi sonuçta.

Ha bi ara yine yazar merak etme sonuçta eskortla bile yazışan biri bi an ‘hormonlarına yenik düşer’ yine yazar raat ol kanka

ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
şey adam 5 gündür yazmamış etmemişse
tam olarak nasıl köpek gibi süründürmeyi düşünüyorsunuz mesela?

adam ağlamış zırlamış yerse diye
olmamış
bitmiş gitmiş gibi duruyor

Yakalanmasa da alemin tadını almış uzak ilişkiyle ilgilenir mi hiç sanal ilişki gibi..
bırak boşver bak hayatına iyi ki uzaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…