Bir şey yazmamış zaten. Çok da sevmiyormuş, aldatmasından belli. Üzücü bir durum yaşadığın tabi ki ama aldatılmışsın daha ötesi yok yani elbette ayrılacaksın. Birlikte olmuş olabilir, hastalık vs kapmış olabilir. Büyük riskler bundan. Bir daha güvenemezsin, aklında hep şüphe olur. Hayat sana cehennem olur. Hiç arkana bakma.1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
Eskort muhabbetine giren adam benim için anında biter.çok rezilce birşey kadınlar için.1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
yol ver gitsin ugrasmaya yorulmaya deymez sen esek egiticisi degilsinki1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
Sürünmeyi sevmiyor demek ki adam, napabilirsiniz ki. 5 gün aramayan adam eskortuna devam ediyordur, çok da şapmayın bence.1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
Biz maalesef erkeklere göre duygusal varlıklarız 1 yıl boyunca alışmış, sevmişsiniz ve birliktelik yaşamışsınız bunlar kadınlar için bağlayıcı şeyler sonucun böyle olmasın çok yıpratıcı ve üzücü bu yüzden hırsla peşinden koşsun pişman olsun istiyorsunuz hala sevildiğinizi hissetmek için ama tüm duygularınızı öfkenizi geride bıraktığınız da gerçeklerle karşışacaksınız .1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
Peşinde koşsa affedecek mısın? Hadi affettin nasıl güveneceksin? Bunu evliliği var hamileliği var biraz bu yönlerden de düşün bence. 2 ay dayanamamış birde eskorta gitmiş yani bence iyi düşün. Peşinde koşmasini istemektense peşini bıraktığı için sevin.1 yıllık ilişkimiz vardı o 27 ben 24 yaşındayım onun ilk sevgilisiydim beni sevdiğine inanıyordum birbirimizin ilki olduk.hersey çok güzeldi 2 ay aynı evde çok mutlu yaşadık sonra iş gereği 2 ay uzak mesafe ilişkisine döndük haftaya doğum günüm olduğu için onun olduğu şehire büyük bir heyecanla yanına gittim gittikten 1 saat sonra telefonunda çöp kutusunda eskortla yazışma ss i buldum çok kötü oldum pişman olduğunu eşeklik yaptığını beni sevdiğini söyledi.anlık hormonlarima yenik düştüm sadece konuştum ama gitmedim dedi ağladı da inanmadım o gece bin km yolu geri döndüm.ben döndükten sonra bişey yazmadı en azından peşimden köpek gibi sürünsün istiyorum 5 gün oldu bişey yok siz olsanız napardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?