9 aydır birliktesinn az cok taniyosundur neden korkuyorsun anlamadim..sapik mi?
Gecenlerde boyle bir konu vardiya kizimiz gitmisti sporcu sevgilisi atlamisti ustune aklima o geldi9 aydir bi yanlisini gormediysen, guveniyorsan gidebilirsin de adam da seni cay icip dedikodu yapmaya cagirmiyordur heralde
9 aydir bi yanlisini gormediysen, guveniyorsan gidebilirsin de adam da seni cay icip dedikodu yapmaya cagirmiyordur heralde
Gormemisim ben o konuyu, uzun atlama mi yapmis, yoksa sirikla yuksek atlama miGecenlerde boyle bir konu vardiya kizimiz gitmisti sporcu sevgilisi atlamisti ustune aklima o geldi
İstemiyorsan gitme.Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
Misafir gelecek de.Ee peki ona ne diyim
Dokuz aylık bi iliskiymis seni eve çağıran her erkek sapık olacak diye birşey yok eğer bu zamana kadar seni rahatsız edecek davranışları sözleri olmadıysa guveniyosan niye korkuyosun ki eğer bisey yapacak olsa bu zamana kadar coktan yapardı bence niye dokuz ay beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?