sevgilim beni evine cagirdi

ecmsl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
39
9
13
Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur

9 ayda insan tanır...
Çiftler tatile bile gidiyorken siz bu kadar tedirgin olduğunuza göre içinize sinmeyen birşeyler olmalı...
Gitmeyin.
Ama gitmediğiniz için tüm tavır ve triplere kendinizi hazırlayın...

Adamina göre degisir. Ama böyle bi düsünceyi aklina getirebiliyosan sen ona güvenmiyorsun. O zaman gitme.

Dokuz aylık bi iliskiymis seni eve çağıran her erkek sapık olacak diye birşey yok eğer bu zamana kadar seni rahatsız edecek davranışları sözleri olmadıysa guveniyosan niye korkuyosun ki eğer bisey yapacak olsa bu zamana kadar coktan yapardı bence niye dokuz ay beklesin

Ya bana kalirsa gitme derim. Ne olucagi belli olmaz 9 aydir berabersin ama bazi insanlari 10 yil bile olsa anca taniyosun. Bence gidipte risk alma.

İstemiyorsan gitme.

9 aydır birliktesin ve az çok tanıyosundur
sen istemeden seni zorlayacak tipte biri mi
yakınlaşma isteyebilir de senin istemediğini anladığı an geri çekilmesi lazım
ki eve de yakınlaşma amaçlı çağırıyodur yalnız olmak istiyodur

Biz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…