Uzun atlama yapmis bizim hanim kizimis osmanli tokatini ask edip cantasini alip cikmisti annesi bile taniyordu cok guveniyordu hatta biz gitme dedik gitti gordu kotu bir deneyim insallah konu sahibininde sonu oyle olmazGormemisim ben o konuyu, uzun atlama mi yapmis, yoksa sirikla yuksek atlama mi
Gitmemelisin, filmi sinemada da izleyebilirsiniz.Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
Ay güldürdün hahahhahahGormemisim ben o konuyu, uzun atlama mi yapmis, yoksa sirikla yuksek atlama mi
Biz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis
Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
canım sen 9 aydır tanıyamadın mı zaten.. anlamadın mı niyetini, kişiliğini..
Eğer güveniyorsan gidebilirsin yanlız komşuları ile samimi miler? Annesinin arası iyiyse biri gidip annesine söylemesin. Onun dışında güveniyorsan bir sorun yok bence.
Erkeklerin hepsi giriyor anam babalarımız bile boyle şeyler izlemiştir yani. Bu yüzden erkeğe ben bundan korkuyrm sapık midir gözüyle bakmak yanlış bence her erkek sapık değildir. Sen dokuz aylık bi ilişkiden bahsediyosun elbet anlardin sana pis pis şeylerden bahsediyor mu bi yerlerdeyken eli olur olmaz yerlere kayıyor mu. Bence amacı sadece senle daha rahat oturmak öpüp koklamak ama ileri gideceğini sanmiyrm ki bize iki uç aylık bi ilişkiden bahsetmiyosun. Ama iyi düşün eğer bi güven sorunun varsa gitme ve onu kırmadan bunu reddet. Çünkü çocugun gerçekten amacı farklı degilse sen bana guvenmiyo musun diye kirilacaktir güven çok onemliBiz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis
Erkeklerin hepsi giriyor anam babalarımız bile boyle şeyler izlemiştir yani. Bu yüzden erkeğe ben bundan korkuyrm sapık midir gözüyle bakmak yanlış bence her erkek sapık değildir. Sen dokuz aylık bi ilişkiden bahsediyosun elbet anlardin sana pis pis şeylerden bahsediyor mu bi yerlerdeyken eli olur olmaz yerlere kayıyor mu. Bence amacı sadece senle daha rahat oturmak öpüp koklamak ama ileri gideceğini sanmiyrm ki bize iki uç aylık bi ilişkiden bahsetmiyosun. Ama iyi düşün eğer bi güven sorunun varsa gitme ve onu kırmadan bunu reddet. Çünkü çocugun gerçekten amacı farklı degilse sen bana guvenmiyo musun diye kirilacaktir güven çok onemli
benim erkek arkadasim hasta oldugunda gel corba yap demisti ama gitmemistim.zaman sonra konusu acildi iyikide gelmedin evlenecegim kizi denemek istedim hareketin hosuma gitti demisti.gerci mal ortak kiz ardasimiz icin beni terketti :) ama iyikide gitmemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?