sevgilim beni evine cagirdi

Gormemisim ben o konuyu, uzun atlama mi yapmis, yoksa sirikla yuksek atlama mi
Uzun atlama yapmis bizim hanim kizimis osmanli tokatini ask edip cantasini alip cikmisti annesi bile taniyordu cok guveniyordu hatta biz gitme dedik gitti gordu kotu bir deneyim insallah konu sahibininde sonu oyle olmaz

Konu sahibi sapiklar oyle guzel guven veriyor asukum seviyorum diye sonra kus kafese girdimi kovalamaca oynarsiniz 'gitme' bir ablan olarak uyariyorum sonra yok uygunsuz fotografimi cekti
Yok yeni sevgilimle arami bozdu
Yok hata yaptim bakire degilim gibi konularla burda olma ihtimalin var

Eve gittiğinde biraz yakınlaşabilirsiniz elbet öpmek dokunmak isteyecektir ama sen istemeden zorla birşey yapacağını sanmıyorum bu zamana kadar anlaşılırdı bu tur şeylere çok meyilli olup olmadigi

Gitmemelisin, filmi sinemada da izleyebilirsiniz.
Eve gitmenin prensiplerine aykırı olduğunu söyleyerek reddedebilirsin.

Biz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis

canım erkek yalnız kalınca yakınlaşma ister
eğer sen risk almak istemiyosan gitme
ya da açık açık konuş sevgilinle

güveniyorsan gidersin. 9 ay birini tanımak için yeteri kadar bir süre diye düşünüyorum. ama seni her fırsatta sıkıştıran, yakınlaşmak isteyen biriyse o film izlemek falan hikaye olur, gitme derim

Kızlar şimdi mesaj atıcam hava cok güzel eve niye tıkılıyoruz dışarida bisey yapalim dicrm bakalim ne dicek

9 aylık sevgilinmiş, ama yalnız kalma ihtimaliniz olduğu zaman başıma bir iş gelir mi diye buraya yazıyorsun.
Demek ki bir şeyler yaşanabileceğine ihtimal veriyorsun, ve bunları yaşamak istemiyorsun.
O zaman gitme arkadaşım.

Eğer güveniyorsan gidebilirsin yanlız komşuları ile samimi miler? Annesinin arası iyiyse biri gidip annesine söylemesin. Onun dışında güveniyorsan bir sorun yok bence.

Eğer güveniyorsan gidebilirsin yanlız komşuları ile samimi miler? Annesinin arası iyiyse biri gidip annesine söylemesin. Onun dışında güveniyorsan bir sorun yok bence.

Yok canim apart. da oturuyoar komsularla aralari pek yok annesi komsu felan sevmezmis feln filan

Biz hic bi zaman bi evde feln yanliz kalmadik öyle bişey yapmasi icin ortam yoktu korktugum sey +18 sitelere girmis
Erkeklerin hepsi giriyor anam babalarımız bile boyle şeyler izlemiştir yani. Bu yüzden erkeğe ben bundan korkuyrm sapık midir gözüyle bakmak yanlış bence her erkek sapık değildir. Sen dokuz aylık bi ilişkiden bahsediyosun elbet anlardin sana pis pis şeylerden bahsediyor mu bi yerlerdeyken eli olur olmaz yerlere kayıyor mu. Bence amacı sadece senle daha rahat oturmak öpüp koklamak ama ileri gideceğini sanmiyrm ki bize iki uç aylık bi ilişkiden bahsetmiyosun. Ama iyi düşün eğer bi güven sorunun varsa gitme ve onu kırmadan bunu reddet. Çünkü çocugun gerçekten amacı farklı degilse sen bana guvenmiyo musun diye kirilacaktir güven çok onemli

benim erkek arkadasim hasta oldugunda gel corba yap demisti ama gitmemistim.zaman sonra konusu acildi iyikide gelmedin evlenecegim kizi denemek istedim hareketin hosuma gitti demisti.gerci mal ortak kiz ardasimiz icin beni terketti :) ama iyikide gitmemisim

mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti

Deneyerek evlenenler de tiksinti verdi. Boyle diyen erkeklere uyuz oluyorum. Sen kimsin la beni deniyon. Ben seni denemeye eve geliyom esas bakalim seyin kac santim. Tobe estafrllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…