benim erkek arkadasim hasta oldugunda gel corba yap demisti ama gitmemistim.zaman sonra konusu acildi iyikide gelmedin evlenecegim kizi denemek istedim hareketin hosuma gitti demisti.gerci mal ortak kiz ardasimiz icin beni terketti :) ama iyikide gitmemisim
mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti
Sevgilin seni ilişki için zorlayacak diye mi şüphe ediyorsun,daha önce bir ortamda başbaşa kaldınız mı?mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti
israr ediyo bakalim nereye gitcek isin sonugitme!
israr ediyo bakalim nereye gitcek isin sonu
Valla iyi düşün içinde bana zorla birşey yapar korkun varsa gitme, ama çocuk heveslenmis ilk defa başbaşa kalmak istiyo da olabilir dışarda etraftakilerin bakıslarından rahatsız oluyor olabilir. Guveniyosan git. Ben bilemiycem çocuğu tanıyan sensin onu kirmiycak bi cevap vermem lazim iyi dusunmesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti
Deneyerek evlenenler de tiksinti verdi. Boyle diyen erkeklere uyuz oluyorum. Sen kimsin la beni deniyon. Ben seni denemeye eve geliyom esas bakalim seyin kac santim. Tobe estafrllh.
sen bizim eve gel annemler, babamlar, abimler otururuz de
Bu guzeldi iste, yasa senDeneyerek evlenenler de tiksinti verdi. Boyle diyen erkeklere uyuz oluyorum. Sen kimsin la beni deniyon. Ben seni denemeye eve geliyom esas bakalim seyin kac santim. Tobe estafrllh.
Buraya yazacak kadar tereddüt ettiysen gitme.mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti
eve gidipte,kardeş kardeş oturanı görmedim..
kendimden biliyorum..
anlaşılan sevgilin seninle başrolünde esas kız esas oğlan olan film çevirecek..Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
o ateşlemese,senın barut kendinden alev alır..ahahahah dimi
ulen hep de derdim eşimleyken uslu durucam diye ama ateş ve barut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?