sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

yok bütün arkadaşları tanıyor beni

O zaman yeni bir kız var. Sizi bilmeyen biri var ona yürüyecek yerini yapıyor.
Hadi kendi fotoğraf koymaz sevmiyordur bi nebze anlarım da konulan fotoyu gizlemek nedir yani. Var bir dümeni kesin

gidene eyvallahı yoksa çabalamayacaksa gitsin zaten

peki napayım ayırlmakta istemiyorum anlamışsınızdır.. o kadar eğleniyorumki birlikteyken sanki ayrılırsam o kızlara yem etmiş olucam gibi geliyor of bilmiyorum ya

bende aynısını onun bana yaptığını yapayım diyorum bu nasıl bi fikir olur ?

bende aynısını onun bana yaptığını yapayım diyorum bu nasıl bi fikir olur ?

İlişkilerle ilgili öğrendiğim en kesin bilgi şu. Gitmek isteyen, artık ilgisi kalmayan yada sevmeyen adama istediğin taktiği yap düzelmez.
Yani adamın aklına başkası girmişse, yada sevgisi kalmamışsa kendini paralasan fayda etmez. Boşuna yorma kendini ondan.
Adam umursamıyorsa umursamaz.

Adamın bi açık açık söylemediği kalmış, Etiket kaldırmalar, mesaj yazmamalar. Zaten telefon saklıyorsa Başka bişey düşünmene bile gerek yok, bide onun bana yaptığını yapayım diyosun ama adam zaten seni umursamıyor ki Pek farkında olacağını sanmıyorum. İsterse Padişah torunu olsun bu adamdan sana hayır gelmez belli yani

bilmiyorum ya içim içimi yiyo istiyorum ki elimde net bişey olsun allah kahretsin telefonunuda vermiyor ki bişey yakalayayım. bütün aradasları da tanıyo beni cok seviyolar. diyorumki bi hafta falan bende ona böyle davranayım sonrada konuşıyım mı nasıl yapıyım. çevrimiçi olcam sürekli mesela fotoğraf koymicam başkasıyla konusuyom sansın

açıkça sormalısın neden böyle yaptığını...

haklısın ne diyim be of bee yaktın içimiiiii

s
açıkça sormalısın neden böyle yaptığını...
soruyorum telefonumun karıştırımasını sevmiyorum diyo ama bu fotoğraf kaldırma olayını sormadım sizce bugun sorayım mı. onun tek kızdığı onu suçlayarak sormam. o yüzden ne şekilde sorcagımı bilmiyorum

sor tabiki..

demek ki o eski sevgililerinin sizi görmesini istemiyor, hala birlikte olduğunuzu anlamalarını istemiyor

Misilleme yapsanda umursamazki. Bariz aldatiliyosun. Ayrılsan da umursamaz ayrıca. Mesajlarına filan cevap verme en iyisi. Sana ulasamasin. En uygun olan bu bence.

ben 22 o 23. ya ayrıl tamam doğru ama yanımda o kadar iyi ki
ilk zamanlar check in yapıp sonra saklıyorsa gariplik var bence
biz sosyal medyada beraber hiç yokuz(annem her sosyal medya hesabına sahip olduğundan) ama mesela ben de sürekli hadi tanışayım demediğimden onun arkadaşlarıyla geç tanıştım doğrusu denk geldikçe tanıştım
bazı erkekler biraz garip böyle şeylerde

Son düzenleme:
he bide şu var. fotoğraf konusunda bana ne diyoo biliyonuz muu akrabalar var diyo şimdi bu etiketi niye kaldırdığını soruncada yine üste cıkcak biliyorum ben haksız cıkcam yine . bikere biona baş harfimi yaz dedim bi süre yazdı sonra kaldırdı çok ergence diyip duruyo bana diyorumki neyi ergence hayatında bi yerim olduğunu belli et yaa

Sıkılmış, aklında başkası var ve onu elde etmek için önce seni kendinden soğutup ayrılacak bu süreçte de diğerine yer yapıyor benden demesi .. Zaten burda çoğu kişi aynı fikirde .. Boyle adamlara tahammül etmeyin ki arsız olup coşmasin. Affedile affedile arsız olup konu dayağa kadar gidiyor. En başından haddini bildirmek lazım boylelerine. Yanında iken mutluyum diyorsun da seninle görünmek istemeyen bir insanı nasıl gormezden gelirsin anlamıyorum

haklısın ne diyim be of bee yaktın içimiiiii

Söylediklerine yakın neredeyse aynı bi çok şeyi eski sevgilimde yaşamıştım. bizimkinin telefonu birlikteyken sürekli kapalıydı, yanımda çok iyi ama ayrılınca mesaj yazmaz aramaz sormaz bi o kadar ilgisiz çok yakışıklı olsa da Adam değildi işte ordan biliyorum yani. Sana güvenmiyorum diyip ayrıl bence Kendi vaktini boşuna harcama

Seni dünyanın en saf Pollyannası ilan ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…