sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

N ASIL GEÇİRCEM O TELEFOUNU AĞĞHH :d AMA BENİ YEDEĞE DEĞİLDE KONUŞTUĞU KIZI YEDEĞE ALMIŞ BENCE

E ne fark eder?
Dediğin gibi olsun mesela sen değil başkası yedek olsun, aldatıldığın gerçeğini değiştirecek mi?
Yada yedeği yolladın onu geri aldın diyelim eee? Yine canı sıkılınca yine böyle yedek arar bu mantıkta bi adam.
Yani uğraştığına değmez biri için bu kadar yanıp yakılman, strateji araman çok çok saçma.
Ayrıca o yazdığın mesaj da bile ya ben ayrılmak istemiyorum bi blöf yapayım dedim havası var. Boşuna vazgeçilmez adam sınıfına sokup değmez adamın bi yerlerini kaldıracaksın. Tebrikler aynen devam et

koyu renkte yazdığınız yerdeki gibi olmadıgını dusunuyorum olayın
valla böyle şüphe ile ilişki yaşayacak vaktiniz varsa yaşayın ama çok daral getirici şeyler bunlar

haklısınız hepiniz. aslında ben biraz hırsa çevirdim bu konuyu. sırf o kızlar bizi görsün diye fotoğraf attım check in yaptım. evet aptalın tekiyim şu an sırf onlar için ayrılmak istemiyorum belki de

çok iyi seviyo filan diyorsun ya canım. desem ki iki üç olmuş, daha yeni tanıyor etrafa anlatmıyor.
ama bir seneye yaklaşmış ve hala kimseye anlatmıyor?

yakın Arkadaşları ve çevresiyle tanıştırdı mi seni ?

altında bir sebep var boş degil ben sana söyliyim. Kız kovalıyo olmasi muhtemel.
kokusu çıkıp adam elinde patlamasın istiyosan birşeyler yap. fake hesaptan filan muhabbet açıp sevgilin var mi vs. konusuna getir.
bakalim ne dicek

hayır ben bütün arkadaşlarıyla tanıştım. fotoğraflarımızı falan hiç bi ayrıldığımızda silemediğini söyledi hatta bi kere gözleri doldu yanımda. albümlere falan giriyor gösteriyo bana resimlerimizi telefon onun elindeyken sıkıntı yok. bütün arkadaşlarıda bize özenir ne kadar samimisiniz falan birbirimize yapmadığımız kalmaz yanyanayken. fake hesabıda anlar çok çakaldır. cok daha küçük duruma düşerim o zaman

Başka biri var anlamıcak kadar saf olamazsın.

sen check in yapınca emin ol diğer kızlar çatlayacak. evet aynen böyle yap yes

bu yazdıklarindan senin sevgiline güvendigin anlaşıliyor. rest çek madem dicem ama onu da yapamam folan diceksin

Bence hemen karar verme. Belki sosyal medyada bunları paylaşmayı sevmiyordur. İş ciddiye bindiğinde paylaşanlardan olabilir.

Bilemezsin şu an. Niye böyle niye şöyle diye üstüne gitme. Acele edip ayrılık mesajı da atma. Akışına bırak. Takip et ama üstüne gitme. Bak bakalım ne olacak.

Yorumlarından gördüğüm kadarıyla rahat birisin yani soğuk kanlısın. Dediğim gibi aldatılmıyorsan da boşuna ayrılmış olacaksın. Kaba tabirle salağa yat izle

Bariz aldatiliyorsunuz aynısını birebir geçmişte yaşadım en sonunda köpek oldu kapimda ama ne yazar:))))

bende böyle yapma taraftarıyım canım. çünkü evet anlamışsın hem biraz safım hemde kısa sürede cok sey yasadım ve bağlandım. aynısını bende ona yapıcam bakalım farkedicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…