N ASIL GEÇİRCEM O TELEFOUNU AĞĞHH :d AMA BENİ YEDEĞE DEĞİLDE KONUŞTUĞU KIZI YEDEĞE ALMIŞ BENCE
N ASIL GEÇİRCEM O TELEFOUNU AĞĞHH :d AMA BENİ YEDEĞE DEĞİLDE KONUŞTUĞU KIZI YEDEĞE ALMIŞ BENCE
Eh söylesene ya baştan. Ben de bir an o kızı değil, seni yedeğe aldı sanmıştım.N ASIL GEÇİRCEM O TELEFOUNU AĞĞHH :d AMA BENİ YEDEĞE DEĞİLDE KONUŞTUĞU KIZI YEDEĞE ALMIŞ BENCE
arkadaşlar meraba;
7 aydır biriyle birlikteyim. yanyanayken beni dünyanın en mutlu insanı yapıyo seviyo öpüyo belli ediyo sevdiğini. ama bi yanından ayrılıyorum çok mesajlaşmıyoruz ve mesajlarda yazış tarzı biraz soğuk. ve asıl konu bana telefonunu kesinlikle vermiyor. hatta cebinden bile çıkartmıyor. geçen gün bir sürü fotoğraf çekildik. ben instagrama attım etiketledim bi baktım kendi profilinde gizlemiş. ilk zamanlarda benle olduğunu belli etmeye çalışırdı check in yapardı hep benimle. ama şimdi öyle değil. acaba böyle hissettirmek isteyip beni ona daha mı bağlamaya çalışıyor diye düşünmeye başladım. hani ben böyle davranıyımda şüphelensin değere binerim falan. ben telefonumu veriyorum fotoğrafta atıyorum artık aklıma tek bişey geliyor demek ki kız kovalıyo yani biriyle birlikte olduğu bilinsin istemiyo.ben soruncada telefonumu kimseye vermem sevmiyorum öyle şeyleri diyo.
şimdi diyorum ki sizce bende aynı şeyleri yapmaya başlıyım mı ? örneğin dün attığım fotoyu sildim. ona hiç sormıcam niye kaldırdın falan.bende aslında hiç bişey yokken sanki varmış gibi şüpheye düşürcem onu. telefonu saklıycam artık check in yapmasna izin vermiycem fotoğraf çekinmicemsizce nasıl ne yapmalıyım
çok iyi seviyo filan diyorsun ya canım. desem ki iki üç olmuş, daha yeni tanıyor etrafa anlatmıyor.
ama bir seneye yaklaşmış ve hala kimseye anlatmıyor?
yakın Arkadaşları ve çevresiyle tanıştırdı mi seni ?
altında bir sebep var boş degil ben sana söyliyim. Kız kovalıyo olmasi muhtemel.
kokusu çıkıp adam elinde patlamasın istiyosan birşeyler yap. fake hesaptan filan muhabbet açıp sevgilin var mi vs. konusuna getir.
bakalim ne dicek
hayır ben bütün arkadaşlarıyla tanıştım. fotoğraflarımızı falan hiç bi ayrıldığımızda silemediğini söyledi hatta bi kere gözleri doldu yanımda. albümlere falan giriyor gösteriyo bana resimlerimizi telefon onun elindeyken sıkıntı yok. bütün arkadaşlarıda bize özenir ne kadar samimisiniz falan birbirimize yapmadığımız kalmaz yanyanayken. fake hesabıda anlar çok çakaldır. cok daha küçük duruma düşerim o zamançok iyi seviyo filan diyorsun ya canım. desem ki iki üç olmuş, daha yeni tanıyor etrafa anlatmıyor.
ama bir seneye yaklaşmış ve hala kimseye anlatmıyor?
yakın Arkadaşları ve çevresiyle tanıştırdı mi seni ?
altında bir sebep var boş degil ben sana söyliyim. Kız kovalıyo olmasi muhtemel.
kokusu çıkıp adam elinde patlamasın istiyosan birşeyler yap. fake hesaptan filan muhabbet açıp sevgilin var mi vs. konusuna getir.
bakalim ne dicek
arkadaşlar meraba;
7 aydır biriyle birlikteyim. yanyanayken beni dünyanın en mutlu insanı yapıyo seviyo öpüyo belli ediyo sevdiğini. ama bi yanından ayrılıyorum çok mesajlaşmıyoruz ve mesajlarda yazış tarzı biraz soğuk. ve asıl konu bana telefonunu kesinlikle vermiyor. hatta cebinden bile çıkartmıyor. geçen gün bir sürü fotoğraf çekildik. ben instagrama attım etiketledim bi baktım kendi profilinde gizlemiş. ilk zamanlarda benle olduğunu belli etmeye çalışırdı check in yapardı hep benimle. ama şimdi öyle değil. acaba böyle hissettirmek isteyip beni ona daha mı bağlamaya çalışıyor diye düşünmeye başladım. hani ben böyle davranıyımda şüphelensin değere binerim falan. ben telefonumu veriyorum fotoğrafta atıyorum artık aklıma tek bişey geliyor demek ki kız kovalıyo yani biriyle birlikte olduğu bilinsin istemiyo.ben soruncada telefonumu kimseye vermem sevmiyorum öyle şeyleri diyo.
şimdi diyorum ki sizce bende aynı şeyleri yapmaya başlıyım mı ? örneğin dün attığım fotoyu sildim. ona hiç sormıcam niye kaldırdın falan.bende aslında hiç bişey yokken sanki varmış gibi şüpheye düşürcem onu. telefonu saklıycam artık check in yapmasna izin vermiycem fotoğraf çekinmicemsizce nasıl ne yapmalıyım
sen check in yapınca emin ol diğer kızlar çatlayacak. evet aynen böyle yap yeshaklısınız hepiniz. aslında ben biraz hırsa çevirdim bu konuyu. sırf o kızlar bizi görsün diye fotoğraf attım check in yaptım. evet aptalın tekiyim şu an sırf onlar için ayrılmak istemiyorum belki de
hayır ben bütün arkadaşlarıyla tanıştım. fotoğraflarımızı falan hiç bi ayrıldığımızda silemediğini söyledi hatta bi kere gözleri doldu yanımda. albümlere falan giriyor gösteriyo bana resimlerimizi telefon onun elindeyken sıkıntı yok. bütün arkadaşlarıda bize özenir ne kadar samimisiniz falan birbirimize yapmadığımız kalmaz yanyanayken. fake hesabıda anlar çok çakaldır. cok daha küçük duruma düşerim o zaman
arkadaşlar meraba;
Bariz aldatiliyorsunuz aynısını birebir geçmişte yaşadım en sonunda köpek oldu kapimda ama ne yazar:))))arkadaşlar meraba;
bende böyle hırs yaptım iştesen check in yapınca emin ol diğer kızlar çatlayacak. evet aynen böyle yap yes
ahhh, ah! yanında bana öyle davranmasa soğuk olsa inan ki bitmişti çoktan ama işte hareketleri öyle bi bağlıyokiBariz aldatiliyorsunuz aynısını birebir geçmişte yaşadım en sonunda köpek oldu kapimda ama ne yazar:))))
bende böyle yapma taraftarıyım canım. çünkü evet anlamışsın hem biraz safım hemde kısa sürede cok sey yasadım ve bağlandım. aynısını bende ona yapıcam bakalım farkedicek miBence hemen karar verme. Belki sosyal medyada bunları paylaşmayı sevmiyordur. İş ciddiye bindiğinde paylaşanlardan olabilir.
Bilemezsin şu an. Niye böyle niye şöyle diye üstüne gitme. Acele edip ayrılık mesajı da atma. Akışına bırak. Takip et ama üstüne gitme. Bak bakalım ne olacak.
Yorumlarından gördüğüm kadarıyla rahat birisin yani soğuk kanlısın. Dediğim gibi aldatılmıyorsan da boşuna ayrılmış olacaksın. Kaba tabirle salağa yat izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?