tüm arkadaşları beni tanıyor diye düşünüp kendini rahatlatmaya çalışma sakın. eski sevgilim, arkadaşının sevgilisini aldattığını biliyordu fakat gene de söylemedi kıza. arkadaşı başka bir kıza sarılıp öpüyormuş, yanından ayrılınca da sevgilisine mesaj atıyormuş. erkekler böyle, bizim kadar vicdanlı değiller malesef. biz kendimizi o kadının yerine koyuyoruz ama onlar ince düşünemiyorlar
Seni sallamıyor resmen ya adamdaki rahatlığa bak ay def et gitsin ben burdan sinir oldum.arkadaşlar aradım şimdi çocuğu konuştum buluşma imkanımız olmıycaktı çünkü. neden fotoğrafı gizliyosun dedim niye böyle şeyleri takıyosun diyo bana. çünkü önemli bişey birinden mi gizliyosun beni bak artık her şeyi düşünmeye başlıyorum diyorum.hee birinden gizliyorum diyo. resmen dalga geçer gibi konuştu ve sonra sinirlendi ya ne diyosun sen ne yapmaya çalışıyosun bilmem ne. sonra kapoatmam lazım sonra konuşalım dedi hayır konuscaz suan bu konuya bi açıklık getircez dedim işim var diyorum dedi kapattı.
arkadaşlar aradım şimdi çocuğu konuştum buluşma imkanımız olmıycaktı çünkü. neden fotoğrafı gizliyosun dedim niye böyle şeyleri takıyosun diyo bana. çünkü önemli bişey birinden mi gizliyosun beni bak artık her şeyi düşünmeye başlıyorum diyorum.hee birinden gizliyorum diyo. resmen dalga geçer gibi konuştu ve sonra sinirlendi ya ne diyosun sen ne yapmaya çalışıyosun bilmem ne. sonra kapoatmam lazım sonra konuşalım dedi hayır konuscaz suan bu konuya bi açıklık getircez dedim işim var diyorum dedi kapattı.
arkadaşlar aradım şimdi çocuğu konuştum buluşma imkanımız olmıycaktı çünkü. neden fotoğrafı gizliyosun dedim niye böyle şeyleri takıyosun diyo bana. çünkü önemli bişey birinden mi gizliyosun beni bak artık her şeyi düşünmeye başlıyorum diyorum.hee birinden gizliyorum diyo. resmen dalga geçer gibi konuştu ve sonra sinirlendi ya ne diyosun sen ne yapmaya çalışıyosun bilmem ne. sonra kapoatmam lazım sonra konuşalım dedi hayır konuscaz suan bu konuya bi açıklık getircez dedim işim var diyorum dedi kapattı.
Adamın umurunda değilsin. Bir başkası da kesin var. Aldatılan mı, aldattığı kadın mı olduğunun bir önemi yok, aldatılıyorsun. Bu noktadan sonra aşkından gebersen gitmen lazım. Yoksa sekiz aylık ilişkide aldatan adam ömür boyu boynuz manyağı yapar.
Yanyana iyiyiz diye kendini de kandırma, adam yanyana dünya iyisi olsa sonrasında seni umursamıyor.
Değmez yani.
Şimdi sen ayrılmazsan resti çekip yakın bir zamanda zaten sen terk edileceksin.
Boynuz manyağı iyiymişAdamın umurunda değilsin. Bir başkası da kesin var. Aldatılan mı, aldattığı kadın mı olduğunun bir önemi yok, aldatılıyorsun. Bu noktadan sonra aşkından gebersen gitmen lazım. Yoksa sekiz aylık ilişkide aldatan adam ömür boyu boynuz manyağı yapar.
Yanyana iyiyiz diye kendini de kandırma, adam yanyana dünya iyisi olsa sonrasında seni umursamıyor.
Değmez yani.
Şimdi sen ayrılmazsan resti çekip yakın bir zamanda zaten sen terk edileceksin.
bütün arkadaşları tanıyosa nasıl herkesten gizliyo diyosun?yok bütün arkadaşları tanıyor beni
koptummmEh söylesene ya baştan. Ben de bir an o kızı değil, seni yedeğe aldı sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?