- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
Aldattığından emin olsam durur muydum? gözümle görmediğim bişeye ve benleyken bu kadar mutlu birine konduramıyorum bunu sadece. bidebi ara konu olmuştu aldatılmak bu dünyada en kötü şey kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam demişti dizi için miydi neydiYerlere vurarak gülüyon ama bu Ada'm seni aldati..sen hala ben ne yapsam derdindesin ayrıl tabikide düzenbaz bu Ada'm.
Aldattığından emin olsam durur muydum? gözümle görmediğim bişeye ve benleyken bu kadar mutlu birine konduramıyorum bunu sadece. bidebi ara konu olmuştu aldatılmak bu dünyada en kötü şey kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam demişti dizi için miydi neydi
Tecrübe konuşuyor emin ol.Burdaki herkes gördü bu Ada'mın başka kızlarda işi olduğunu ,yalan söylemesi cok basit sen o telefonu ele geçirsen ortaya çıkarırsın ama gerek yok bence,teli saklayan Adam al da tı yorAldattığından emin olsam durur muydum? gözümle görmediğim bişeye ve benleyken bu kadar mutlu birine konduramıyorum bunu sadece. bidebi ara konu olmuştu aldatılmak bu dünyada en kötü şey kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam demişti dizi için miydi neydi
sizce nasıl sorayım peki dediğim gibi suçlayarak sorarsam üste çıkıyor. güzel bi dille olgunca konuşmam lazımiyide erkek canlısından bahsediyorsun ,senin yanında tabiki mutlu olacak ama
aması var işte neden resimleri siliyor , bi kafanı çalıştır.
aynen doğruTecrübe konuşuyor emin ol.Burdaki herkes gördü bu Ada'mın başka kızlarda işi olduğunu ,yalan söylemesi cok basit sen o telefonu ele geçirsen ortaya çıkarırsın ama gerek yok bence,teli saklayan Adam al da tı yor
DİREKT BAŞKASI MI VAR MI DESEM
ahhh, ah! yanında bana öyle davranmasa soğuk olsa inan ki bitmişti
çoktan ama işte hareketleri öyle bi bağlıyoki
atmamın amacıda bu zaten konuştuğu biri varsa görsün diyeBir daha burada kocasının aldattığını bildiği halde devam eden kadınlara da, çocuğum için devam ediyorum diyenlere de bir şey demeyeceğim. Alt tarafı yedi aylık bir ilişki ve hiç bir resmi bağ yokken bile, hırs yaptım ama ayrılamıyooorruuum, ama baş başa bana iyi davranıyoo diyenler var.
Hayır yani sevgiliysen zaten kötü davranmaz ki. Bu kadar abartılı bir şey sanki, iyi davranacak tabii.
Ne saçma şey ya.
Neyin hırsı acaba.
Boynuz yemenin ne hırsı olacak.
Açık diyeyim bir kıza yazıyorsa da kız bi tarafıyla güler koyduğun fotoğrafı görse dahi. Ah garibim sevgilisi onu seviyor sanıyor habire fotoğraf paylaşıyor ama adam bana yazıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?