sevgilim beni gizliyor mu? sırf bunun için üye oldum yardımm :D

Yerlere vurarak gülüyon ama bu Ada'm seni aldati..sen hala ben ne yapsam derdindesin ayrıl tabikide düzenbaz bu Ada'm.

KONDURAMIYORUM RESMEN YA İÇİM ŞİŞTİ VALLA SİZİDE ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR YA

Yerlere vurarak gülüyon ama bu Ada'm seni aldati..sen hala ben ne yapsam derdindesin ayrıl tabikide düzenbaz bu Ada'm.
Aldattığından emin olsam durur muydum? gözümle görmediğim bişeye ve benleyken bu kadar mutlu birine konduramıyorum bunu sadece. bidebi ara konu olmuştu aldatılmak bu dünyada en kötü şey kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam demişti dizi için miydi neydi

Yanındayken cok sıcak davranıp uzaktayken arayıp sormayan Adam cinsel dürtüleri fazla olup ten tene bişeyleri yasamak ister,mesaj atıp sormaması bu yüzden ha biraz daha kaba ifadeyle derdi sevişgen olmasıdır..uzak durun uzak.Kacın hızla..böyle adamlardan en yakın uçağa atlayıp en uzağa gidin

iyide erkek canlısından bahsediyorsun ,senin yanında tabiki mutlu olacak ama
aması var işte neden resimleri siliyor , bi kafanı çalıştır.

Tecrübe konuşuyor emin ol.Burdaki herkes gördü bu Ada'mın başka kızlarda işi olduğunu ,yalan söylemesi cok basit sen o telefonu ele geçirsen ortaya çıkarırsın ama gerek yok bence,teli saklayan Adam al da tı yor

iyide erkek canlısından bahsediyorsun ,senin yanında tabiki mutlu olacak ama
aması var işte neden resimleri siliyor , bi kafanı çalıştır.
sizce nasıl sorayım peki dediğim gibi suçlayarak sorarsam üste çıkıyor. güzel bi dille olgunca konuşmam lazım

ahhh, ah! yanında bana öyle davranmasa soğuk olsa inan ki bitmişti
çoktan ama işte hareketleri öyle bi bağlıyoki

Bir daha burada kocasının aldattığını bildiği halde devam eden kadınlara da, çocuğum için devam ediyorum diyenlere de bir şey demeyeceğim. Alt tarafı yedi aylık bir ilişki ve hiç bir resmi bağ yokken bile, hırs yaptım ama ayrılamıyooorruuum, ama baş başa bana iyi davranıyoo diyenler var.
Hayır yani sevgiliysen zaten kötü davranmaz ki. Bu kadar abartılı bir şey sanki, iyi davranacak tabii.
Ne saçma şey ya.
Neyin hırsı acaba.
Boynuz yemenin ne hırsı olacak.
Açık diyeyim bir kıza yazıyorsa da kız bi tarafıyla güler koyduğun fotoğrafı görse dahi. Ah garibim sevgilisi onu seviyor sanıyor habire fotoğraf paylaşıyor ama adam bana yazıyor diye.

Sorma hiçbir şekilde bunda söyleyecek mi zannediyorsun her seferinde inkar edecektir boşuna sakın sorma. Şüphelendiğini anlayıp bütün delilleri ortadan kaldıracaktır
O telefonu bi şekilde al ve kendi gözünle gör..bi vadede otururken misal alıp gizlice tuvalete git.Tabi şifresini biliyor olmam lazım.
Öyle itiraf falan bekleme erkeği yatakta yakala Nasıl geldim ben buraya bilmiyorum der.
Bu işin sonu yaş zaten bi yerde patlar

peki o konuştuğu kız da aptal mı bizim fotoğrafımızı görüp hala konuşacak kadar ? hadi ben emin değilim ama fotoğraf acm
atmamın amacıda bu zaten konuştuğu biri varsa görsün diye

canım bu kadar saf olma lütfen. iyi niyetli demiyorum. saf diyorum.
konuştuğu biri varsa sen resim koysan bile çok mu zor o kıza şöyle demesi.
bana zaman ver, o kendi kendine birşeyler hissediyor ama bak ben hiç koyuyor muyum?
aşıkçası resim koymaması çok dert değil çünkü eğer kapalı bir aile ise mahcup olabilir aile büyüklerine vb.
ama ne bileyim telefonunu saklamaz insan. çok prensip sahibidir, bazıları hoşlanmaz bundan ama açıkcası karsı tarafın şüpheleri varsa ben de onu seviyorsam rahatlatmak için verirdim telefonumu.

bence katakulliye girme
mesajla vb da bitirmek istemen asla bitmesini istemediğin anlamına geliyor. o da biliyor. çünkü ciddi ilişkiler mesajla bitme. hele kendine iyi bakla hiç bitmez.
alırsın karsına.
anlatırsın derdini.
o da makul cevaplar verir ya da vermez.
ama bir ilişkide güven çok önemlidir.
bence bu konuşmayı ciddi olarak tasarla ve düşüncelerini şüphelerini aç. eğer eyvallahı yoksa da arkadaşım yoluna bak.
seni sallasa zaten seni yatıştırır.
ayrıca çok şey yaşadık demişsin. seni bırakmak istememesi o yaşadığınız eğlenceli şeyler olabilir mi?
ki bence öyledir. Adam seni eğlenmek için kullanıyor. Çünkü seven bir dakika ayrı kalsa sevdiceğini merak eder. ara sorar. herşeyi bırak kendini hatırlatmak ister.
öyle bir derdi yok.
yok mu hiç arkadaşın şehir dışına çık, tatil yap. arama sorma. ama bunu onu kızdırmak için yapma. kendin için yap. kendi özgüvenini saygını kaznamak için yap.
hatta sana ileri gitmeden yeni insanlar tanımanı, hatta bir parça flört etmeni bile tavsiye ederim.
Dünyada tek erkeğin o olmadığını göreceksin.
o zaman kim kaçar kim kovalanır görürüz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…