sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

gookce0330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
208
4
46
Ankara
merhabaa arkadaşlar.. erkek arkadaşımla şimdiye kadar biir çok sorunumuz oldu.. hepsini zamanla aştık amaa banaa en son dediği şeyden sonra şok geçirdimm!! banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. :26:
yanii tamamm, dünyanın en güzel kızı degilim biliyorum amaa yinede fena sayılmam diye düşünüyordumm, komplekse girdimm resmeeeen!!
lütfeen birde siz söleyin, sevgilim bana fazla mııı??

Eklentiler

• $16971_101422223220480_100000581075090_34501_5459763_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.395
  • $281359_1905992016549_1444238971_31593210_4370400_n.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 2.292
  • $293557_274146049281429_100000581075090_1018211_1030726715_n.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 1.736
  • $297554_274142135948487_100000581075090_1018143_595918870_n.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 1.719
Son düzenleyen: Moderatör:
töbe töbee...

bence sende onu komplekse sokmayı dene aynı şeyleri ona söyle bakalım nasıl oluyormuş..

bence gerçekten çok güzel ve alımlısın.
ben seni gayet beğendim canım.
erkek arkadaşın dış görünüşe bu denli önem veriyorsa, senin asıl önemli olan iç güzelliğini keşfedememişse, yakışıklı olsa ne olur olmasa ne olur.
gözlerin çok güzel bu arada belirtmeden geçemedim

Ayy şimdi bir şey dicem de ayıp olcak o kendine baksın önce. İnsan hiç sevdiği insana bunu söyler mi çirkin bile olsa ki sen bence çirkin filan değilsin erkek arkadaşın kendini bir şey sanıyor havalarda bir tip sadece.

bence çok hoş bi bayansınız o olafı söylerken aynaya bakmadı sanırım bence asıl o size yakışmıyo.. bulsunda göreyimm!!!

Zevkler ve renkler tartışılmaz.O yüzden illaki senin güzel olduğunu, hatta senin erkek arkadaşna fazla olduğunu düşünenler olacaktır. Ama açıkça söylemek gerekirse, ben bu fotoğraflardaki sizi birbirinize çok yakıştırdım. Özellikle sol alttaki fotoğrafta iki tarafta da herhangi bir eksiklik, fazlalık yok.
Fakat bence burda senin dış görünüşünden daha önemli bir konu var.İlk aklıma gelen acaba erkek arkadaşın şaka mı yapıyordu bunları söylerken ? Eğer değilse, kusura bakma ama çok çocukça bir düşünce bence. Tavsiyem, eline koz verme.Onun sana güzel değilsin diye yorum yapmasına izin verme.Ve buna üzüldüğünü belli etme.Daha çok üzerine gelecektir.
Çok düşüncesiz olabiliyor erkekler çokk...
Ayrıca ;insana sevdiği herkesin gözünde çok çirkin olsa bile dünyanın en güzeli gibi geliyor. Öyle düşünmese neden seninle olsun ki ?

Son düzenleme:
bu insanla ilerisini düşünüyor musun bilmiyorum ama kesinlikle düşünmemelisin... yarın anne olduğunda almış olduğun kilolar için, karnındaki çatlaklar için boşar ya da aldatır bu adam seni... ayrıca çok hoş bir kızsın... kesinlikle komplekse girme bu adam için...

su net belası cıktı cıkalı erkeklere de bi haller oldu yani... kızlara ulasmak ondan ona atlamak kolaylastı

erkek olsun camurdan olsun diyen kızlar, nerde kaz var Türkiye de gidip yolsam diyen ruslar heryerde cirit atıyor.. bunlarında burunları fezaya cıkıyor, kendilerini iyice bisey sanıyolar cok yakısıklılarda kızlar ondan pervane sanıyolar...

yanlıs anlama lafım senin erkek arkadasına deil illaki... ama son zamanlarda erkeklerde bi genişlik ve bu tarz tavırlar cokca fazlalastı etrafımda...

anlamak mumkun degil yanii bende sevgilin brad pitt sanmıstım kuzum gayet de alımlı bakımlı ve guzel bir kızsın psikolojini bozmasına izin verme

kolaysa bulsun.. hem guzelini, hem saf ve temizini, hemde onu gercekten sevebilcek birini

kim sokuyor bu hurafeleri bunların aklına bi bulsam taksim meydanında kadınların eline vericem ibreti alem icin

ne kırıcı sevgilin varmış.. Belki de gıcıklık olsun diye söylemiştir.. erkekler sever Böyle şeyi, karşılarındaki kızın özgüvenini sömürürler.. eski nişanlım yapardı Bana.. Balık etliyim diye kiloma takardı.. kendisi kıvanç tatlıtuğ sanki..

her neyse, tatlım Bebek gibi kızsın maşallah. kara kaşın kara gözün yeter.. kurban olsun sana.. aynen Böle söyle.. kurban ol sen Bana de.. Benden güzelini Belki Bulursun da benden asilini zor Bulursun de.. özgüvenini sakın kaybetme.. emin ol fazlasın Bile sen Bu adama.. fıstık gibisin kız..

Al benden de o kadar cookicim. Hepsi bir havalarda bulunmaz hint kumaşları sanki. Hiç biri elindekinin değerini bilmiyor. Elbette her zaman daha güzeli ,ne biliyim daha zekisi, daha hamaratı ya da ne bileyim daha işvelisi, daha iyi kalplisi, daha güvenilir olanı vardır kadın için de erkek içinde. Mühim olan bunların hepsinden içinde birazcık barındırabilmektir. Öyle birini buldunmu da kıymetini bilmektir gerçek aşk . Bunlardan sadace birini fazlalığı ile yürümez bir ilişki.

teşekkür ederim hepinizee.. benii en çok şaşırtan şeey, aşığım dediğin kıza, bunu nasıl söyleyebiliyorsuun? denmeezki sonuçta,çok çirkin olsan bile denmeez..

Bence sen hicte cirkin bir kiz degilsin, tam tersi, cok guzel ve tatlisin.
O bunu gorememisse ona yaziklar olsun. Ayrica kim olursa olsun, hickimse kimsenin yuzune cirkinsin demeye hakki yok bence.
Heleki o kisi sevgilinse. Cok ayip etmis. Daha guzelini bulurum demis bide, bulsunda gorelim..

işteee... işin özü bu

ama ortada egoyla sisirilmiş o kadar cok kalın kafa varki almorcum...

şimdiki özellikle erkeklerin cogu şu ergen psikolojisinden cok gec yada hiç kurtulamıyor malesef...

tavsiyelerinee baayıldımmm
bana bunları söylerken, burnumdan kıl aldırmadım tabiki, hiç bozuldugumu belli etmedimm ama içten içe düşündüüm çok mu çirkinim acaba diyee :26:

bence kiskaniyo seni ondan öyle söylüyo, yani güzelliginin farkinda olma istiyodur belki.
arada sirada bende sevdigime öyle diyorum, kiskandigim icin ama sakasina tabiiki, kirici olmadan.
diyorum icimden "cok farkinda olmasin yakisikliliginin" ;D ayy cok kötüyüm D
cünkü bence cok "albenisi" olan ve güzel bir bayansin. hele gözlerin isil isil, masallah

bendeee öle düşünmüştüm.. belkide beniimm ilişkim oldugu için objektif olamadımm ama ikimizi birbirimizii hep çook yakıştırdım.. taa ki, o bana bunları söyleyene kadar.. başımdan aşagı kaynar sular döküldü resmen..
bu arada şaka degildi.. bir kavga esnasında sölemişti..

size katılıyorum.. erkek arkadaşım kıbrısta okuyor..
maluum kıbrısın bir kumahaneleri birdeee fuhuş olayları meşhurdur.. ordaki insanlardaa,özelliklede kızlar oldukça rahatlar.. sanırımm orda gördüğü bir birinden güzel yabancı kızlarla kıyasladı benii..
ee madem öle düşünüyodu onlardan birini bulsaydıı dimiii amaaa?? :26:

yorumları hiç okumadım canm da o odun sevgilinin yanına gerçekten yakışmıyosun..sen güzel bi kızsın ama o gerçekten tipsiz bilmiyorum seviyo musun ama ayrılıcagın zaman gelirse sende bunu onun yüzüne söyle eminm sen ondan daha iyisini yakışıklısını bulabilirsin

bnde sevgilimle cok tartıştım kavgalar ettim ( hatta az önce bir tane daha gerçekleştrdm ) ama agzından bu denli kötü bişi duymadım.. ve kaldıramazdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…