- Konu Sahibi gookce0330
-
merhabaa arkadaşlar.. erkek arkadaşımla şimdiye kadar biir çok sorunumuz oldu.. hepsini zamanla aştık amaa banaa en son dediği şeyden sonra şok geçirdimm!!banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. :26:
yanii tamamm, dünyanın en güzel kızı degilim biliyorum amaa yinede fena sayılmam diye düşünüyordumm, komplekse girdimm resmeeeen!!
lütfeen birde siz söleyin, sevgilim bana fazla mııı??
Eki Görüntüle 259957 Eki Görüntüle 259958 Eki Görüntüle 259959 Eki Görüntüle 259960
senin fazlaca albenin var tatlımben asıl onu beğenmedim
su net belası cıktı cıkalı erkeklere de bi haller oldu yani... kızlara ulasmak ondan ona atlamak kolaylastı
erkek olsun camurdan olsun diyen kızlar, nerde kaz var Türkiye de gidip yolsam diyen ruslar heryerde cirit atıyor.. bunlarında burunları fezaya cıkıyor, kendilerini iyice bisey sanıyolar cok yakısıklılarda kızlar ondan pervane sanıyolar...
yanlıs anlama lafım senin erkek arkadasına deil illaki... ama son zamanlarda erkeklerde bi genişlik ve bu tarz tavırlar cokca fazlalastı etrafımda...
anlamak mumkun degil yanii bende sevgilin brad pitt sanmıstım kuzum gayet de alımlı bakımlı ve guzel bir kızsın psikolojini bozmasına izin verme
kolaysa bulsun.. hem guzelini, hem saf ve temizini, hemde onu gercekten sevebilcek birini
kim sokuyor bu hurafeleri bunların aklına bi bulsam taksim meydanında kadınların eline vericem ibreti alem icin
Al benden de o kadar cookicim. Hepsi bir havalarda bulunmaz hint kumaşları sanki. Hiç biri elindekinin değerini bilmiyor. Elbette her zaman daha güzeli ,ne biliyim daha zekisi, daha hamaratı ya da ne bileyim daha işvelisi, daha iyi kalplisi, daha güvenilir olanı vardır kadın için de erkek içinde. Mühim olan bunların hepsinden içinde birazcık barındırabilmektir. Öyle birini buldunmu da kıymetini bilmektir gerçek aşk . Bunlardan sadace birini fazlalığı ile yürümez bir ilişki.
ne kırıcı sevgilin varmış..Belki de gıcıklık olsun diye söylemiştir.. erkekler sever Böyle şeyi, karşılarındaki kızın özgüvenini sömürürler.. eski nişanlım yapardı Bana.. Balık etliyim diye kiloma takardı.. kendisi kıvanç tatlıtuğ sanki..
her neyse, tatlım Bebek gibi kızsın maşallah. kara kaşın kara gözün yeter.. kurban olsun sana.. aynen Böle söyle.. kurban ol sen Bana de.. Benden güzelini Belki Bulursun da benden asilini zor Bulursun de.. özgüvenini sakın kaybetme.. emin ol fazlasın Bile sen Bu adama.. fıstık gibisin kız..
Zevkler ve renkler tartışılmaz.O yüzden illaki senin güzel olduğunu, hatta senin erkek arkadaşna fazla olduğunu düşünenler olacaktır.Ama açıkça söylemek gerekirse, ben bu fotoğraflardaki sizi birbirinize çok yakıştırdım. Özellikle sol alttaki fotoğrafta iki tarafta da herhangi bir eksiklik, fazlalık yok.
Fakat bence burda senin dış görünüşünden daha önemli bir konu var.İlk aklıma gelen acaba erkek arkadaşın şaka mı yapıyordu bunları söylerken ? Eğer değilse, kusura bakma ama çok çocukça bir düşünce bence.Tavsiyem, eline koz verme.Onun sana güzel değilsin diye yorum yapmasına izin verme.Ve buna üzüldüğünü belli etme.Daha çok üzerine gelecektir.
Çok düşüncesiz olabiliyor erkekler çokk...
Ayrıca ;insana sevdiği herkesin gözünde çok çirkin olsa bile dünyanın en güzeli gibi geliyor. Öyle düşünmese neden seninle olsun ki ?
su net belası cıktı cıkalı erkeklere de bi haller oldu yani... kızlara ulasmak ondan ona atlamak kolaylastı
erkek olsun camurdan olsun diyen kızlar, nerde kaz var Türkiye de gidip yolsam diyen ruslar heryerde cirit atıyor.. bunlarında burunları fezaya cıkıyor, kendilerini iyice bisey sanıyolar cok yakısıklılarda kızlar ondan pervane sanıyolar...
yanlıs anlama lafım senin erkek arkadasına deil illaki... ama son zamanlarda erkeklerde bi genişlik ve bu tarz tavırlar cokca fazlalastı etrafımda...
anlamak mumkun degil yanii bende sevgilin brad pitt sanmıstım kuzum gayet de alımlı bakımlı ve guzel bir kızsın psikolojini bozmasına izin verme
kolaysa bulsun.. hem guzelini, hem saf ve temizini, hemde onu gercekten sevebilcek birini
kim sokuyor bu hurafeleri bunların aklına bi bulsam taksim meydanında kadınların eline vericem ibreti alem icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?