- Konu Sahibi gookce0330
-
yorumları hiç okumadım canm da o odun sevgilinin yanına gerçekten yakışmıyosun..sen güzel bi kızsın ama o gerçekten tipsizbilmiyorum seviyo musun ama ayrılıcagın zaman gelirse sende bunu onun yüzüne söyle eminm sen ondan daha iyisini yakışıklısını bulabilirsin
bnde sevgilimle cok tartıştım kavgalar ettim ( hatta az önce bir tane daha gerçekleştrdm) ama agzından bu denli kötü bişi duymadım.. ve kaldıramazdım sanırım
bana bu sölediği sözü bende uzun bi süre sindiremedim.. amaa burnundandaa defalarca getirdim..
şimdiii beniim o uzun burnuma bileee bir sürü iltifatlarda bulunduu
biraaz odun falan amaaa aslında geeercekten çok tatlııı,çok seviyoruum kendisiinii yaaaaa..
canım tabiki bilemem aranızdaki samimiyeti sevmiyoda diyemeyiz sana böyle bişi söyledi diye.sonçta sevmeyen erkek cokta ilgilenmiyo umurunda olmuyo seninleyse seviyodur yanionuda pişman ettisen bunu söyledigi için sorun yok
merhabaa arkadaşlar.. erkek arkadaşımla şimdiye kadar biir çok sorunumuz oldu.. hepsini zamanla aştık amaa banaa en son dediği şeyden sonra şok geçirdimm!!banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. :26:
yanii tamamm, dünyanın en güzel kızı degilim biliyorum amaa yinede fena sayılmam diye düşünüyordumm, komplekse girdimm resmeeeen!!
lütfeen birde siz söleyin, sevgilim bana fazla mııı??
Eki Görüntüle 259957 Eki Görüntüle 259958 Eki Görüntüle 259959 Eki Görüntüle 259960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?