sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

bana bu sölediği sözü bende uzun bi süre sindiremedim.. amaa burnundandaa defalarca getirdim..
şimdiii beniim o uzun burnuma bileee bir sürü iltifatlarda bulunduu
biraaz odun falan amaaa aslında geeercekten çok tatlııı,çok seviyoruum kendisiinii yaaaaa..

canım tabiki bilemem aranızdaki samimiyeti sevmiyoda diyemeyiz sana böyle bişi söyledi diye.sonçta sevmeyen erkek cokta ilgilenmiyo umurunda olmuyo seninleyse seviyodur yani onuda pişman ettisen bunu söyledigi için sorun yok

aslında gercekten çok ilgili,çok düşüncelii bitaneciktir.. amaa kızdıgında ne sölediğinin farkında olamıyo sanırımm.. neysee yaptıklarıylaa affettimm bile, büyüklük bende kalsıın
sadecee aklımda bi soru işareti kalmıştım, amaa sizlerin sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum şimdi..

Güzel bir kızsın..Erkek arkadaşın da kompleksli sanırım..Öyle vay bee denilecek bir yakışıklılığı da yok ayrıca... İnsan sevdiğine hiç bunları söyler mi ? Sanırım yontulmamış bir odunla çıkıyorsun...Seni üzmesine izin verme........

cnm sana bi şey deyim mi sen güzelsin tatlısın ama sevgilinde iş yok tipsizin teki gülüşü çok çirkin burnu uzun gözleri bi tuhaf bence o seni bulduğuna ona yüz verdiğine dua etsin iiice sinir etti beni bu ne yaa

Ya bırak Allah aşkına ne kadar güzelsin!!! Bunlar hep böyle kaybetme korkusu yüzünden..
Sen kendine güvenmeyeceksin ona muhtaç gibi yaşayacaksın o da rahat edecek..
Bir kere kaç milyon insan var elbet herkes bir başkasını bulabilir.. Sen çok daha iyisini bulabilirsin kim bilebilir ki?
Bir insan bir birlikteliğin içindeyse eğer daha iyisini bulamayacağı için değil, sadece sevdiği ve onu seçtiği içindir. Sadece daha iyisini bulmak istemiyordur belkide..
Sevgi bu hiçbir şekilde sadece güzellik için yaşanmaz..
Senin özgüvenin yere düşsün o da nasıl olsa benden başkasını bulamayacağını düşündüğü için gözü hep bende olur diye düşünsün..
Ohh ne ala günümüzde çoğu erkek bu taktiği uyguluyor..
Bizler sevdiklerimize çok önem veriyoruz onları göklere çıkartıyoruz.. Onlar ne yapıyor biz onlara muhtaçmışız gibi davranıyor..
Bence senin burada yapacağın en önemli şey karşısında her zaman dimdik durman..
Eğer dengeyi tutturursanız devam edin ama bence kendini üstün görerek sana saygısızlık ediyor..
Her zaman önce kendi kıymetini bilmelisin..
Çok güzelsin ve seni temin ederim kesinlikle daha iyisini bulabilirsin önemli olan ne istediğin.....
En önemli olan sensin çünkü bu yaşadığın hayat sadece senin hayatın ve bir daha yaşanmayacak.. :13:

kusura bakmada sen sevgiline fazlasın canım oda bunun farkında sanırım senin özgüvenini zedeleyip kendini kıymetlendirmeye çalışıyor klasik erkek işte sen hem güzel aynı zamanda çokta tatlı bir kızsınbunu kendini iyi hisset diye söylemiyorum bunu da bil sen kendi kıymetini kendin bil istemiyorsan güle güle sana kız çok! banada erkek çok de !

Erkek arkadaşın ne demek istiyor biliyormusun etrafımda kızlar çevremde pervane tam istediğim gibi hovardalık yapamadım ama sana bağlandım ben aslında her güzel kız ile birşeyler yaşayabilir sen bana fazla geldin ,olmasanda olur

bu konu güzellik ya da alımlılık mevzusu değil kesinlikle.....eğer bir taraf karşı tarafta kusur arıyorsa onun hissettiklerinde sorun var demektir yani şöyle ki sevgisi samimi değildir..... böyle açıkça yazmak bana düşmez belki ama bu tür yaklaşımlar ilişkiyi zora sokar,,bir yerde tükenir...bu açıdan bakmak daha doğru...... üzülen olmazsın inşallah çünkü gerçekten seviyorsun bu belli.......

bu çocuk mu dedi sana :44: güzel değilsin diye
cnmm o sen nazlanma diye demiştir yada gözü bozuktur takma kafana he takacaksan da boşver bu çocuğu sana sevgili mi yokk hocam.....

hahahahayyt tuzlayayım da kokmasın beyefendiye bak sen... kaldırmayın şunların popişini havaya yaa. o senin gibi hem güzeli hem de seveni bulmuş, cebinde gezdirmeli ipek mendil gibi. Kim oluyo o sana böyle bir laf söyleyebiliyor ? altı üstü sevgilin, bak vurguluyorum; sadece sevgilin şimdiden ağzından böyle bişey çıkıyosa, olur da evlenirseniz ev haliyle yorgun vs görürse neler der kim bilir..
Senin gururunu incitmiş, belli oluyor. Kendine olan güvenini kaybetme lütfen.
Bana öyle bir şey diyecek olsaydı erkek arkadaşım, "istersen gel deneyelim kim albeniliymiş" derdim... Böyle bir karşılık beklemeyeceği için şok olurdu, uzun vadede de aklı başında konuşmalar yapardı...

bence çok hoş bi bayansın hiç kafana takma biraz kırıcı davranmış ama biz kaldırıyoruz erkeklerin popolarını malesef biraz kendini çek eminim ne kadar güzeeeelll bi bayan olduğunu anlayacaktır beyfendi üzülme arkadaşımm

Bence sen ona fazlasın...Bana kalırsa erkek arkadaşında ona fazla olduğunun farkında..ancak sana farklı şekilde ifade etmiş;Belkide seni kaybetme korkusu yaşıyordur

bana bu sözü söyleyecek erkek arkadaşım o dakika çeker giderim birdaha ölse beni yanında göremez. Ne demek buya ayrıca bencede erkek arkadaşına beş basarsın

cok ukalaca
ayrıca Allah yaratmıs ama sevgilini hiç begenmedim
karakterinide sevmedim söylediğinden ötürü

ikinizde gayet hoşsunuz erkek arkadaşını birileri çok yakışıklı olduğu konusunda şişirmiş ama bence hiçte abartılcak bi tarafı yok. ağzı burnu yamuk değil o kadar
bu taarz konularda sen altta kalma canım benden sana tavsiye ben erkek arkadaşıma tartışma anlarında bu tarz konularda sende benden daha iyisini bulabilirsin bende senden daha iyisini bulurum demiştim birkaç kez ama bu sadece bana has bişey değil. erkek arkadaşının totosu kalkmış ama indir bence böyle ukala insanla hayatmı geçer bee. erkek senin hyanında kendini ezik hissetmeli o özgüvenin olduğunu ona göster hadi bayanlar dayanışması

canım sen ondan cok daha guzelsın....sadece bıraz kılo alman gerek herhalde...

kim kimden güzel yakışıklı önemli olan o değil kesinlikle sen dunyanın en cırkını olsanda eger senle birlikteyse gözüne dunyanın en güzeli gelmesende gercekten güzel gelmelisin..
böyle bi arkadaşım vardı su anda evlendiler 1 sene falan oldu ama büyük problem yasııyor..
öncesinde genede iyi davranıyordu ama sımdı ne giydiğini begenir ne baska bişeyini bu ne hal bu ne kılık gibi saçma sapan seyler
kız biraz kilo aldı ama sırf adamın yüzünden cunkı kendine güveni kalmadı ve cok mutsuz bu yuzdende
insan sevdıgı tarafından begenılmek ıster bunun bellı edılmesını ıster özellıklede evlenınce bi ömrünü geçireceksin şimdi bunu diyen 5 sene sonra ne der bi düşünmek lazım hep genc kalmıcaksın yada hep zayıf bu zamanlarda ne der gercekten dusun bunları kabul edebileceksen devam et derim

bahsettiğim arkadaşım eger namusuma duskun olmasam aldatırdım onu diyor cunkı etrafındakı herkes onu güzel bulurken eşi bulmuyor..Allah korusun ama bu tarz erkekler güzel derslerı hakediyor kesnlikle..
ve bence sende deseydın bende seni oyle cok yakısıklı bulmuyorum dıee birazda onun kendine güveni gtsin

Senin de dediğin gibi seni seviyorsa sen zaten ona dünyanın en güzeli gelirsin. Aşk böyle bir şey.

Ben olsam böyle bir saygısızlık, terbiyesizlik karşısında bi dk durmazdım karşısında. Resmen küçümsemiş seni ya! İnsan sevdiğine bunu asla yapmaz. Gerçi sevmediğine de yapmaz çünkü kırmak istemez ama sanırım senin sevgilin zaten düşüncesiz bir insan.

Ayrıca özellikle de gülünce çok tipsiz olmuş sevgilin. Yani kendini yakışıklı buluyorsa yakışıklı adam görmemiş o. Hiç beğenmedim. Çok itici bir tip.

Sen çok tatlısın. Çok hoşsun.

Neden insanlar kendilerini hint kumaşı sanır ki....

Bence tam ideal Türk kadını tipindesin.Elin ayağın düzgün daha ne olsun yahu..

Sevgilini anladık gözü kaşı düzgün diye hiçbir kız ona hayır diyemeyecekmiş gibi sanıyor.

Çok havalanmasın birgün çakılır yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…