sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

kadınların en büyük eksikliği özgüvenlerinin olmaması galiba
özellikle de erkek arkadaşlarının kendilerini güzel bulup bulmaması konusu
aralarında güzellik,çirkinlik muhabbeti geçen çiftlerin birbirlerine çok samimi olmadıklarına inanıyorum
bir süre sonra da bu ilişkilerden birşey çıkmıyor zaten
zira beraber olmalarındaki amaç bu konu üzerinde yoğunlaşınca daha anlamlı bir neden kalmıyor

arkadaşın sevgilisinin üslubunu son derece yanlış ve samimiyetsiz bulmamla beraber
konuyu açan arkadaşın da özgüven eksikliğinin burada kendini teşhir edecek kadar ileri boyutta olmasına şaşırdım
burdaki insanlar size güzelsiniz diyince erkek arkadaşınıza karşı tepkiniz ne olacak bundan sonra
merak ediyorum,ona karşı nasıl bir tutum alacaksınız
başka insanlar beni beğendi sen küçümsedin,beğenmedin dediğinizde bunun ilişkinize katkısının ne olacağı kanaatindesin
gerçekten merak ediyorum

Son düzenleme:
begenmeyen gider.... gayet güzel birisin

Son düzenleyen: Moderatör:
o kendi tipine, ayrık gözlerine falan baksın

o sana fazla değil, tam tersine o sana az bu karakterle

senden daha güzelleri olduğu doğru, zaten herkesten daha güzelleri vardır ama erkek arkadaşının sana böyle cümleler kurması çok yanlış

seven insan için en güzeli sensindir

bence git bul o zaman daha güzellerini de

bu arada sana güzel değilsin dememiş, sakın kompleks yapma. sadece senden daha güzellerini elde edebilirim ama seni tercih ediyorum kıymetimi bil demiş, yani özetle erkek arkadaşının bi tarafları kalkmış (başka tarafa çekmeyin bu lafı )

ayrıca emin olsun sen de daha yakışıklılarını elde edebilirsin. herife bak ya

ayrıca bu işler tiple olmuyor. şimdi örnek verirdim ünlü çiftlerden ama kimsenin de tipine laf etmeye kıyamadığımdan örnek vermicem

ona çat çat söyle tüm bunları, yoksa içinde kalır bir ömür

sevgilin önce kendine baksın koca kafalı...

ya bunun özgüvensizlikle pek bir ilgisi yok bence

herhangi bir insan tipime laf etse o kadar da takmam ama sevgilim ederse fecii moralim bozulur, onun beğenip beğenmesi önemli bir durum çünkü ilişki açısından. bana her baktığında güzel değil diye düşünürse o ilişkiden hayır gelmez. insan sevgilisi kendisini beğensin ister, bu çok normal yaa. özgüvensizlik değil

Son düzenleme:
Sevgilin kendini çok yakışıklı zannediyorsa kesi onun güzellik kavramında bir anormallik var tipsizin teki yahuu sen ona bin kat fazlasın bence.... En iyisi sen onla ayrıl daha yakışıklı birini bul ve ''ben sana daha yakışıklılarına layıkım ve buldum bak'' de. Sevgilinize yapılıcak en güzel şey bu.....

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konunuz "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oldum haaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzum o erkek ark ına deki önce o saçına bı baksın m.ö kalma modelle gezıyor sana laf atıyor....bunun totosunu kaldırmışlar cnm....çok da fifi de...benden daha iisini bulacaksan kapı ahanda orda de.bana erkek sana da kız cok de.hadi yallah de bı güzelde o zaman o bilmem kaç metre yukseklıge cıkan totsu bak nasıl yerın dıbıne çakılıyor..............sen gayet guzelsın ama bunu sana söyleyen ınsanla ilişkini gözden gecırmelısın.....

ben olsaydım ..benden çoktannnnnnnnnnn 37 numaralı tekmeyi PATTT yemişti kafasının etrafında yıldızlar uçmuştu....istesem daha güzellerini bulurummmu olurummu demiş ya gitsin olsun..
şu erkekleri bu hale kadınlar getiriyor..

Ayrıca çok güzel ve bakımlısın..

bence çok hoş ve alımlısın..
ama sevgilinin söyledikleri çok çirkin.. yoluna devam edeceksen,haddini bildirmelisin..herkes sınırlarını bilmeli..
büyüklenip,böbürlenmiş resmen ben olsaydım ;'' git daha güzelini bul da başın göğe ersin o zaman'' derdim..
rencide etme hakkını kim ona veriyor ki? öfff sinir oluyorum böylelerine, bayan yada erkek ne farkeder.. bulunmaz hint kumaşı havalarında

bunu gerçekten içtenlıkle tüm kalbimle söylüyorum çok güzel ve tatlı bi kızsın maşallahama sevgilin için aynı şeyi söyliyemiycem hiç hoş değil bence asıl sen istesen daaha yakışıklılarını bulabilirsin senin yerinde olsam madem beni beğenmiyorsun kapı orda daha güzelini bulabilirsin derim insan sevdiği insanı az da güzel olsa çirkinde olsa öyle değer vermeli ve sevmeli güzel olduğun için de seviyorsa da sevmesin daha iyi senin kalbini sevmesi en önemli olan yok istesem daha güzelini bulurum falan ne demek ya bu en kendini beğenmişlik bi sinir oluyorum şöyle insanlara

Son düzenleme:
bence birbirinize uygunsunuz hatta sen ondan dahada güzelsin canımm,bilemicem ama belki çevresindeki insanlar onu fazla abartmış olabilir.

geçenlerde bir yazı okumuştum güzel olan sevilmiyor,sevilendir güzel olan.yani insanın sevdiğidir güzel olan.erkek arkadaşın bence kalaslık yapmış.çok cici bir kızsın.onunda gerçekten böyle düşündüğünü sanmıyorum bence canını yakmak istemiş.bazı insanlar sevdiklerinin canını yakmayı severmiş.resminizi gördükten sonra o durum aklıma geldi.biraz yontulursa bence birbirinize yakışıyorsunuz.

Şu erkeklerin kızlar benim elimin kiri istediğimi alırım istediğimi bırakırım havaları yok mu
Bence gayet güzel bir kızsın...
Sevgilin de çok patavatsız , ambalaj iyi ama içerik bakımından sınıfta kalmış ne yazık ki
Ya insan sevdiği kişiyi üzmek istemez , eksiği varsa bile görmezden gelir benim bildiğim..Bunun gibi senden daha iyisini bulurum demez yani...
Sevgisinden şüphe ettim :44:

güzel bir bayansin canim
ayrica herseyde dis görüsnüs degildir
birazda karakter önemli
arkadasin henüz bunu anlayacak yasta degil sanirim
gerci kendisi olgun gözüküyor ama tavri cocukca

benim kendime olan güvenim hep tamdı.. şimdiye kadar hiç bir ortamda dışlanmadım. sonuçta güzellik göreceli bir kavram yani görüntümden hoşlanmayan bile hep,içimi,samimiyetimi sevmişlerdir.. sevgilimden bunları duyunca söyle bi durdum.. kendimi sorguladım. başkaları tarafından beğenilmek tabiki güzel ama en önemlisi beraber oldugum insanın beğenmesidir benim için..
ikimizinde birbirini kırdıgı, üzdüğü zamanlar oldu.. benim şimdiye kadarki en büyük hatam söz verdiklerimi tutmamış olmamdı amaa kendime göre haklı sebeplerim var benimde. yeri geldi oda beni çok kırdı amaa hepsinin üstesinden geldik sonuç olarak. bu tür düşüncesi oldugunu duyunca üzüldüm açıkcası..

Ne olursa olsun böyle bir şey demek çok seviyesizce. Tipsizin tekinin bunu demesi de komik :) İişkiniz yeni olmasına rağmen affetmişsin.Ben olsam bozulduğumu belli etmez zayıf noktasını öğrenir onu bahane ederek anında yol verir cillop gibi bir çocuk bulur nisbet yapardım :)

canım ortada bi çirkinlik varsa bu asla sen değil onun bu sözleri ve uslubu...
zira çok tatlı ve güzelsin,(maşallah barekAllah )
bi arkadaşda söylemiş katılıyorum ona.
gönül güzeli sevmez,sevdiğini güzel görür...
eğer bu söyledikleri şaka yolluysa(ki o bile hoş değil aslında) neyse de,eğer ciddiyse bunu söylediğinde bence otur bi düşün,acaba bu adam senin için doğru kişi mi diye...
çünkü gerçekten böyle düşünüyorsa,o güzelliğine,iyi niyetine yazık.harcama böyle insanlara

çiftler birbirini sevdikten sonra aralarında kıyaslama yapmam kişiliği karakteri tamamsa tamamdır. ama o bunu söylemiş yaa şimdi yapabilirim. sana bişey söyleyeyim mi sen ona fazlasın ( ki böyle söylediği için) ondan kat be kat güzelsin yanyana durduğunuzda ondan daha hoş duruyosun. o yaşlı durmuş senin yanında. insan sevdiğine gönül gözüyle bakar bikere nasıl böyle sözler sarfedebiliyor. daha albenili daha güzel bulabiliyosa (daha ne istiyo anlamadım gerçi) ona gitmesini söyle. kusura bakma ama böyleleri sinirimi bozuyor. kız arkadaşına kıyaslama yapanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…