- Konu Sahibi gookce0330
-
merhabaa arkadaşlar.. erkek arkadaşımla şimdiye kadar biir çok sorunumuz oldu.. hepsini zamanla aştık amaa banaa en son dediği şeyden sonra şok geçirdimm!!banaa, sen çokta fazla albenisi olmayaan birisisin.. ben istesem senden çook daha iyilerini,güzellerini bulabilirim.. ama bak seninleyim yinede kıymetimi bilmiyosun dedi.. :26:
yanii tamamm, dünyanın en güzel kızı degilim biliyorum amaa yinede fena sayılmam diye düşünüyordumm, komplekse girdimm resmeeeen!!
lütfeen birde siz söleyin, sevgilim bana fazla mııı??
Eki Görüntüle 259957 Eki Görüntüle 259958 Eki Görüntüle 259959 Eki Görüntüle 259960
kadınların en büyük eksikliği özgüvenlerinin olmaması galiba
özellikle de erkek arkadaşlarının kendilerini güzel bulup bulmaması konusu
aralarında güzellik,çirkinlik muhabbeti geçen çiftlerin birbirlerine çok samimi olmadıklarına inanıyorum
bir süre sonra da bu ilişkilerden birşey çıkmıyor zaten
zira beraber olmalarındaki amaç bu konu üzerinde yoğunlaşınca daha anlamlı bir neden kalmıyor
arkadaşın sevgilisinin üslubunu son derece yanlış ve samimiyetsiz bulmamla beraber
konuyu açan arkadaşın da özgüven eksikliğinin burada kendini teşhir edecek kadar ileri boyutta olmasına şaşırdım
burdaki insanlar size güzelsiniz diyince erkek arkadaşınıza karşı tepkiniz ne olacak bundan sonra
merak ediyorum,ona karşı nasıl bir tutum alacaksınız
başka insanlar beni beğendi sen küçümsedin,beğenmedin dediğinizde bunun ilişkinize katkısının ne olacağı kanaatindesin
gerçekten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?