sevgilim beni güzel bulmuyormuş..

bnce sevgilin delirmiş yada kör :52::52::52: gerçkten çok güzelsin cnm hiç takma bile üzlme bu konuya takılıp güzel miyim değilmiyim deme ama böyle birşey söylemesi çok saçma

Bence birbirinize yakışıyosunuz. Çirkin bi kız değilsin, güzelsin. Hatta birbiriniz için tamsınız bile. Ne o senden üstün derecede yakışıklılığıyla göze çarpıyor seni geride bırakıyor nede sen aynı şeklde onu.. İkinizde gayet eli ayağı düzgün insanlarsınız. Ben dışarıdan bakıldığında bi gariplik göremedim. Sevgilinin neden böyle düşündüğünüde çözemedm tabi ama zevkler ve renkler tartışılmaz buda var. Bana güzel gelen biri sana güzel gelmeyebilir. Ama bunu o şekilde dile getirmesi hoş değil. Dolaylı yollardan belki söyleyebilir fakat en azından öyle dediğin gibi olarak değilde, biraz daha bakımlı olsan ne güzel olur falan gibilerinden.. O sana kaba bi şekilde söylemiş bu yüzden senin bakımlı olman veya onun için bişeyler yapman anlamsız. Güzellikle söylesedin yapabilirdin belki. Ama hiç hoş bi şekilde dile getirmemş. Bana kalırsa sende ona şunu de; ''Sende cok fazla yakışıklı sayılmazsın, etrafta senden daha yakışıklı insanlar var ama ben seni tercih ettim. Hiçbir zorumda, pişmanlığımda yok. Ama senin varki bunu dile getiriyosun. Madem kıymetini bilmiyorum ve benden daha güzellerini bulabilirsin. E git bul ozaman'' de ve geç.. Üzme kendini..

Bir insan sevgilisi nisanlısı veya esinin cirkinligini görüyorsa sevmiyordur cünkü seven insanın gözü cirkinlikleri görmez güzelliklerini görür ayrıca siz cirkin degilsiniz nasıl bakarsa öyle görür

Bir insan sevgilisi nisanlısı veya esinin cirkinligini görüyorsa sevmiyordur cünkü seven insanın gözü cirkinlikleri görmez güzelliklerini görür ayrıca siz cirkin degilsiniz nasıl bakarsa öyle görür

ben sana bişi diim mi?:1:
bence sen ona yetmiş yetmiş hatta artmışsın :16:
öyle ki beyefendi de bunun altında kaldığının farkında bence:63:
hiç sıkma canını,madem bulabilirdin yürü git bul de:12:
çok sinirlendim bak şimdi:47::1:

sen kendine bak koca kafa deseydin :57:

canım sen onu çok şımartmışssın bu sebepten sana bunları söyleme cesaretinde bulunmuş..

ayrıca albenin olmadığının yeni mi farkına varmış?
sanki bu lafın arkasından bazı talepleri olacakmış gibi geldi bana..

neyse...

sen kendinden sakın ödün verme gayet hoş bir kızsın, o kadar kendine güveniyorsa yol ver gitsin deli mi ne gıcık oldum muhtereme :47:

:) Ne aciz insanlar var su dünyada .... Ben senin yerinde olsam o gün birakirdim onu terbiyesiz... Ne kadar Tatli ve dogal bir kizsin Masallah :nazar:

Birsey anlatim hemencicik :) 14-15 yasindaydim galiba neyse ergenlik cagi fln Tombisdim ve gözlügüm vardi kumas pantolon giyiniyordum altinada spor ayakkabi sacimi hep at kuyrugu diye baglardim bakim nedir de bilmezdik yani sac yapmak makyaj yapmak yoktu evin büyük kizi da bendim o ara biriyle tanistim kendisi hastalik gecirmisti kücükken ve cubuklarla yürüyordu yani cocukken hastaligi bacaklarina vurmustu .. bir kac ay öyle görüsüyorduk telefonlasiyorduk fln bu arada ayni yastaydik belirteyim.. Birgün telefonda bana sen hic güzel bir kiz degilsin dedi ben istesem baska kizlarlada gezerim ayni seninki gibi dedi.. bende cok sinirlendim o gün ama belli etmedim daha da konusmadim... Neyse allahtandi sanki bir kac hafta miydi ne dayim dediki sen ne zaman genc kiz gibi giyineceksin... hem o oglan öyle dedi hem dayim uyarmisti bende degisim yapmaya karar verdim tam 20 kilo verdim yazin ve lens takmaya basladim burnu sivri topuksuz ayakkabilar giyiniyordum kumas pantolon vs.. sonra yine birgün o cocukla karsilastim.. Cok degismissin dedi ama keske degismeseydin... Sanirim özgüven vs artmisti daha acik sözlüydüm güler yüzlü olmaya basladim ve Sema degismisti iste :) Yani seni begenmiyormu arkasini dönsün gitsin... Allaha bin sükür cok güzel bir kizsin..

Aklima geldi yazdim yine uzamis :1:

ukala dümbeleği sanki kendi çok mu çekiciymiş bence sen gayet cici bi kızsın her kadın kadınsı ve sexi olucak diye bişi yok gayette şeker ve güzelsin o kendine baksın sanki zannedersin hugh jachman kendi ya:53:
tövbeee yaaa ALLAH böyle ukalalarından esirgesin RABBİM aminnn
evet doğru söylüyosun canım insana sevdiği herkesten ve herşeyden güzel ve çekici gelmeli:20:

sen ona göre fazla güzelsin... kendisi eksik yönlerini senin özgüveninle oynarak mı tamir ediyor? kendini boşuna üzmüşsün bence çok güzelsin.. aksine sevgilin bana itici geldi..

bak canım bence birbirizinize çok yakışmışsınız..ben senin gülüşünü çok beğendim çok hoş bi kızsın..
:nazar:
erkek arkadaşın bence saçmalamış..ve bu hiç hoş bişi değil..bu szöü üzerine düşün bence..ileride evlenince neler diycek merak ettim şimdiden böyleyse..ayaklarını yerden kesip sana iltifatlar etmesi gerekirken..bak bunu çok iyi dğerlenidr ilerde üzülmemek için..madem öyle de sen daha güzellerini bul de bakalım reswt çek..

Herşey bir yana; böylesine densiz, saygısız laflar söyleyen biriyle ilişkinizi tekrar gözden geçirin derim...

Belli ki sevgilinin kompleksleri var seni kendinden daha üstün bulduğu için senin kendine olan özgüvenini yitirmeye çalışmış,başarılıda olmuş böyle birşey sorduğuna göre..
Bence gayet hoş birisin..
Şunu söylemeden geçemeyeceğim sana bunları söyeleyebilen biriyle daha fazla vakit kaybetme bence.

bana böyle birsey söyleyen adama git bul o zaman yolun acik olsun derim ve arkami döner giderim..
beni sevdigini söyleyen biri olarak eger begenmiyorsa beni demek ki sevgisi felanda yalandir..
sahsen ben komplexe girmezdim, sevgisinden süphe ederdim, ondan sogurdum ve ne kadar yüzeysel biri oldugunu düsünürdüm..
ne yapacakmis güzelligi alip vitrine mi koyacakmis?
buyursun o zaman gitsin bulsun daha güzelini 24 saat birbirlerine bakip ne kadar güzel ve yakisikli olduklarindan konussunlar..

bana böyle birsey söyleyen adama git bul o zaman yolun acik olsun derim ve arkami döner giderim..
beni sevdigini söyleyen biri olarak eger begenmiyorsa beni demek ki sevgisi felanda yalandir..
sahsen ben komplexe girmezdim, sevgisinden süphe ederdim, ondan sogurdum ve ne kadar yüzeysel biri oldugunu düsünürdüm..
ne yapacakmis güzelligi alip vitrine mi koyacakmis?
buyursun o zaman gitsin bulsun daha güzelini 24 saat birbirlerine bakip ne kadar güzel ve yakisikli olduklarindan konussunlar..

Evt arkadasa katiliyorum cok güzel yazmis, insan sevdigi insana asla öyle bisey demez, sanirim kendiyle komplexleri var kendini kanitlama geregi duyuyor

şöyle bi örnek veriyim burda
bi erkek arkadaşım vardı baya yakışıklı boylu poslu (hatta şimdi dizilerde artık) bi gün kalabalık bi grup oturup muhabbet ediyoruz kafede
içeri bi hatun girdi bizim yanımızda bulunan hatunlardan biri aa ne kadar güzel bi baksana sana nasıl yakışır falan dedi erkk arkdşma dönüp
bende ağzmı açp tk kelme diyemedm ndnse :53:
sonra sevgilim döndü gözlerimin içine bakarak ( ama ne bakış eridim) benim yanımda olan benim için dünya güzelidir gerisi kimin umrunda dedi :31:

Sevgiliniz kendisini Kıvanç Tatlıtuğ felan mı sanıyor. Ayna hediye edin. Komplekse girmenize gerek yok. Uyumlusunuz. Sizden fazlası yok.

Oha çok güzel bir kızsın sevgilin ayıp etmiş, kaldı ki senin fiziki güzelliğin olmasa da seni seviyorsa senleyse zaten seni beğeniyordur kalkıp da albenin yok sözcüklerini ciddi ciddi söylememeli. Ha şaka falansa o ayrı.

Lafa bak yaa, bir kere bu işler tiple olmuyor söyle ona!

Adam olmak kafada yürekte biten bir şey. Karaktersizse, veya özgüvenlilik altında kompleksli bir yapıdaysa bu onun bir hiç olduğunu gösterir. Madem bulabilirmiş bulsun. Sende bulduklarını onlarda bulabilecek miymiş? Bunları söyleyen o ruh halini pek normal görmedim,Biraz züppe biri sanırım.

Back
X