Sevgilim beni red etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilisine açımmmmmm diye ağlayan kız değil bu değil mi? :1ninca::kedi:

ay bu omuu ciddenmii?? hani sevgilim bana yemek yedirmiyor yeemek ısmarlamıyor diyen??

Valla tarz aynı, hikayer aynı, açlık var falan..
Şimdi baktım da önceki sayfada da kolonya denmiş, demek ki o kaydirigubbakcemile5

Evlenmeden öpüşmeye karşı bir erkek ???

Bence seni etkilemeye çalışmış ! Belki de henüz çok erken olduğu için temkinli davranıyordur. Bekle ve gör, kendini çek biraz.

bencede seni etkilemeye çalışmış madem öyleee bundan sonra böyle de.

düşündümde haklısın de elini falan tutmaya kalktığında evlenmeden olmas desositososito

Valla tarz aynı, hikayer aynı, açlık var falan..
Şimdi baktım da önceki sayfada da kolonya denmiş, demek ki o kaydirigubbakcemile5

ha bide sevgilisi kafayı sepmişti bilahare..artık bilmem kaçıncı sevgilisimi yada hayalet sevgilisimibilemicem...dört koldan dört nikle saldırıyor zaar...ne çeşit bi insan olduğunu çözemedim...psiklog psikiyatrlar bi açıklığa erdirse...

bu çitos bira kokoreç öpmek yalanımydı yanii???ama ama ama benim duygularımla oynadınn sen şimdi kolonya çık dışarı saklandığın yerden (' ',)

deruşum kızım benimm yok yok öle erkek varda yok yaniii sen çitoslara kokoreçlere biralara bak :) uleeyn canım çitosla kokoreç çekti bee (' '

hey maşallah 4 tane misafir var acep diyom ben bu misafirlerde değişik değişik nikte olan arkidişmii:):) elma dersem çık armut dersem çıkmaa elmaa (' '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…