sevgilim beni sallamıyor mu

yasoi790

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
9
-6
1
merhaba arkadaşlar, kafama takılan bir soru yüzünden bugün üyelik açtım.
eski sevgilim yeni sevgilimin numarasını bulmuş ve ona, önce kendi ismini söyleyip duymuşsundur deyip ve beni-eski sevgilisi- üzerse diye başlayıp küfür edip tehdit etmiş.
eski sevgilimin küfürü ve tehditi tabiki yanlış ama yeni sevgilim de sanki hiç savunmamış beni. cevabı aynen şöyle;
kimsin derdin ne bilmiyorum kiminle ne derdin varsa onunla çöz.ben kimseyi tanımıyorum.derdini git başkasına anlat.
yani ben kimseyi tanımıyorum derken eski sevgilimden mi bahsetmiş yoksa benden mi anlamadım ki gönderilen mesajda ismim var yanlışlıkla gidecek bir durum değil. insan sen kimsin deyip savunmaz mı.sanki beni direk eski sevgilimin önüne atmış gibi.yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.

Eski sevgiliniz yeni sevgilinizin numarasını buluyor , yeni sevgili de mantıklı bir hareketle kimsiniz bilmiyorum sorununuzu benle çözmeyin diyor “ ne yapmalıydı birbirlerine küfürleşip seni mi özleşmeye çalışsalardı mesela ? Gayet mantıklı davranmış . Kavga çıkma potansiyelini sıfıra indirmiş .

Birinin arıza eski sevgilisi olması tam bir red flag. Savunmamayı bırak ayrılsa bile hak verirdim yeni sevgiliye. Biriyle sevgili oldu diye kimse onun ruh hastası eski sevgilileriyle uğraşmak, küfürlerine, tehditlerine maruz kalmak zorunda değil.

Bu arada size kendi mi gösterdi mesajları nerden okudunuz?

arkadaşlar birbirlerine küfür edip beni özleşmesin yada benim için canını vermesin tabiki ama hiç ilişkiniz olmamış gibi sanki, ilişki dediğiniz şey ''biz'' demek değil mi? bizi rahatsız etme demek bu kadar zor mu? biz diyorum bakın ben değil

eski sevgilim yeni bir instagram açıp oradan ekran görüntülerini attı bak sevgilin seni savunmuyor diye

Ben adamın yerinde olsam direkt ayrılırım, böyle sorunlu tiplerle beraber olan da sorunludur bence. Ne saçma sapan işler bunlar, kafa göz dalsa, başını belaya soksa o kadar memnun olacaksınız beni savundu diye.
hangi ara ben de sorunlu oldum ya :) neyden memnun olacağıma da karar vermişsiniz :) ilginç

Hanımefendi bizi rahatsız etme dese küfürler savuran eski sevgiliniz rahatsız etse daha mı hoş ? Siz biz olmanız için öncelikle davranışlarınızı gözden geçirin , bir de adama bu sebepten problem çıkardıysanız ayrılsa yeri . Şu devir de kimse kimseyle uğraşmak istemez . Niye adam senin eski sevgilinle muhattap oluyor yani ? Tuhaf tuhaf ilişkiler ya

''tripqueen'' kullanıcı adının hakkını veriyorsun gerçekten. davranışlarım nedir mesela ne gördün de yanlış olduğuna karar verdin cevap hakkı sende dinliyorum seni :)

Yeni sevgilinizin birazcık aklı varsa, sizden koşarak uzaklaşır.

Eski sevgiliniz yeni sevgilinizin numarasını nerden bulmuş ?

Gayet saglıklı ılıskı ıcındeyım. Ne munasebet eskı sevgılım, yenı sevgılımın numarasını bulup tehdit edecek. Sızın ılıskınız cok saglıksız ve ergence. 2 gunluk ılıskı de kımse bız olmaz. Boyle tehditlerın, numaraların olsugu ılıskı de bız olamazsınız. Bıter bu ılıskı ben sıze dıyım

''tripqueen'' kullanıcı adının hakkını veriyorsun gerçekten. davranışlarım nedir mesela ne gördün de yanlış olduğuna karar verdin cevap hakkı sende dinliyorum seni :)
Keşke sende biraz sevgili olmak ne demek bir ilişki içerisinde davranışlar neler olmalı onun hakkını verseydim en azından böyle bir konuyu buraya danışmazdın , 5 kişiden 3 ü sana yanlışsın diyorsa otırup düşün derim , sonuçta sağa sola mesaj yetiştirerek olacak iş değil bunlar . İlişki senin ilişkin ama bu tavırlarla zor .

arkadaşım zaten yanlış mıyım diye sizlere danışıyorum, ancak bir dangalak eski sevgili ortalığı karıştırıyor ama kabak bana patlıyor onu anlamadım

arkadaşım zaten yanlış mıyım diye sizlere danışıyorum, ancak bir dangalak eski sevgili ortalığı karıştırıyor ama kabak bana patlıyor onu anlamadım
Yanlışsın diyenlere tuhaf tuhaf konuşuyorsun o ne olacak tam olarak ne istiyorsun sen ? Fikrini doğrulayalım istedin ama olmadı .

evet haklısın yada hayır haksızsın dersin ben de anlarım ama kalkıp da seni mi özleşsinler, senin için birbirini mi öldürsünler diye ahmakça cevap verirsen alacağın cevap da budur :) neyse burası bildiğin umutsuz ve mutsuz ev kadınları yuvasına dönmüş.hesabı açtığım gibi kapatmalıyım anlaşılan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…