Sevgilim beni seviyor mu yoksa kullanıyor mu

İstemezsen kararına tabi ki saygı duyarım saygı duymak zorundayım dedi
Bunu bir kez diyip, sonrasında saygı duymaya başladıysa sıkıntı yok ama bilmem kac kere söylüyorsa sizi baskı altına almaya çalışıyor/ sizi manipüle etmeye çalışıyor demektir.

Böylesi adamdan ben korkarım, siz de korkun. Belli ki hazır değilsiniz, istemediğiniz birşeyi, sırf o istiyor diye sakın kabul etmeyin. Sizi gerçekten seviyorsa , saygı duyup bekleyecek, yoksa defolup gidebilir zira derdi başkadır.

Bu arada bir aylık ilişki bana da çok erken geldi böyle şeyler için.

Daha önce hiç öpüşmemiş bile olan birisi için 1 aylık ilişkide teklif edilen birliktelik deli saçması... Sen de gerçekten sevdiğine inandığın ya da gerçekten arzuladığına, hoşlandığına emin olmadığın biriyle ilk birlikteliğini yaşama. sana koskocaman güpgüzel bir abla tavsiyesi. Bunu da "ay bakiresin, bekaret önemli bıdı bıdı" manasında asla söylemiyorum. ilk birlikteliğin önemli, değer verdiğin ve arzuladığın biriyle ol ki bu işin şuan ki sevgili bozuntunun söylediği gibi "herkes yapıyor yeaa" gibi bir şey olmadığını yaşayarak öğren... bi de çalışan bir adam zaten sevgilisini 2-3 kere arar, arada da mesaj atar sen biraz lisede kalmışsın, zaçmalama...

birlikte olmak istiyorum denmesi de bana tuhaf geliyor
o doğalında işleyen bir süreçtir.
hadi gel yapalım olmaz ki:)
orada bir sıkıntı var bence.
senin de rızanı alarak yarın ona dertlenmemen için sana soruyor bence
bunu her soran erkekte bunu ararım ben
sen de istedin diyecek yarın.
ben inancım gereği evlilik öncesi cinselliğe karşı biriyim, ten uyumu cinsellik yaşanmadan da anlaşılabilir, illa buna gerek yok
bunun için duyguların çok önem taşıdığını düşünüyorum
sağlam duygular varsa hiçbir şey yıkamaz .
ve ten uyumu vs de sağlam ilişkide ballı börek gibi yaşanır
1 ay da çok çok erken bir süre
evlilik öncesi cinsellik yaşayan biri olsaydım aylarca beklerdim yine de bunun için,iyice emin olmadan yaşamazdım.

Siz 1 aylık ilişkide yatağa girmeyi kaldırabilecek bir yapıda değilsiniz, toplumda hala erkek cinselliğinin kadın cinselliği ile eşit olmadığını savunan davarolar var utanmadan podcast falan yapıp çöp fikirlerini yayabiliyorlar, bunlar sizi üzecekse sakın sakın yanaşmayın, erkek milleti ikiyüzlü.

Siz istemedikten sonra böyle zorlaması normal değil haberiniz olsun.ama istiyorsanız sorun değil. Ama erkeklerde bakire kız hevesi var

Reactions: hlz
erkekler anı biriktirdikçe aşık olur bağlanır, 1 aylık ilişkide çiçek aşk bombardımanı oluyorsa love bombing yani şuan sen vermezsen senden başka taliplere kapı açacak tabiki duygu yok direk cinsellik amaç

Ya daha önce öpüşmemiş birine ilişki teklifi yapmak çok absürd geldi bana. Üstelik bunu önceden anlaşma imzalar gibi sorması da çok itici. Benim bildiğim zamanın akışında gerçekleşir böyle şeyler. Önden anlaşıp hadi yapalım demek??
Av-avcı ilişkisi sanki bu. Daha önceden öpüşme dahi yaşamamış birini ilişkiye ikna etmeyi hırs yapmış gibi hissettim ve hiç oluru yok gibi geldi.

Acele etmeyin,daha birbirinizi tanımadan işi cinselliğe getiriyorsa evet kullanmak istiyor.Sizin istemediğinizi de biliyor ve sizi manipüle ediyor.Bence çok erken birbirimizi iyice tanıyalım de ve kabul etme,sonra tavırlarına bak.Başlangıçta böyle ilgili davranıp ,seviyormuş gibi görünüp kızı elde edince buz gibi soğuyanları burada çok gördük.Sonra çok üzülürsün,hersey için çok erken.

birşeyler yaşamak istemiyorsanız sizi zorlayamaz.
normal olan şey karşılıklı istek ile kendiliğinden gelişen şeydir.

Sadece şunu demeye geldim:
Sırf "adam istiyor" diye bedeninizi birinin oyun alanı haline getirmek zorunda değilsiniz. Siz ne zaman isterseniz, o zaman olur. Erkekler bu baskıyı yapmaya o kadar alışkınlar ki.. Tüm kadınlar onlara hak zannediyorlar.
Sezgilerinizi dinleyin.

Ayrıldığında pişman olacağın hiçbir şey yapmamalısınız. Bazı insanlar için bu normal olabilir bazı insanlar ise evlilik öncesi cinsellik yaşadığı için kendini kötü hisseder. Eğer ikinci gruptan iseniz kendinizi ilk grupta görmeye zorlamayın, sonradan pişman olacağınız hiçbir şey yapmayın. Yaşınız daha küçük, sizin duygularla kendinizden taciz vererek ayrıldıktan sonra cinsellik için kullanıldığınızı hissetmek ağır gelebilir.

Dediğinize katılıyorum, hadi birlikte olalım demekle de birlikte olunmaz ki plan yapar gibi. Mahsus senden rıza alır gibi sana soruyor ki bir şey olduğunda ben seni birlikte olmaya zorlamadım sen de benimle birlikte olmayı istedin diyebilsin diye. Bence hemen daha acele etmeyin, daha da ısrarcı olursa bu benim için özel bir şey diyebilirsiniz. Ten uyumunu sana olan dokunuşlarından etkilenmenden de anlayabilirsin, onu arzulamandan da bu anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…