• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni terk etti :((

black eyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
5
0
86
37
Belçika
Merhaba arkadaslar

Ben 22 yasinda bi bayanim. 9ay once benden 8 yas buyuk sevgilimle tanistim ve netten gorusmeye devam ettik. Beni çok ama çok seviyordu, bana hiç kiyamazdi, herseyden ustun tutuyordu..
Bir ay once anneme konuyu açtim, annem kesinlikle kabul etmedi. Tanimiyoruz belki kandiriyordur seni vs. bu tür seyler soyledi. Annem bu duruma çok üzüldu ve hastalandi, bende korktum sevgilimi terk ettim. O hiç pes etmedi 3hafta boyunca beni birakmayacagini soyledi, en sonunda geri döndüm ona. Sonra anneme tekrar soyledim beraber oldugumuzu, annem tekrar hastalandi, ve ben yine terk ettim. Bu boyle 3defa oldu. Sevgilim “sana tek sartla donerim yemin edersen seninim” dedi. Yemin ettim. Annemede soyledim, artik annem ondan vazgecmeyecegimi biliyor. Hatta evlenmemizede izin verdi, beni istemeye gelceklerdi..

Dün bana aynen sunlari soyledi: Annenin beni assaladigi yeter, biktim annenden ayrilmak istiyorum, hergun bisey cikiyo, istekleri hiç bitmiyo annenin..
Onu vazgeçirmek için herseyi denedim ama dinlemedi bile beni. Sen bana çok çektirdin arkandan agladim yataklara düstüm dinlemedin beni dedi, simdi sira bende dedi, ayni senin yaptigin gibi, eger pisman olursam geri dönerim sana dedi gitti.. Bana karsi hiç bu kadar acimasiz olmamisti.. Daha dün evlilik planlari yapiyorduk :(

Bu yaptiklarina anlam veremiyorum :( Aceba beni intikam almak içinmi geri kabul etti diye dusunuyorum? Yoksa beni deniyormu pes edip etmeyecegimi anlamak için?

Sizce ne yapmaliyim? :( Ben çok kotu durumdayim :( Annem beni istemeye gelcekler diye biliyor, halbuki beni terk etti :(

Hakkinizi helal edin uzun oldu :s

canım annen ne istedi ki aşırı bunaltıcı mı oldunuz adama,yoksa bahane mi etti bu durumları.. seviyosa biraz kafasını dinleyip döner

Keşke annenle aranızda olanları ona anlatmasaydın.
Erkek böyle şeylere hiç gelemiyor malesef.
Şimdi üzülüyorsun ama ailenin onay vermediği bir ilişkiyi sürdürme hayatım.
2 ağlarsın 3 ağlarsın ama sonsuza kadar annendir senin yanında olacak olan.
El oğlu çekemez hemen tek başına bırakır seni.
Sen gel anneni dinle.
Ne kadar izin vermiş olsada annen onaylamıyor içten içe.
Ahını alma derim.
Biraz zamana bırak.

bence hiç arayıp sorma. gerçekten seviyorsa döner zaten. sevmeyip intikam almak için yaptıysa da bırak yaptığıyla kalsın. Allaha havale et:34:

Anneni bahane etmesi bile korkunc..
Bir dakika durmazdım..Hem ayRılıp barışarak falan ilişki laçkalaşmış zaten...
Bence hayırlısı olmus tatlım..Boşver gitsin..
Sanki annenden ne kahır cektı de bunları dıyebılıyor..hey allahım hem suclu hem guclu takılıyor bu adam..
Ne mucadele verdı sankı annecın ıcın..ayyy boyle evlı bıle değılken annecıgıne olan bu lafı ıcın sen affetme asıl onu..

Son düzenleme:
Annem evlenmemi istemiyor, kendisi erken evlenmis, benimde kendi çektiklerini çekmemi istemiyor..
Dönermi hiç bilmiyorum, herseyi sildi bana dair ne varsa :(
Annemin istekleri gercekten çok büyüktü, altindan kalkamazdi.. Ama anlamadigim degermiydi beni terk etmeye, sonuçta kendisi diyordu ara yol bulunur sen üzülme :(
Birde bugun yazmis facebook'a, çok kisa sure sonra gorceksin biriyle nisanlanacam, pesimi birak.. :((

bence bu bahane gerçekten sevseydi bırakmazdı.benim annem çok eziyet etti ölümden döndüm ama yınede bırakmadık birbirimizi,yine olsa yine yaparım.pişman olmadım.eşim 27 ben 21 yaşındayım.annemde36 yaşında,şuan hamileyim.3sene bitti evleneli.eşim benden hiç vazgeçmedi.annem yok dedikçe o dahada sarıldı

dusuncelerinizi paylastiginiz için çok tesekkur ederim.
Ama su da var, annem gerçekten çok agir konusuyordu onun hakkinda, bende gittim hepsini ona anlattim :s

dusuncelerinizi paylastiginiz için çok tesekkur ederim.
Ama su da var, annem gerçekten çok agir konusuyordu onun hakkinda, bende gittim hepsini ona anlattim :s

Çok yanlış yapmışsın. İnsan annesinin dediklerini anlatır mı hiç sevgilisine? Hele ki olumsuz şeyleri?
Sevgilin haklı. Canına tak etmiş. Sen yokuşa sürmüşsün ilişkinizi.

Bu durumda onu ikna etme çabalarına devam etmelisin. Ama annenin onun için konuştuklarını nasıl aklından çıkarsın ki çocuk! O da ayrı dert. Biraz akıllı davranman gerekirdi. :19:

Son düzenleme:
Back
X