Sevgilim beni terketti ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Sevgilimle kısa süreli bir ayrılıktan sonra 1 hafta önce barıstık. Beni ablasının düğününe davet etti gittim hersey cok guzeldi.
Bayram sabahı arkadaşlarımla buluştum beni aldı sonra sonra 15 dk yanımda durup eve gitti misafir var dıye 1 saat sonra arkadaslarıyla dışarı çıktılar ve içkili bir mekana gideceklerini soyledi. Brn kıskanclıktan ve vakti varken yanımda az durdugu için trip yaütım biraz burnundan getirdim aradım üstüne bide ve bana dünde böyle yaptın bak onu unutmadım dedi bende eski konuyu actıgı için dalga gecerek sende 5 ay önce sunu yapmıştın derken biranda bana sende benle ayrıyken elin oğlunun arabasında gezdin dedi arkadaşlarıyla arabadaydı bunu söylerken bende beni millete reklam etmeye utanmıyomusum dedım kimse duymuyo muzik var dedi inanmadim karaktersizsin dedim kapattım arayıp bana nasıl karaktersiz dersin bundan sonra özgursun dedi ve bidahada defalarca aramama ragmen telefonumu acmadı. Sizce o mu hakli ben mi bilemedim ne yapmalıyım 2 gun oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
ard arda neden aradınız hiç mi gururunuz yok sizin ve siz hatalısınız nokta net.sevgili köle değildir onun da kendi hayatı olmalı

Cok haklısınız ard arda dışarı cıktıgı için aramadım . O lafı ettikten sonra" bana nasıl karaktersizsin dersin artık özgürsün sana hiç bişey demiyorum" deyip telefonu suratıma kapatınca aradım ama 2 gündür bidaha da açmadı
ard arda neden aradınız hiç mi gururunuz yok sizin ve siz hatalısınız nokta net.sevgili köle değildir onun da kendi hayatı olmalı

Şu adamları cebinizde taşıyında sizde kurtulun onlarda bizde:KK66:

Siz arkadaşınızla geziyorsunuz sorun yok o gezince niye sorun oluyor?

Ayrıca elin arabasında gezme mevzusu nedir?

Adamı zorlayan sizsiniz gibi geldi bana. Rahat bırakın.

Cok haklısınız ard arda dışarı cıktıgı için aramadım . O lafı ettikten sonra" bana nasıl karaktersizsin dersin artık özgürsün sana hiç bişey demiyorum" deyip telefonu suratıma kapatınca aradım ama 2 gündür bidaha da açmadı
kırmak için yazmadım gençken aynı hatayı ben de yaptım açmadıkça ısrarla aradım ama hata buyuk hata bırakın erkekler sizi arasın peşinizde koşsun koşmuyorsa da yol verin gitsin zaman kaybı ilişkiyi inadına sürdürmeye çalışmak başkalarına da açık olun doğru ınsanı bulacaksanız eninde sonunda ayrıca kendinizide kullandırtmayın şu erkeklere asil olun akıllı olun numaracı olun kızlar derim ben

Elin arabasında gezme mevzusu şu bemim ayrı olduğumuz dönemde konuştuğum bi insan oldu o konu hakkında arabada gezmememe ragmen öyle söyleyince sinirlendim .
Barışmak kendi istedi biraz bunalttım farkındayıö o yuzden konu açtım bi özür dilemelimiyim ?
Siz arkadaşınızla geziyorsunuz sorun yok o gezince niye sorun oluyor?

Ayrıca elin arabasında gezme mevzusu nedir?

Adamı zorlayan sizsiniz gibi geldi bana. Rahat bırakın.

Elin arabasında gezme mevzusu şu bemim ayrı olduğumuz dönemde konuştuğum bi insan oldu o konu hakkında arabada gezmememe ragmen öyle söyleyince sinirlendim .
Barışmak kendi istedi biraz bunalttım farkındayıö o yuzden konu açtım bi özür dilemelimiyim ?

Ayrıymışsınız yani bu aldatma sayılmaz. Başkalarının yanında böyle iftira atarak konuşmak çirkin.

Bence özür dilemeyin ama hatalı olduğunuz ve onun da hatalı olduğu konuları anlatın. Devam edip etmeme konusunda ne düşündüğünü sorun. Ciddi ve net olun. Bunun için de "konuşmak istiyorum" mesajı atıp bekleyebilirsiniz. Defalarca arayıp ulaşmaya çalışmayın artık.

Okurken dejavu mu yaşıyorum acaba dedim. Aynı içeriği farklı bir konu adıyla açmışsınız.
Ayrılın bu adamdan. Her kavganızda eskiler gelecek önünüze. Bir de kendiniz için psikolojik destek alın, takıntılısınız galiba biraz.

Back
X