- Konu Sahibi butterfly2
-
Aslına bakarsanız beyimiz biraz dengesiz.Ayrılık teklif ettiğine şimdi pişman ve benim bitirdiğim zaman sözümden caymayacağımı da bildiği için düşünerek hareket etmeye çalışıyor.İlişkisi ne boyutta bilmiyorum pek de emin değilim sadece kendimce sosyal ağ dan gizlice takip ediyorum.Kim kimin peşinde koşuyor onu da merak ediyorum açıkcası.Sadece kızın onu dinleyeceğini pek sanmıyorum bu durumda siz olsanız kabul edermiydiniz bu durumu ''dur bekle ayrılayaım'' diye:) Beni hayatından çıkartmakta istemiyor birbirimize olan saygımız hala devam ediyor doğru dürüst tartışmamız bile yok yüzyüze hala...prıncess hiç bu açıdan düşünmemiştim yani benim bitirmem onun işine gelmez mi?kız,sizin varlığınızı öğrenirse, sevgilinizin onu seçme riski çok yüksek.
"bana bunu nasıl yaptın , beni aldattın" moduna girerse kızımız,
sevgiliniz de "zaten bitik bir ilişkiydi, zaman ver ondan ayrılayım" derse sizin ilişki yalan olur.
aslına bakarsanız şuanda da sizin ilişki yalan olmuş ama ben sadece sizin yapmak istediğiniz kısmına karışabiliyorum tabiiki,onu geri istiyorsunuz.
ben sizin yerinizde olsam, eğer geri istiyorsam, aldatıldığımı ispatlar, son sözlerimi söyler , kararlı adımlarla kenara çekilirdim.
onu size ancak bu getirir. kaybettim diye korkarsa geri gelir.
bir de aldatılmayı asla hazmedemeyen kadın rolünü iyi yapmanız gerek. her şeyi yapsaydın da aldatmasaydın , ölseydin de aldatmasaydın! gibi laflar pekiştirirsiniz araya.
kız,sizin varlığınızı öğrenirse, sevgilinizin onu seçme riski çok yüksek.
"bana bunu nasıl yaptın , beni aldattın" moduna girerse kızımız,
sevgiliniz de "zaten bitik bir ilişkiydi, zaman ver ondan ayrılayım" derse sizin ilişki yalan olur.
aslına bakarsanız şuanda da sizin ilişki yalan olmuş ama ben sadece sizin yapmak istediğiniz kısmına karışabiliyorum tabiiki,onu geri istiyorsunuz.
ben sizin yerinizde olsam, eğer geri istiyorsam, aldatıldığımı ispatlar, son sözlerimi söyler , kararlı adımlarla kenara çekilirdim.
onu size ancak bu getirir. kaybettim diye korkarsa geri gelir.
bir de aldatılmayı asla hazmedemeyen kadın rolünü iyi yapmanız gerek. her şeyi yapsaydın da aldatmasaydın , ölseydin de aldatmasaydın! gibi laflar pekiştirirsiniz araya.
Ah ah o beni saf sanmaya devam etsin sadece bunu istiyorum ama tabii ki de herşey bu kadar kolay değil ne diye ona zarar vermeden hayatından çıkıp gideyim ki sonuna kadar pişmanlık duyması gerek maddi manevi zarar vermem gerek yoksa kendime yediremem valla.Evet seviyorum ama sonsuza dek bitiriceksem de sıradan olmamalı.İntikam çanları çalıyor:)Onu en aciz olduğu anda bırakmak istiyorum mesela o kızla biterse yakın bi tarihte bi tekmede ben koyabilirim şerefsize...:)[/QUOTE]
bu sadece ,kendine eziyet etmek olur. zararı kendine verirsin. farzedelim erkek arkadaşın,bir 4 yılda onunla çıkacak. 4 yıl rolmü yapacaksın ona. hiç bir şey olmamış gibi davranarak...vede her gün acı içinde yaşayarak.
bence aldattığını bildiğini söyle, kendi yoluna bak artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?