Sevgilim beni yedekleme peşinde...

Duygulara bir anda ket vurulamaz onu anlıyorum ama sen aldatıldığını öğrendiğin halde nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsun onu anlayamıyorum bu durumlarda soğuk kanlılık lehine olur ama sen soğuk kanlılığınıda kullanmıyorsunki...Yani bence yapman gereken en doğru ve olağan şey öğrenir öğrenmez onunla iletişime geçip içinde ne varsa söyleyip kesin olarak bitirmen ve onun seninle iletişim kurabileceği tüm kapıları kapatmandı zaten devam ettirmenin sadece sana zararı olur ona değil...Ayrıca senin bu kadar katı oldugunu gördüğünde ve sana hiçbir şekilde ulaşamadıgında zaten agzının payını almış olacaktır fazlasıyla...Ama geri dönmeyeceksen yap bunu, sonra dayanamayıp bu kadar yıllık beraberliğimiz var diyeceksen hiç yapma...Ayrıca yıllardır süren bir beraberliğimiz var diyorsun bu süre içerisinde seni çok iyi tanımış olmalı sen ona bu cesareti vermiş olmayasın...Eğer öyle ise bir hemcinsin olarak çok üzülürüm gerçekten, erkeklere çokda kul köle olmamak yada öyle isen bunu hissettirmemek lazım yoksa nasılsa yanımdaki her durumda benim ben diğer hatunlarla zamanımı değerlendireyim der o zaman ...lmaz: Bu 3 kişilik ilişkiyi devam ettirmek gibi bir hata yaparsan zamanla kafanı duvarlara vurur ben ne yapmışım dersin, bu aldatma ne ilk olacak ne son unutma ...lmaz: Çevremde aynı olayı yaşayıp sonucunun yine aldatmayla biten ilişkileri çok defa görmüş birisi olarak söylüyorum ...klava:

Hayretler içindeyim.
Sevgilisini başkasına kaptıran kızın kurtarma cabası resmen

Yazıklar olsun diye bir mesaj at...Sonrada bakma arkadana yoluna devam et...

Lisedeyken bi sevdiğim vardı... Flört ediyorduk.
Halk oyunu etkinliğine katılmıştım oda katılmıştı benim için.
Turizm haftasında gösteriyi sunmak içindi...
1 hafta bizim sınıfla yaptık..Daha sonra ayrılanalr oldu haliyle başka sınıftan aldık ögrenci.
Allam gelen kızlarda tam uyus oldugum takım. Ben cıktım cıkıcam...
Neyse arkadaşlar iknasıyla kaldım...
1 ay gecti gitti. Kaldı son 1 ay. Ve ben 1 hafta gelemedim derslere hastalanmıştım.
Hastalıkdan kalkıp okula gittim. Halk oyunu dersine bi girim ne görüm. Bizimkinin yanında uyus oldugum kızlardan biri. Hiç seslenmedim.
o gün dana yanıma gelmedi. Sabır ettim.
Hoca geldi yeni oyunlar falan gösteriyor o danayla kız espiriler yapıolar birbirlerine.
Yine seslenmedim... Gururluyumda
bitti işimiz herkes evine anam bi baktım dana o kızla el ele gördüm gidiolar.:1closedeyes:
Tek yaptıgım şey oldu kaşım catıp bi bakış fırlattım daha sorna arkamı döndüm onlara karşı.
Gözümün içine baka baka dana olcak mendebur beni bu şekilde aldatmıştı.
Bana ben ayrıldım tek cümle söyleyip defolup gideydi ona buna ama o kadar cesareti yokmuş demekki.
Hemde ben hastalıkdan yeni kalkmışım. Resmen hastalıgımı fırsat bilmiş.(ilk aldatılmam olarak tarihime gecti)
Ben yine yatak döşek bir hafta daha hasta yattım...
Okula dönüşüm muhteşem oldu. Kendime bakımım arttı.
Saclarımda degişiklik yaptım. Dana bakıyo ben oralı degilim.
1 yıl sonra bana döndü... layıgına git dedim sadece... Ve bayada peşimde koştu hiç oralı olmadım. Öldürmeyip süründürdüm

Boşver defolsun gitsin... Dahayaşın genc nice kişilerle tanışırsın...

Kızlar hepiniz haklısınız biliyorum yaptığım doğru değil.Soğukkanlıyım ama şu çok feminist yorumlar yapanlara da katılmıyorum.Ben yüzüne vurduğumda biliyorum bana diyeceği ''sen neyin peşindesin?Amacın ne?'' diyerek haksızken haklı olmayı çok iyi başarın bir öküz kendisi...Ben ise ondan sanki sürekli şüpheleniyormuşum da devam ettiriyormuşum yinede güvenmediğim halde imajını yaratmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…