- 3 Şubat 2017
- 17
- 4
- 1
- Konu Sahibi hayalkolikk
-
sevgilim bu kişi zaten ayrıldım ama ben bu yaptıklarını yanlarına bırakamıyorum kafayı yiyorum.bence boşan
Fazla hayal kurma unut gitsinsevgilim bu kişi zaten ayrıldım ama ben bu yaptıklarını yanlarına bırakamıyorum kafayı yiyorum.
Bence şükret uğraşma.Ya evli olsaydın17 aydır birlikte olduğum adam(!)ın beni benden 2 yaş küçük ve kuzeninin karısı olan kişi ile aldattığını öğrendim. sosyal medya hesabının şifresi bende vardı oğlanın ve bir anda kızdan mesaj geldi ve konuştular sonra benimki "resim at" dedi ve kız bekle deyip iki tane uygunsuz fotoğraf attı. Ben şok oldum elim ayağım titredi kriz geçiriyorum sandım. Önce sevgilim olacak pisliğe sonra da kıza mesaj atıp tehdit ettim. Bunu herkese atarım dye onlar da yanlışlıkla attım gibi çocukça bi yalan uydurmaya çalıştılar. Ben de oğlanın ablalarına durumu anlattım ama hala içim soğumadı. Devam edecekler diye hırsımdan çatlıyorum. Lütfen yardım edin bana. Ben ne yapmalı bunu nasıl unutmalıyım?
Baktım hala birbirlerini takip ediyorlardı yine tehdit ettim bana hala barışın diyor kız utanmadan. sırf bu iğrençlikleri yüzünden başkaları da acı çekmesin diye sustum ama içim içimi yiyor.
ilk sevgilimdi ve biz evlilik yolundaydık. Tabi halime şükrediyorumBence şükret uğraşma.Ya evli olsaydınKurtulmuşsun.17 ay Ne ki?geçer gider
Ona ben de şaşırdım gerizekalılar galiba bi de şifrenin bende olduğu da belliydi yaniResmi watsaptan atsalarmış sosyal medya çok dolambaçlı olmuş. Garip...
18 yaşında kız oğlan da 26Bu haysiyetsizlerin yaslari kac
hasta mısınız bunun nesini hikaye olarak yazayım ? bence kitap okuyun iyi gelir. Ya da test mi çözseniz acaba ?Okullar bi açılsaydı yarabbil alemin
Ygs ye felan girmiyormusunuz siz oturup test çözsenize senaryo yazacağınıza
çünkü birileriyle paylaşasım geldi yargılayan bu kadar insan olmasına şaşırmamak lazım gerçi ? size ne konusu lazım saç bakımı falan mı ? O taraflara gidp bakın.Neden başlığı görünce 'kesin yeni üye' dedim kendi kendime acaba
Size bile gerçek gelmediyse benim bunu yaşayıp sindirememem normal değil mi ?Konu ban hic inandirici gelmedi nedensedogruysa da
He çocuum he. Daha inandırıcı yaz bari.hasta mısınız bunun nesini hikaye olarak yazayım ? bence kitap okuyun iyi gelir. Ya da test mi çözseniz acaba ?
Bile derken anlayamadim ama yani nasil.bu kadar soguksunuz aldatmak ayri boyut kuzeninin karisiyla aldatmak baska boyut yani oturup ta ablalarina anlatip hala size barisin demezler bana pek dogru gelmedi hatta insallah dogru degildirSize bile gerçek gelmediyse benim bunu yaşayıp sindirememem normal değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?