sevgilim beni yengesi ile aldattı.

Bile derken anlayamadim ama yani nasil.bu kadar soguksunuz aldatmak ayri boyut kuzeninin karisiyla aldatmak baska boyut yani oturup ta ablalarina anlatip hala size barisin demezler bana pek dogru gelmedi hatta insallah dogru degildir

Kötü bir şey kastetmedim sonuçta görmüş geçirmişsinizdir bunca zaman ve hayatta nelerin olduğunu biliyorsunuzdur bunu söylemek istedim. Soğukluk ? Buraya ancak böyle aktarabilirim. Üzgünüm ama hala barışın diyorlar çünkü üstünü kapatma çabasındalar. Ben barışırsam beni etki altına alırlar bir şekilde. Yüz yüze konuşma imkanları olur.

Git hemen kocasına anlat bırak karışsın ortalık o yaptıkları pisliğin cezasını çeksinler...
Karakteri bozuk, Azgın köpekler...

En yakın arkadaşım da aynısını dedi ama bu sadece iksinin canını değil masum olanların da canını yakar o yüzden susmak istedim. Bir de bulaşmasın bana çamur istiyorum . Çünkü biliyorum ki bugün bana yakalanan yarın illa ki başkasına da yakalanır.

Sayet anlattigin gibiyse kac kirtar ben olsam hic bir sekilde baglanti kurmazdim onlarla baksana yengeyle iliski normal olan ailede kimbilir daha ne iliskiler vardir

Sayet anlattigin gibiyse kac kirtar ben olsam hic bir sekilde baglanti kurmazdim onlarla baksana yengeyle iliski normal olan ailede kimbilir daha ne iliskiler vardir

Onlar kardeşlerine inanmayı seçtiler galiba. Ben kaçtım Allah unuttuğum günleri de nasip eder inşallah. Henüz nasıl unutacağımı çözemedim tek sıkıntım bu

Böyle karaktersiz insandan hersey beklenir siz icim sogusun diye birilerine bisey anlatirsiniz olay size patlar yada kimse inanmaz. Velev ki inandilar bu sefer eski sevgiliniz basinizi agritir tekerine çomak soktuğunuz için. İntikam namına biseyler yapmak istiyorsanız cekilin bi kenara ve izleyin,hic biseyin ustu kapali kalmaz elbet ortaya çıkar...

Anlattın mı kocasına?
Konusmanın resmini çekip yollasaydın.
Yani bu ne iyi niyet hiç canı yanmış birisi gibi yazmamışsınız.
Masumların canı yanmasın mışş..
Eee sizin canınız yandı o ne olacak?
Masum olan kim?
Kadının kocası mı?
Eminim bunları öğrendiğinde sana teşekkür edecektır.

Erkenden gerçeği görüp kurtulduğunuza sevinin bence

nekadar igrenc insanlar varya buradaki olaylari okuyunca erkeklerden daha cok süphelenir oldum

ilk sevgilinizi yada size en ufak ilgi gösteren insanlara aşık oldum evlencem demeyi kesin artık. böyle yapıp da mutlu olan bir tane insan görmedim ya. ne safsınız. bırak gitsin rezil etmişsin bitmiş gitmiş. önüne bak allah kurtarmış seni şükret şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…