Sevgilim benim ( Yeni yılın kutlu olsun )
Her yeni yılda sevgilime,eşime yazdığım birkaç mektuptan sadece biri.
Bu senenin mektubu bu ....Okuyor mutlu oluyor. O mutlu olunca ben de mutlu oluyorum....
Hayat müşterektir...Eşlerimiz ve biz hayata aynı bakmalıyız ki... Yürüdüğümüz yolda ne annemiz, ne kayınvalidemiz, ne o, ne bu.. Her kim olursa olsun...Mutluluğumuzu gölgelemesin...Saygı çerçevesinde karışmalarına engel koymalıyız.
Hepimize yeni yılda...Bu hayat şartlarında... Sağlık, huzur, neşe, mutluluk ve bolluk diliyorum. Dualarım hepimize
Sevgi ve Mutluluk musluklarınızı açmayı unutmayın.
Sevgilim benim ( Yeni yılın kutlu olsun )
Hayat arkadaşım, dostum... En önemlisi hâla sevdiceğim
Hayatın inişli çıkışlı zamanlarında sıkı sıkıya tutunduğumuz inişlere çıkışlara izin vermek istemediğimiz...Ama hayatın şartlarında istemeden de olsa zorluklarla başa çıkmayı elele göğüsledik
Alıngalıklarımızı, kırgınlıklarımızı uzatmadan, özveriyle geçiştirdik
Gurur yapmadık, içimizde yoğurup kabartmadık. Sevgi saygıyla başardık
Aşkımızın meyvelerini sindire sindire yetiştirdik. Kâh üzüldük kâh sevindik....Hiç birşeyin insanların istediği gibi gitmediğini anladık olgunlaştıkça, daha çok sarıldık birbirimize
En önemlisi neydi biliyormusun Sevgilim.....Öncelik ikimizdik sonra çocuklarımız. Biz birbirimizi besledikçe onları da besledik doyasıya
Ben seni sevmekten vazgemedim ne mutlu bana...
Ne mutlu bana.... Çünkü ben mutlu oldukça, mutluluk musluklarım hep mutlu mutlu akıyor, hepinize ulaşıyor
Aşkın sevginin yaşı yok, ben seni seviyorum hep seveceğim
Tarafından da sevildiğimi bilmek, bilerek yaşamak daha anlam katıyor sevgime
İyiki varsın ......Daha nice yıllara sevgilim