Sevgilim benim ( Yeni yılın kutlu olsun )

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya

Her yeni yılda sevgilime,eşime yazdığım birkaç mektuptan sadece biri.
Bu senenin mektubu bu ....Okuyor mutlu oluyor. O mutlu olunca ben de mutlu oluyorum....

Hayat müşterektir...Eşlerimiz ve biz hayata aynı bakmalıyız ki... Yürüdüğümüz yolda ne annemiz, ne kayınvalidemiz, ne o, ne bu.. Her kim olursa olsun...Mutluluğumuzu gölgelemesin...Saygı çerçevesinde karışmalarına engel koymalıyız.

Hepimize yeni yılda...Bu hayat şartlarında... Sağlık, huzur, neşe, mutluluk ve bolluk diliyorum. Dualarım hepimize

Sevgi ve Mutluluk musluklarınızı açmayı unutmayın.

Hayat arkadaşım, dostum... En önemlisi hâla sevdiceğim

Hayatın inişli çıkışlı zamanlarında sıkı sıkıya tutunduğumuz inişlere çıkışlara izin vermek istemediğimiz...Ama hayatın şartlarında istemeden de olsa zorluklarla başa çıkmayı elele göğüsledik

Alıngalıklarımızı, kırgınlıklarımızı uzatmadan, özveriyle geçiştirdik
Gurur yapmadık, içimizde yoğurup kabartmadık. Sevgi saygıyla başardık

Aşkımızın meyvelerini sindire sindire yetiştirdik. Kâh üzüldük kâh sevindik....Hiç birşeyin insanların istediği gibi gitmediğini anladık olgunlaştıkça, daha çok sarıldık birbirimize
En önemlisi neydi biliyormusun Sevgilim.....Öncelik ikimizdik sonra çocuklarımız. Biz birbirimizi besledikçe onları da besledik doyasıya

Ben seni sevmekten vazgemedim ne mutlu bana...

Ne mutlu bana.... Çünkü ben mutlu oldukça, mutluluk musluklarım hep mutlu mutlu akıyor, hepinize ulaşıyor

Aşkın sevginin yaşı yok, ben seni seviyorum hep seveceğim

Tarafından da sevildiğimi bilmek, bilerek yaşamak daha anlam katıyor sevgime

İyiki varsın ......Daha nice yıllara sevgilim

işte sen bu yüzden farklısın ablacım Şeniz

herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünebilecek kocaman bir yüreğe sahipsin.

sen eşini sev, bizde seni sevelim :asigim:

mutluluklar

yeşilim harikasın yazdıklarını okumaya bayılıyorum yüreğine sağlık

ilk iğnemi vurunup,ayağımın tozuyla geldim yeşilim.kalbinin en derinlerinden döktürmüşsün yine.ikinizde şanslı insanlarsınız,birbirini tamamlayan,eşler az bulunuyor :1hug:artık.
sağlam temellere dayanan evlerin küçük, büyük sarsıntılarda çatırdaması zor olduğu gibi,
sizinde temelleriniz,güçlü bağlarla birleşmiş yeşilim.ne güzel allah dahada artırsın.darısı tüm evli çiftlere.yüreğine sağlık.
sevgilini sana,seni sevgiline bağışlasın rabbim.mutlu yıllara a.s.

buram buram aşk sevgi mutluluk ve huzur kokan bu mektubu bizlerle paylaştığın teşekkürler sevgili KK dostuma.s.

yüce rabbim seni ve aileni kem gözlerden nazarlardan korusun:Saruboceq:

Sizlerle paylaşma amacım, biliyorsunuz herkesin böyle olmasını istememdendir.
Başka sebep yok. İnsanın çok mutluyum demesi gariptir bilirim. Biz de evliliğimizde
inanın herkes kadar, kaldırması ağır bir çok yıkıntılar yaşadık. Sanmayın ki herşey güllük gülistanlıktı.
Yeter ki isteyelim aşamayacağımız şey yok....Ama bir yere kadar, ruh ikizini bulmak zor. Benim kızımın ikinci evliliği elinden geleni yapmıştı olmadı. Şimdi mutlu

Yanlış anlaşılmasın ...Bazen olmayınca olmuyor işte, tek taraflı yürümüyor. Onu not düşmek istedim

Çok doğru ablacığım hiç birşey güllük gülistanlık değil tabi içi seni yakar dışı beni misali :1rolleyes: benim de mutlu bir evliliğim var ama farklı terbiyeler farklı gelenek ve göreneklerde yetişmiş iki insanın birbirinin dilinden anlayabilmesi için çaba sarfetmesi ve asgari müşterekte buluşabilmesi zaman zaman çatışmaların da yaşanabilmesi mümkündür önemli olan az hasarla atlatabilmek ve güzel sonuçlara ulaşabilmek kaydirigubbakcemile5 evlilik fedakarlık ister emek ister tabi tek taraflı olmamak şartıyla, güzel düşünelim her şey güzel olsun, sevgilerimle.. a.s.

yuregıne saglık...
allah herkese sevgı dolu mektublar almayı nasıp etsın...
sevgıyle ve uzun omurle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…