• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmaktan hoşlanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar yolu gelmeye değmez mi dedi!
bence adam ayrılmış sizden vicdan yapmamak için ayrıldık demiyor.
İstanbulda başka sevgilisi olmadığını nerden biliyosunuz?
Bu adamla evlensenizde sizi evde yok sayar,insan yerine koymaz..Zaten sizi evlenme vaadiyle cebinde tutyor yoksa ortada bir ilişki yok bu gerçeği görün..Direk silin bence hiçbişey demeden.

bak ben sana soyle soyleyeyim cNimmm.
esimle benim memleketler arasi 18 saatti ve esim beni gormek icin cuma biner cumartesi iner pazar bulursur pazar aksami yola cikar pazartesi uykusuz haliyle iş başı yapardi.ben onla evliyim ve iki cocugum war ve hala şükür ayni düsuncelidir.Allah razi olsun.:KK51:
senin ki tamm sopalik:sinirli:
değmez demek ne demek
senin icin degmez mi yani.
sevdiqini gorcek sarilcak belki opcek.
ewlenince bu adam cok yipratir seni kiiiiii bizim kizlarimiz genelde bu tiplere çok cabuk kanip gidiyolar sonrada allah korusun. bosanmalar

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bize:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:
Valla görmek isteyen gelir. Ben istanbuldaydım eşim üniversitedeyken karamandaydı. Trenle 10 saat yol gelir aynı akşam geri dönerdi. Ailesinin haberi bile olmazdı. Maddi bir sıkıntı varsa tamam ama o kadar yol sevdiği için ise çekilir. Bence sebepleri de ilişkinizi de gözden geçirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X