Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Değmez” onu kafana takıp kendini yıpratmana asla değmez. Aranızda bir ilişki yok. 5 dakika olsa görmek için parçalardı kendiniMerhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
![]()
Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..Eski ilişkime benzettim :) okuduğumuz şehir aynırdı memleketlerimiz farklıydı, benim doğum günüm tatile denk gelirdi ve ben memleketimde olurdum. “6 saat yol gelmek istemedim, hediye de yollasam baban görünce belki bişey der” gibi saçççma salak sebeplerle doğum günüme gelmez hediye almaz gram hoşnut etmezdi. Görmek istemedim, bunlardan ilişki mi bitirilir diye düşünürdüm, pişman olur muyum derdim. O beni terketti![]()
Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..
Aynen benim de öyle olmuştu.. hayır gelmez bu adamdan, kendinden başka bişey düşünmeyen bencil birinin teki.Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..
sence olabilir mi tatlım? sen kendinden pay biç! yol ver gitsin geleceği olmaz bu ilişkinin sana bir abla tavsiyesiMerhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
![]()
E yürütme o zaman, neden kendini böyle birşeye zorluyorsun ki ?İnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
bence de hatta bir erkeğin sevip sevmediginin en büyük göstergesi dir bence buBirine aşık olsa öyle bir gider ve öyle bir "değer" ki...