• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmaktan hoşlanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O senden soğumuş,sevgisi de bitmiş.Muhtemelen sen üzülme diye senin ondan ayrılmanı bekliyor.Seven insan gelip görmezmi hiç.

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bize:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:
“Değmez” onu kafana takıp kendini yıpratmana asla değmez. Aranızda bir ilişki yok. 5 dakika olsa görmek için parçalardı kendini

Sevgili demek ; beraber vakit geçirmekten zevk almak , buluşulduğunda zamanın hızla akıp gitmesi ve veda zamanında birbirinden ayrılamamak demektir. Zorunlu sebeplerden ayrı kalındığında ; saatler süren telefon görüşmeleri , görüntülü aramalar özlem kokulu mesajlar demektir.

Yani benim sevgililikten anladığım budur.

Ama sizin bu yazdıklarınız maalesef sevgililik kriterlerine uymuyor.. 5 yıl diyorsunuz bu 5 yıl içinde sevgilim dedğiniz kişi ailesine kaç kere bahane üretip merkeze gelebildi bunu da nedense merak ettim.. Belliki yaşınız küçük , sizi gerçekten sevecek ve yanınıza gelmek için can atacak birini bulmamanız için hiçbir neden yok :işsiz:

Tahminimce çok seviyorsunuzdur .Ama gencecik yaşınızda neden kendinize eziyet ediyorsunuz ki ? Bu soruyu kendinize sormanızı tavsiye ederim :KK52:

üzüldüm doğrusu, değmez miymiş gerçekten ? 5 sene mi demiştin.. ona 5 dakikanı daha verme çünkü değmez !

Bi süre geri çekilin bakalım arayıp soracak mı yoksa hayatından memnun mı . Üzgünüm ama sizi sevmiyor gibi geldi bana çünkü seven insan 3 gün görmese dayanamaz. Eşimle nişanlıyken görüşemedik 3 günün sonunda bütün işini bıraktı beni görmek için

Ayrilmak icin neyi bekliyorsunuz? Onun ayrilmasini mi beklemeyin o ayrildigini da soylemez usenir o kadar cumle kurmaya. kusura bakmayin ama sizi onemsemiyor bunu anlamak bu kadar zor olmamali.

Sonra üzüleceğinize şimdi üzülün. Biraz uzak durun aramayın bakalım arayacak mı bana başka biri var gibi geldi

Eski ilişkime benzettim :) okuduğumuz şehir aynırdı memleketlerimiz farklıydı, benim doğum günüm tatile denk gelirdi ve ben memleketimde olurdum. “6 saat yol gelmek istemedim, hediye de yollasam baban görünce belki bişey der” gibi saçççma salak sebeplerle doğum günüme gelmez hediye almaz gram hoşnut etmezdi. Görmek istemedim, bunlardan ilişki mi bitirilir diye düşünürdüm, pişman olur muyum derdim. O beni terketti :KK70:
Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..

Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..

Pardon ama yuh artik denir buna. Sizde hala ciddi bir iliskimiz var diyorsunuz. Fazla ciddiymis. Insanlar mutlu olup mutlu etmek sevip sevilmek icin bir iliski yasiyor. Siz sevildiginize inaniyormusunuz ya da inanmak mi istiyorsunuz.

Aynen benim de öyle olmuştu.. hayır gelmez bu adamdan, kendinden başka bişey düşünmeyen bencil birinin teki.

Ben burdan sinir oldum suan cocuga. Sen nasil sakin kalabiliyosun cidden ? Birak gitsin, hic degmez boylesine.

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bize:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:
sence olabilir mi tatlım? sen kendinden pay biç! yol ver gitsin geleceği olmaz bu ilişkinin sana bir abla tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X