- Konu Sahibi pirasasaclirapunzel
-
Candan Erçetin'in şarkısı geldi aklımaOllmazz birtanemm olmazz sevgilim olmazzz inan bana olmazz aşk böyle olmazzz Yaşınız daha çok genç sen ona karşı sevgi değil alışkanlık duygusunu hissediyorsun bence. O da zaman ilerledikçe farklı düşünmeye başlayabilir. Belki de senden uzaklaşmaya başlamıştır zamanla. Bilmiyorum umarım yanlış tahmin ediyorumdur ama seven adam böyle yapmaz diye düşünüyorum.
sen bilirsin canım zamana herşeyin ilacıdır ama bunları yapmadan önce bi konuş iyice anlasın seni ondan sonra o ararsa kouşursun vb
Biraz zaman gecsin o biliyor zaten benim bu davranislarindan hosnut olmadigimi canim defalarca konustum bide boyle deneyelim napalim
umarım herşey düzelirde mutlu olursunuz tatlı ya
umarim canim cok tesekkurler
gelişmelerden haberdar et tatlım :)
Bu çocuğun seni sevdiğine sen inanıyor musun?
Omrum gitti gercekten daha 16mda kendimi cokmus hissediyorum sinirden kulaklarimdan burnumdan alev fiskiriyo. Bu ne ya
Derslerim cok iyi hic bi sorun yok. Boyun egmesinede gerek yok ben ondan.rica ediyorum emretmiyorum o benim kolem degil. Beni anlamasini.ilgi gostermesini istiyorum sadece buda coksa yapabilecegim bise kalmiyor zaten.
Evet saygi yok cok haklisiniz. Daha yasimin kucuk.oldugunuda biliyorum ama bu yeni bi iliski degil zaten. nerdeyse 11 yasimdan beri o benim ilk ve tek sevgilimdi. belkide bi baglilik bilemiyorum ama ben gercekten seviyorum..cunku ne olursa olsun ona kizsamda kufurde etsem bes dk sonra ona.simsiki sarilmak istiyorum. soylediklerim ani bi sinirden ibaret her zaman. ama yoruldum artik ona.hakaret etmek.istemiyorum hep sevgi sozcukleri soylemek istiyorum ama o bana bu firsati vermiyor. Sucluyum ben sucsuzum demiyorumda ama oda suclu. onun kafaisndaki tek dusunce pirasasaclirapunzel yapmak zorunda ama ben istedigimi yaparim bu dusuncesi. inanin bu kolay bisey degil. ezilmis gibi hissediyor insan ama bi sevgi sozcugu sanki dunyalari veriyor bana. onun sevinecegi bisy yapmak gercekten hosuma gidiyor. Ama iste o yapmayinca oyle zoruma gidiyor ki
kizlar gunlerdir aylardir kafami kurcalayan tek soru bu. Acaba beni sevmiyor mu sorusu. Sevgilimi cok seviyorum ama surekli sorunluyuz cunku o gunduz calisiyor ben onu arayinca bazen mesgule attigi oluyor yani gunduz nerdeyse hic gorusmuyoruz. Aksam konusmak istedigimde benden kaciyor sanki. Hep arkadaslarinin yanina gitmek istiyor. Dun canim cok sıkkındi. Arkadaslarimla tartismistim onunla derdimi paylasmak istedim. Yazarken birden ben arkadaslarimin yanina gidiyorum askim optum dedi. Bende ona hep boyle yaptiginj ve artik beni uzdugunu soyledim. Oda gitti arkadaslarinin yanina tabi yine. Cok inatci ben ne dersem illa bana kafa tutar. Bugunde merdivenlerden yuvarlandim resmen 8 basamak kala uctum merdivenden ayagimda ezikler olustu bunu ona soyledim bi gecmis olsun bile demedi nedeni ben hep hastaymisim guyya. Bugun yine gitmek istedigini soyledi. Bende gidersen biter.dedim annesine anlatmis anneside ac telefonu konusim demis. Bende kizdim tabi. Sonra eger yine baskalarini tercih ediyosan gidebilirsin ama dondugunde beni bulamazsin dedim. Ya anlamiyorum ben napicam bunla. Seviyor ama hep bi diklenme hep bi diklenme. Ben kimseye boyun egmem ama onun icin iyi davranmaya calistikca o bunlari yapiyor. Iyilikle soyledim anlasma yaptim bi gun benle bi gun arkadaslariyla olmasina razi oldum ama yine ayni. Her gun onlarla yine. Tehdit.ettim.yine olmadi agladim artik yeter biraz vicdanin varsa tek bi sozumu dinle dedim yine olmadi. Ben ne yapabilirim kizlar yardim edin. Onu cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dik basliligiyla olmuyor. Bende inadim ama onun icin iliskimiz icin taviz verebiliyorum cogu seyden. Onun boyle yapmasi artik canimdan bezdirdi. Ne yapmami onerirsiniz
Sizinle ayni fikirdeyim
Gercekten sen inaniyomusun seni sevdigine ve askina
11 yaşından beri mi?
Daha 16 yaşındasın yahu ,okulun vs yok mu senin kafaya takacak :26:
Yeni nesil mi aceleci ,biz mi geç kalmışız bazı şeylere anlamıyorum
Alaışılan o ki çocuğunda yaşı küçük,belki de ergen hala
Ve kusura bakma da o çocuğunda fikirleri daha çok değişir
Aklını başına toplamanı tavsiye edeceğim ben sana
Daha yaşın çok genç,hayatına tek girecek olan erkek o değil
Çünkü sonu ayrılık belli,kahin olmaya gerek yok
Eline mesleğini al ilk önce
Ve sevgilinin annesine kadar tanışman da bi o kadar ilginç ...
Bu arada ettiğin küfürlerde çok saygısızca...
yok canım yanlış ifade ettim sanırım. boyun eğmek derken sana köle olsun değil demek istediğim. ama "hep bir diklenme, hep bir diklenme" demişsin ya; işte gerçekten seven biri olsa karşında restlerine rağmen gidemez en azından.ki reste de gerek kalmaz,isteyerek olur yanında. ve ayrıca rica; küfürle, restle olmaz.
Derslerinde sorun olduğunu da düşünmedim zaten. ama 5 yıllık ilişki diyorsun. 5 yıl önce 11 yaşındaydın. 11 yaşında ne aşkı? sevilebilir belki ama o yaşlarda yaşanılanların gerçek aşk olduğunu düşünemiyorum. Çok uzun zaman olmuş akışkanlık daha ağır basıyor gibi geldi bana.
Hımmmm sen 16 oda 18 yaşındaymış.
Seninde onunda harıl harıl ders yapıp, okuma derdine, gelecek derdine düşmeniz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?